Skip to main content

Treballi amb nosaltres

CEDEC S.A., Centro Europeo de Evolución Económica, és l'empresa de referència a nivell europeu en serveis de consultoria estratègica i d'organització per a empresas des de l'any 1965.

Amb seus a Brussel·les, Milà, Ginebra i Barcelona, comptem amb més de 350 professionals experts en l’àmbit de la gestió i organització empresarial. L’activitat de CEDEC es centra en acompanyar l’empresari en la seva evolució per a assolir l’excel·lència empresarial i ajudar-lo a aconseguir els seus objectius personals.

Els nostres clients exigeixen rigor, professionalitat, eficàcia, rendibilitat i valor en la interacció professional amb nosaltres.

I per aconseguir-ho, una part important de l’èxit recau en el nostre equip humà, en la seva formació, en la seva qualitat humana i professional i en els seus desitjos d’aprendre dia rere dia, tenint un contacte permanent amb l’economia real i els problemes quotidians dels empresaris.

Per això desitgem que els millors professionals s’incorporin a la nostra organització, equips apassionats pel repte de millorar allò en el que intervenen, que desitgin posar al servei del seu èxit tots els seus coneixements y tota la seva capacitat personal i professional.

El nostre compromís amb ells és el de facilitar-los un entorn motivador i il·lusionant, amb una formació continuada basada en la nostra experiència i ajudar-los també a aconseguir els seus reptes personals.

Li agradaria col·laborar amb nosaltres?: enviï’ns el seu currículum

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.