Skip to main content

TECNOLOGIA DE LA EXTRUSION S.A.

TECNOLOGIA DE LA EXTRUSION S.A.

Després d’una intervenció inicial al novembre de 2012, vam tornar a contractar els serveis de CEDEC, per abordar la negociació amb bancs i proveïdors, intervenció molt satisfactòria ja que ens ha permès una major estabilitat financera, derivada de la reestructuració i la negociació dutes a terme.

Des del Departament d’Assessorament Empresarial, hem comptat amb el seguiment d’un Assessor que ens ha ajudat a analitzar la informació i a establir fórmules pel control, que ens permeten prendre decisions de forma anticipada i ser més eficients.

Al tancament del període d’Assessorament Empresarial, hem ampliat la nostra col·laboració amb CEDEC perquè puguem fer un seguiment conjunt de l’evolució dels resultats i contribuir, amb la seva visió, a la millor presa de decisions.

Aquesta nova col·laboració que emprenem, ens dóna confiança i tranquil·litat per seguir abordant el dia a dia, comptant amb els seus consells.

 

 

També pot veure una notícia al nostre Blog:

www.cedecpymes.org

 

Altres llocs web amb la notícia:

www.comunicae.es

www.sunotadeprensa.com

www.hispanotas.com

www.hotfrog.es

www.notaes.net

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.