Skip to main content

NAUTIC CENTER S.A.

NAUTIC CENTER S.A.

Vam decidir contractar els serveis de CEDEC perquè estàvem immersos en un procés de successió i relleu generacional, i vam creure que era el moment d'elaborar un Protocol familiar per definir i assegurar l'esperit i la filosofia de l'empresa, fundada pels nostres pares, i que les futures generacions que es vagin incorporant al negoci puguin continuar amb aquest mateix esperit, amb garanties d'èxit.

Paral·lelament, feia temps que teníem la intenció de realitzar una anàlisi externa de l'empresa, per avaluar si els processos interns duts a terme eren els adequats.

Finalment vam decidir fer els dos processos conjuntament, entrevistant-nos amb diverses empreses consultores.

El treball realitzat pel primer analista va fer que, malgrat l'elevat preu i la nostra reticència a mostrar a una persona externa els nostres processos interns, ens decidíssim a contractar els serveis de CEDEC.

El consultor assignat ha demostrat tenir un alt nivell, tant tècnic com humà, amb uns objectius molt clars i gran capacitat d'adaptació. Ha aconseguit que tinguem una visió més crítica d'alguns dels processos que estàvem fent per inèrcia, ajudant-nos a analitzar-los i millorar-los. Ens ha demostrat que hem de gestionar el nostre negoci des d'un punt de vista més empresarial, proporcionant les eines adequades per aconseguir-ho.

Un cop finalitzat el procés hem d'assenyalar que l'experiència ha estat molt positiva i altament recomanable.

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.