Skip to main content

KAPALUA TRADING S.A.

KAPALUA TRADING S.A.

En nom de la direcció, així com de l’equip de Kapalua Trading, vull reconèixer la feina d’anàlisi i consultoria desenvolupada per CEDEC, la seva feina i dedicació han estat excel·lents a l’hora d’involucrar-se amb el nostre projecte empresarial.

Han estat intenses hores de treball i elaboració de cada un dels components de l’equip per a aconseguir establir pautes de desenvolupament que apuntalen el creixement de la companyia. Identificar les variables de control més adequades i la distribució de feines de la nostra activitat de manera eficient. Obtenir eines que ens permetin tenir un maneig més just de la nostra companyia.

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.