Skip to main content

HOTEL DEL PRADO S.L.

HOTEL DEL PRADO S.L.

El consultor ens va donar moltíssims consells i ens va ajudar a creure en la nostra empresa després de saber realment en quina situació ens trobàvem.

Els primers dies amb l’analista varen ser durs. Vam haver d’aprofundir molt en la gestió interna de la nostra empresa i nosaltres mateixos no crèiem que la nostra empresa tingués la organització que ens van ensenyar.

Ens vam adonar que existia falta de control. Poc a poc vam entendre, a través d’acurades explicacions del fantàstic analista que ens van adjudicar, que la nostra empresa necessitava recol·locar moltes peces que no estaven en el lloc adequat.

La primera setmana va ser molt estressant i desconcertant. Més endavant, en treballar diàriament amb el consultor, gran professional, ens vam adonar que havíem encertat amb la decisió de que algú ens pogués ajudar a canviar la situació en la que estàvem.

Ens va ajudar a conversar amb tota la plantilla i a millorar temes de recursos humans a tots els nivells, a treballar un pla comercial per augmentar les vendes, i a canviar la forma de treballar amb col·laboradors i assessors externs.

20 de Setembre de 2013

 

Quan creus que la teva pròpia empresa funciona bé, però a final de mes comencen a existir problemes de liquiditat durant diversos mesos, i els assessors i gestors et repeteixen constantment que s’ha de reaccionar però no saps com fer-ho, que una empresa com CEDEC t’ofereixi els serveis, és una de les millors coses que et poden passar.

21 de gener de 2015

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.