Skip to main content

ESTAMPACIONES METALICAS JOM S.L.

ESTAMPACIONES METALICAS JOM S.L.

Després de la implantació de les millores proposades per CEDEC des del passat juny 2013, estem satisfets dels resultats obtinguts.

En aquest període hem aconseguit evolucionar d’un model organitzatiu totalment anàrquic cap a un altre molt més organitzat. Actualment portem un control directe dels resultats de l’empresa de forma mensual i hem aconseguit motivar i involucrar a tots els comandaments intermedis i de direcció en la millora continua en totes les àrees de l’empresa.

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.