Skip to main content

ESPECIALITATS M MASDEU S.L.

ESPECIALITATS M MASDEU S.L.

Voldríem agrair a CEDEC i en especial al Consultor assignat, el temps que ha dedicat a la nostra empresa i la seva professionalitat.

Durant l’any 2013 l’empresa Especialitats M. Masdeu, S.L. contractà els serveis de CEDEC per una consultoria organitzativa de vendes a la nostra empresa.

La nostra empresa és una empresa familiar que ha necessitat adaptar-se als canvis necessaris per ajustar-se al context actual i poder afrontar el futur amb garanties d’èxit.

Els Consultors de CEDEC, ens han ajudat a organitzar i gestionar temes organitzatius de vendes i estratègics. El dia a dia comporta un alt nivell de treball a la nostra empresa i creiem que es molt refrescant que persones amb amplia experiència en empreses de tots els sectors, ens ajuden a analitzar l’empresa i crear un planning comercial per poder seguir amb els nostres objectius.

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.