Skip to main content

ELECTRODOMÈSTICS ESCRIG S.L.

ELECTRODOMÈSTICS ESCRIG S.L.

No voldria deixar d'agrair a l'equip que decideix les empreses  a les que visiteu que es fixés en nosaltres, ja que gràcies a això hem gaudit dels seus serveis.

Cronològicament voldria comentar que a mesura que es va començar a notar la crisi vam fer com els polítics, és a dir, res, aguantar el xàfec i esperar que escampés (suposo que no els descobreixo res). Quan vam veure que la recuperació es retardava vam fer només una cosa, començar a posar els nostres estalvis.

Quan ens vam adonar que la recuperació arribaria molt més tard d'on arribaven els nostres diners, que ja no teníem, vam començar a actuar i amb l'ajuda (??) dels nostres assessors domèstics -a causa de que l'última experiència amb una consultoria va ser, diguem no gaire afortunada- estàvem a punt de prendre mesures, quan vaig rebre l'avís d'una trucada "... El nostre Sr .... li agrairia poder tenir una reunió amb vostè ... "sense saber exactament de què es tractava els vaig rebre. Després de cinc minuts de parlar, els nostres problemes s'havien fet més petits, tot eren solucions, la nostra preocupació de la tresoreria sota mínims, va quedar minimitzada, ja s'ocuparien vostès que això no fos un problema.

Era el que necessitàvem, posar serenitat en els nostres plantejaments i establir les bases perquè la nostra empresa fes el canvi competitiu definitivament.

La seva visita va ser una agradable casualitat, ja que l'endemà teníem previst posar en marxa el nostre pla “d’anar a les palpentes". Jo hauria signat en aquell moment, però havia de proposar-ho a la resta de la societat, els vaig dir que entre la seva gran professionalitat i la nostra gran necessitat no teníem altra sortida, vam quedar pel dia següent, i vam acordar anar endavant.

Va vindre l'analista, en poc temps ens va conèixer a tots i ens va deixar en els núvols, va preparar tot perquè els consultors, amb una dedicació encomiable i una paciència a tota prova, per  la nostra nefasta organització, aconseguissin baixar-nos a terra i amb persistència van anar traient números, ratis ...

He relatat els fets tal com van ser, ja que tècnicament potser no estigui prou preparat per avaluar els treballs efectuats pel seu personal, amb tot això vull deixar constància que la SENSACIÓ que els seus homes han deixat en nosaltres, cadascun en el seu treball, ha estat d'una gran confiança i saber fer, ens han donat eines per poder analitzar l'empresa i treballar en conseqüència.

La seva preocupació, en tot moment, ha estat que poguéssim entendre  la necessitat de canviar la mentalitat de l'empresa, i deixar constància que estem junts, que els nostres problemes són seus i que entre tots els solucionarem.

En definitiva tenim el convenciment que l'esforç econòmic, per la nostra banda, i mental, per la seva, ha valgut la pena.

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.