Skip to main content

DISTRIBUCIONES SERRANO CEÑA S.L.

DISTRIBUCIONES SERRANO CEÑA S.L.

En relació amb la intervenció que ha realitzat el Sr. Fernando Rey, de l’empresa CEDEC, S.A. durant les darreres setmanes a la nostra empresa, hem de deixar constància del seu bon treball, dots de mediació i de l’excel·lent tracte que hem rebut per part seva.

Podem dir que, en referència als temes que havien de ser tractats a la intervenció, han quedat resolts pel que a nosaltres respecta essent la seva valoració òptima.

10 de novembre de 2006

 

Els envio la present a fi de valorar i expressar com ha estat el nostre tracte i la nostra relació amb vostès durant aquests mesos.

Vull comentar-los que el motiu de contractar els seus serveis es va considerar per part dels Administradors necessari per tal de resoldre, esmenar i conèixer l’estat real de la nostra Empresa, que tants esforços i lluita ens ha costat i costen, per la qual cosa vàrem considerar que era el moment de mimar el nostre futur.

Per això, vam contractar els seus serveis i ens van remetre al seu especialista que, des del primer dia va mostrar el seu compromís amb el seu treball i, per descomptat, amb nosaltres.

L’esforç per tots ha estat titànic, ja que la seva tasca exigent, d’acord d’altra banda amb el seu treball de responsabilitat, va suposar uns primers dies de desconcert i nerviosisme fins a aconseguir entendre i adaptar-nos entre tots.

Finalment cal comentar que el resultat ha valgut la pena, que estem molt satisfets, tant amb l’experiència viscuda, com pels coneixements adquirits i amb la persona que, amb molta paciència, els ha fet possibles.

26 de novembre de 2004

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.