Skip to main content

ASPRAT ASCENSORS, S.L.

ASPRAT ASCENSORS, S.L.

Avui dia 30 de març de 2017 es tanca un cicle que es va iniciar fa dos anys.

Durant aquest període de temps s'han dut a terme múltiples canvis en l'estructura i la forma de gestionar el negoci.

Canvis que han repercutit directament en la feina que el personal d'Asprat Ascensors S.L. realitza cada dia, però també i no menys important, canvis en la manera de veure i viure l'empresa per part meva com a gerent: de projectar més enllà del futur immediat amb la informació necessària, criteri i ambició.

Tot aquest tsunami empresarial ha estat possible gràcies a l'esforç i les ganes de moltes persones: tot l'equip humà que forma part d'Asprat Ascensors s.l. i del personal de CEDEC que ha intervingut en aquest procés: l'analista, el consultor , el personal d'oficines de Barcelona, i especialment  al que ha estat el nostre Assessor durant l'últim any i mig. El nostre Assessor Empresarial s'ha implicat i ens ha acompanyat d'una manera molt directa en tot el procés, aportant el seu coneixement, idees, consells i perquè no dir-ho alguna crítica punyent però sempre constructiva.

Ara ha arribat el moment de continuar aquest camí en solitari, sabent però, que el personal de CEDEC estarà sempre que el requerim, per assessorar-nos en nous projectes empresarials.

30 de març de 2017

 

Era necesario llevar a cabo un conjunto de cambios de una manera eficiente y lo más rápidamente posible. Por este motivo acudimos a CEDEC, buscando la experiencia y el conocimiento que nos pudieran aportar para asegurar el éxito del proceso.

Somos una empresa fundada hace 30 años dedicada al montaje, mantenimiento y reparación de aparatos elevadores.

La necesidad de adoptar una gestión más profesionalizada de la empresa, el relevo generacional y la voluntad de realizar un salto adelante en la actividad a la que nos dedicamos, nos llevó a plantearnos asesoramiento externo.

Ahora que ha finalizado la primera parte de esta nueva andadura, visita de los analistas e implantación por parte del consultor de los nuevos procedimientos a adoptar, puedo afirmar que ha sido enriquecedor, en ocasiones duro, con un coste económico importante pero muy gratificante.

No es fácil, nadie puede asegurar el éxito de esta nueva etapa empresarial, pero gracias a CEDEC iniciamos un nuevo camino mejor preparados, más cohesionados y con unos procedimientos de gestión mucho más eficaces, que nos permitirán avanzar con mayor garantía de éxito hacia nuestros objetivos.

Quiero agradecer al personal de CEDEC que nos ha visitado y al equipo de personas que forman parte de Asprat Ascensors, S.L. la profesionalidad e implicación demostrada en todo el proceso.

3 de juliol de 2015

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.