Skip to main content

WALKERPACK MPL S.L. COMPRA UNA NOVA NAU

WALKERPACK MPL S.L. COMPRA UNA NOVA NAU

WALKERPACK MPL S.L. compra una nau de 18.000m2 al costat de la factoria de FORD Almussafes per centralitzar les seves operacions de seqüenciació. Amb una inversió de 5 milions, l'objectiu és unificar sinergies i reduir costos. Una aposta competitiva, clara i d'un fort compromís a Ford Almussafes.

La signatura de la compra de la nova nau ha coincidit amb l'anunci de Ford del llançament del nou KUGA a la seva planta Almussafes.

WALKERPACK gestiona part de la cadena logística de FORD Almussafes i s'encamina a convertir-se en empresa referencial com proveïdor de serveis Logístics.

El passat mes de novembre, WALKERPACK MPL ha celebrat el seu 12è aniversari, amb un reconeixement de creixement i evolució per part del grup FORD Europa. És una clara mostra de l'audaç i persistent gestió empresarial i fruit del compromís de tot un equip liderat per Pepa Torres i Salvador Lopez.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

La consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo d'Evolució Econòmica S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965, porta col·laborant amb WALKERPACK MPL des del setembre 2017.

El disseny d'un pla de negoci, l'adequació d'una organització, la gestió de RRHH així com la sistemàtica d'anàlisis del Quadres de comandament i costos, són les àrees d'actuació per assolir les estratègies, van ser les àrees d'actuació en les que WALKERPACK S.L., i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, Qualitat en el servei i progrés i desenvolupament del seu mercat.

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.