Skip to main content

Utilització de la xarxa social Linkedin per a la dinamització comercial de l'empresa MEYSI S.L.

Utilització de la xarxa social Linkedin per a la dinamització comercial de l'empresa MEYSI S.L.

MEYSI (Materiales Eléctricos y Suministros Industriales S.L .) es va constituir el 31 de desembre de 1980, amb domicili social a Villa-real (Castelló), i la seva activitat agrupa cinc línies de negoci:


• Transmissió de potència i transports.
• Control de processos i sistemes.
• Pneumàtica.
• Electroneumàtica i instrumentació..
• Sistemes tècnics amb perfilaria d’alumini i distribució de subministraments industrials.

MEYSI S.L, té com a objectiu la millora contínua en els serveis i en l'atenció que presta als seus clients sent la qualitat una de les seves màximes, així com mantenir informats als seus clients de les novetats quant a productes que presenten les marques que distribueixen, com els serveis que des de l'empresa es presten.

D'altra banda s'ha considerat com a part vital d'aquesta política de l'empresa, la difusió i dinamització de les oportunitats que podem brindar als nostres clients, a través de la Xarxa Social Linkedin, que s'ha convertit en un mitjà directe i ràpid, per dinamitzar tota la informació tècnica, comercial i de servei cap als seus clients.


Col·laboració amb CEDEC©.

MEYSI S.L., porta col·laborant des de maig de 2015 amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC© capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.


Durant tot aquest temps s'ha treballat en la definició de: l'adequació dels controls interns i l'optimització dels Recursos Humans, potenciant la seva política comercial i la seva organització interna i el control de gestió.

 

LOGO MEYSI

http://meysi.es/

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.