Skip to main content

TECNOEX S.A. obté el reconeixement de la revista “VENTANAS, PUERTAS Y CERRAMIENTOS”

TECNOEX S.A. obté el reconeixement de la revista “VENTANAS, PUERTAS Y CERRAMIENTOS”

TECNOEX S.A. és una empresa especialitzada en la fabricació de perfils plàstics d'alta qualitat mitjançant extrusió, co-extrusió i tri-extrusió de tot tipus de matèries plàstiques (PVC, PMMA, PP, PE, PC, ABS, EPDM, NBR, etc.).

TECNOEX S.A. ha comptat amb el reconeixement de la revista “VENTANAS, PUERTAS Y CERRAMIENTOS”  líder en el sector de fusteria industrial metàl·lica i de PVC.

TECNOEX S.A. sobresurt en el sector per les seves instal·lacions de 2.000 m2 a les que compta amb cinc línies d'extrusió, compostes de tres màquines cada línia. En total quinze extrusores de diferents eixos. Disposa a més, de tres extrusores Ø75, 5 extrusores de Ø45, 3 extrusores de O30 i quatre extrusores de Ø25. Així com dues màquines de refrigeració d'aigua, tres molins trituradors, serres de tall per perfils i una sala blanca de neteja de perfils que va dirigida a netejar perfils per a la indústria farmacèutica.

També és de remarcar, que disposa d'un taller equipat amb tot tipus de màquines i eines per a la fabricació tant de fileres i calibradors com els utillatges necessaris pel funcionament de la fàbrica en general. Totes les fileres i calibradors estan dissenyats en les nostres instal·lacions pel nostre personal tècnic. Actualment TECNOEX S.A. compte 20 persones en plantilla.

Aquest reconeixement és el resultat de molts anys en el sector donant solucions tècnica a clients de tot tipus de sectors: indústria farmacèutica, fusteria i construcció en general.


TECNOEX S.A (Tecnología de la Extrusión, S.A) ve col·laborant setembre de 2012 amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC.

L'optimització de l'organització interna i el control de gestió de l'empresa, així com en l'elaboració d'un pla director van ser les àrees d'actuació en què TECNOEX S.A i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'excel·lència empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament en el seu mercat.

logo texnoex

http://www.tecnoex.com

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.