Skip to main content

TECNOEX amplia les seves instal•lacions i reafirma la seva col•laboració amb la consultora empresarial CEDEC

TECNOEX amplia les seves instal•lacions i reafirma la seva col•laboració amb la consultora empresarial CEDEC

TECNOEX, S.A., Tecnología de la Extrusión, SA, és una fàbrica de perfils plàstics d’alta qualitat mitjançant extrusió, coextrusió i triextrusió de tot tipus de matèries plàstiques. Creada a Terrassa (Barcelona) el 2001, la seva experiència, qualitat i mitjans tecnològics han permès que clients de primeres marques hi posin la confiança.

El 2017 TECNOEX va iniciar una reestructuració important de les seves instal·lacions, per a la qual cosa va incorporar dues naus amb una capacitat de 950 m2 que han permès millorar la capacitat productiva amb la incorporació d’una nova màquina extrusora, un molí i una talladora, i ha millorat les funcionalitats de càrrega i descàrrega amb molls nous.

A finals de març de 2018 TECNOEX ha ampliat de nou les instal·lacions amb la incorporació d’una nau annexa a l’actual que ofereix més superfície destinada a la fabricació, magatzem i oficines, la qual cosa li permet tenir més eficiència en els processos de fabricació i logística. A més, l’empresa disposa de noves zones de servei per al personal, amb sales de reunions, menjadors, vestuaris i serveis que aporten més comoditat.

TECNOEX és una empresa moderna amb amplis coneixements de tot tipus de materials plàstics per a l’aplicació de perfils de qualsevol sector de la indústria en general (construcció, fusteria metàl·lica, naval, tancaments, decoració, il·luminació i automòbil) i es responsabilitza de tot el procés de producció, des de la concepció del perfil plàstic, l’assessorament i el disseny de peces en funció de cada necessitat, fins al lliurament final al client en el termini acordat.

TECNOEX duu a terme aquestes inversions com a part de les solucions tècniques que aporta als projectes dels seus clients i a les seves necessitats de producte, tot això gràcies a la feina d’un equip humà altament qualificat i a l’ús de la tecnologia més avançada per garantir la màxima qualitat dels seus materials.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC

TECNOEX, S.A., col·labora des del setembre del 2012 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.

L’optimització de l’organització interna, el control de gestió, així com l’elaboració d’un plà director van ser les àrees d’actuació en les quals TECNOEX, S.A. i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei, i el progrés i el desenvolupament dins del seu mercat.

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.