Skip to main content

TAVOLA, ARTE Y DECORACIÓN INAUGURA NOVES INSTAL•LACIONS

TAVOLA, ARTE Y DECORACIÓN INAUGURA NOVES INSTAL•LACIONS

TAVOLA, ARTE Y DECORACIÓN, SL és una empresa constituïda el 1992 amb seu a la localitat de Torrejón de Velasco, a Madrid. La seva principal àrea de negoci és el disseny i la producció de mobiliari temporal per a punts de venda, la fabricació de PLV i la realització d’actes en un sector tan exclusiu com és el del luxe.

TAVOLA treballa per a les marques més prestigioses del mercat de la cosmètica de luxe, a les quals ofereix el disseny i les solucions que necessiten per a la promoció de les seves marques en el punt de venda.

En el marc de la seva política d’expansió, TAVOLA ha ampliat les seves instal·lacions en 1.700 m2, amb dues naus de 500 m2 cadascuna, a les quals ha traslladat les seves oficines i part de la producció. Aquest important canvi permetrà millorar la capacitat productiva i l’eficiència de la logística interna.

A més de condicionar les zones de producció i millorar les diferents àrees de treball, TAVOLA ha realitzat una important inversió en una nova màquina làser d’última generació, que permetrà a l’empresa augmentar la velocitat d’execució dels projectes, millorar l’acabat de les peces i, alhora, millorar les condicions de seguretat dels seus treballadors.

Ja des dels seus orígens, TAVOLA ha volgut orientar l’empresa cap al sector del luxe i la cosmètica, i ha basat la seva identitat en un servei impecable, per a la qual cosa sempre ha cuidat fins al mínim detall tot el que fa referència a la creativitat, al disseny i a la producció d’elements per a aquest món tan exclusiu, a més de millorar de manera contínua per tal d’oferir la millor resposta a les necessitats de cada client.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©

TAVOLA, ARTE Y DECORACIÓN, S.L., col·labora des del setembre del 2013 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.

L’adequació dels controls interns i l’optimització dels procediments de producció van ser les àrees d’actuació en les quals TAVOLA, ARTE Y DECORACIÓN, S.L. i CEDEC© van col·laborar per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei, i el progrés i el desenvolupament dins del seu mercat.

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.