Skip to main content

SERVIDAUTO, SL obté el certificat de compliment de la norma CEDEC© de qualitat empresarial

SERVIDAUTO, SL obté el certificat de compliment de la norma CEDEC© de qualitat empresarial

SERVIDAUTO, SL és el taller autoritzat de la marca Mercedes-Benz i Smart, i el subconcessionari de les marques Fiat, Alfa Romeo, Lancia i Jeep a Altea (Alacant). L’empresa acumula més de 45 anys d’experiència que n'avalen la trajectòria i l'elevada professionalitat.

SERVIDAUTO posa a disposició dels seus clients unes instal·lacions modernes, a les quals s’ofereix una àmplia gamma de serveis de postvenda per al manteniment adequat dels vehicles, com ara el taller de mecànica, d’electricitat, de xapa i pintura, el servei de recanvis i accessoris originals, i el canvi de pneumàtics.

Gràcies a la seva experiència, SERVIDAUTO ha anat incorporant altres serveis i noves solucions adaptades a les necessitats del mercat i dels seus clients, amb serveis de finançament, tramitació d’assegurances, servei de cotxe de substitució i venda de vehicles d’ocasió.

L’equip, format per professionals altament especialitzats, ofereix un servei postvenda i una atenció personalitzada òptims, a més de garantir un màxim respecte pel medi ambient en tots els procediments i serveis.

SERVIDAUTO, SL afronta el futur amb garanties totals d’èxit. Aquest fet queda demostrat amb l’obtenció recent del certificat de “COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC© DE QUALITAT EMPRESARIAL” en les àrees d’estratègia empresarial, control de gestió, organització funcional i estratègia comercial, el qual s’ha atorgat després de la intervenció i la nova avaluació per part de la consultora estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA.

 

CEDEC© acredita que SERVIDAUTO, SL ha complert de manera estricta les normes i els estàndards de qualitat establerts per la consultora estratègica, i per aquest motiu li ha lliurat aquest segell de qualitat que distingeix l’empresa i en garanteix la solidesa empresarial en aquests àmbits. 

 

L’obtenció d’aquest certificat no deixa d’avalar la trajectòria i professionalitat de SERVIDAUTO, amb la qual cosa se situa com una de les empreses referents en el sector a la seva zona d’influència.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©

SERVIDAUTO, s.L., col·labora des del setembre del 2016 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.

 

El desenvolupament d’una estratègia empresarial així com l’optimització funcional, l a millora dels controls interns de gestió i costos, van ser les àrees d’actuació en les quals SERVIDAUTO, s.L. i CEDEC© van col·laborar per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei, i el progrés i el desenvolupament dins del seu mercat.

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.