Skip to main content

REPAGAS, S.A. OBTÉ EL CERTIFICAT DE COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC© DE QUALITAT EMPRESARIAL

REPAGAS, S.A. OBTÉ EL CERTIFICAT DE COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC© DE QUALITAT EMPRESARIAL

REPAGAS, S.A. és una empresa familiar que es dedica a la fabricació i la comercialització d’equipaments professionals per a l’hostaleria. L’empresa, fundada l’any 1971, té la seu a Humanes de Madrid (Madrid), i disposa de 19 delegacions repartides per territori nacional i internacional.

L’activitat de l’empresa se centra en la fabricació i la comercialització d’equipaments professionals duradors i de gran qualitat per al mercat de l’hostaleria, i ofereix una àmplia gamma de productes per satisfer les necessitats del sector hostaler: cuines i fregidores industrials, planxes de gas, planxes fry-tops i forns, entre d’altres. Així mateix, REPAGAS disposa de servei tècnic propi, i ofereix solucions integrals per assessorar l’hostaler en la composició i la distribució dels seus equips nous, de manera que realitza projectes totalment a mida.

REPAGAS, gràcies a la seva experiència, ha anat incorporant serveis i noves solucions tecnològiques adaptades a les necessitats dels clients, amb l’objectiu d’oferir una millora constant en els seus productes i serveis, així com innovació contínua en el sistema de gestió de qualitat i un procés de fabricació responsable, tant des del punt de vista social com mediambiental.

REPAGAS posseeix una clara orientació cap al client, ja que coneix les noves tendències del sector per tal de poder cobrir les necessitats més exigents de l’hostaler amb productes de qualitat i de disseny, i es compromet totalment amb el servei que ofereix.

REPAGAS, S.A. afronta el seu futur amb unes garanties d’èxit totals. Aquest fet queda demostrat amb l’obtenció recent del certificat de “COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC© DE QUALITAT EMPRESARIAL” en les àrees d’estratègia empresarial, control de gestió, organització funcional i control de costos, el qual s’ha atorgat després de la intervenció i la nova avaluació per part de la consultora estratègica per a empreses CEDEC©.

CEDEC© acredita que REPAGAS, S.A. ha complert de manera estricta les normes i els estàndards de qualitat establerts per la consultora estratègica, i per aquest motiu li ha lliurat aquest segell de qualitat que distingeix l’empresa i garanteix la solidesa empresarial en aquests àmbits.

Després de més de 45 anys d’experiència, l’avalada professionalitat de REPAGAS, S.A. la situa com una empresa referent en el sector i una de les líders del mercat.

REPAGAS, S.A., col·labora des del setembre del 2015 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.

La implementació d’una Estratègia Empresarial per a l’empresa, així com actuacions per a la millora dels controls de gestió, control de costos i la millor organització funcional van ser les àrees d’actuació en les quals REPAGAS, S.A., i CEDEC© van col·laborar per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei, i el progrés i el desenvolupament dins del seu mercat.

 

 

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.