Skip to main content

PROCAM rep el certificat de compliment de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial

PROCAM rep el certificat de compliment de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial

L'empresa PROCAM S.C.A. amb seu a Motril (Granada), neix en 1983 de la mà de productors d'alvocats i xirimoies de la Costa Tropical de Motril, estant avalats per una llarga trajectòria desenvolupada al llarg de més de 35 anys i, en l'actualitat, són pioners en l'especialització en productes subtropicals, incorporant també productes hortícoles com el tomàquet, el cogombre o el carabassó.

El creixement de l'empresa s'ha sustentat en la diversificació, creació de noves línies de productes, adequació de les instal•lacions i a la seva internacionalització, destacant en tot això els següents apartats:

 • Productes BIO: Creació d'una nova línia de producció i comercialització de productes d'agricultura ecològica, comptant per a això amb diverses hectàrees pròpies de cultiu en hivernacle i una quantitat important d'hectàrees de subtropicals, aconseguint una producció sobre les de més de 15.000 tones anuals.

• Instal•lacions: Es compta amb 6.000 m2 d'instal•lacions per a la recepció, manipulat i expedició dels productes. Es disposa d'una central de manipulació avançada adequant-les a les necessitats dels clients i amb una àmplia varietat de recursos i maquinària per a això.

• Internacionalització: Exportacions als principals països de la Unió Europea com són Alemanya, França i Regne Unit entre altres.

• Sostenibilitat: El desenvolupament sostenible i les energies netes constitueixen l'aposta més decidida per l'optimització dels processos energètics i la reducció d'emissió de CO2 a l'atmosfera. Aquesta idea es plasma en la posada en marxa d'una planta solar fotovoltaica, sent actualment l'única empresa del sector que posseeix aquesta instal•lació.

• Qualitat: En PROCAM es busca obtenir el màxim valor afegit als seus productes. Per això estan certificats en protocols que garanteixen la qualitat dels productes i la seguretat alimentària, comptant amb certificacions dels següents organismes:

procam

PROCAM S.C.A. porta col•laborant amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC des de desembre de 2014.

Després de la intervenció de CEDEC i amb una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat establerts per CEDEC i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

 - Estratègia Comercial.

- Màrqueting Operacional.

 Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa PROCAM S.C.A. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

logo procam

http://www.procamsca.com

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.