Skip to main content

PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE, S.L ÀMPLIA LES SEVES INSTAL•LACIONS I REMODELA EN CONJUNT LA FÀBRICA

PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE, S.L ÀMPLIA LES SEVES INSTAL•LACIONS I REMODELA EN CONJUNT LA FÀBRICA

PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE S.L és una empresa que es va crear en 1998 i que des d'un inici ha buscat a través de les inversions en les seves instal·lacions i maquinària, donar el millor servei als seus clients i adaptar-se a les necessitats del Mercat.

Dins de la nostra política de millora contínua, hem ampliat les instal·lacions en 560 metres quadrats que, juntament amb els 3.500 metres quadrats ja existents, conformen unes instal·lacions de més de 4.000 metres quadrats.

Aquesta ampliació millora el moll de càrrega, la logística interna i el conjunt d'instal·lacions amb l'ampliació del Departament de qualitat i el seu laboratori, així com una nova sala de juntes per a les reunions dels equips de producció i logística.

Aprofitant aquesta ampliació, s'ha remodelat incorporant la imatge corporativa, en colors, logotips i cartelleria al conjunt de la fàbrica.

PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE S.L ve col·laborant des de setembre de 2016 amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC.

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.