Skip to main content

PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE INVERTEIX EN UNA MÀQUINA DE 280 TONES PER A LA ELABORACIÓ DE DIVERSES PEÇES

PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE INVERTEIX EN UNA MÀQUINA DE 280 TONES PER A LA ELABORACIÓ DE DIVERSES PEÇES

Plásticos Villamarchante és una empresa que va néixer l'any 1998 i que des de l'inici ha anat a la recerca a través de les inversions en les seves instal·lacions i maquinària, de donar el millor servei als seus clients i adaptar-se a les necessitats del mercat.

Molts són els clients que confien els seus treballs a l’equip humà i tècnic de Plásticos Villamarchante, peces de diversos sectors: treballs per a la il·luminació, automòbil, videoporter, ferrocarril, construcció, sanitaris, publicitaris, i com productes propis un gran ventall d'envasos alimentaris als quals han dedicat esforç, il·lusió i ganes de fer bé les coses. Plásticos Villamarchante té com a objectiu la millora continua i l'adaptació a les necessitats dels nostres clients i del mercat.

Per tot això continuant amb aquesta filosofia s’ha realitzat la inversió d’una màquina de 280 tones de tancament, totalment elèctrica, marca TOYO que ha ubicat en una sala neta, permetrà millorar la qualitat dels productes amb un menor consum d’energia.


Col•laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC

PLASTICOS VILLAMARCHANTE, S.L. porta col·laborant des del setembre de 2016 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC-CENTRO EUROPEO DE EVOLUCIÓN ECONÓMICA, S.A., CEDEC© líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L’adequació dels controls interns i la millor organització dels recursos van ser les àrees d’actuació en què PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d’excel•lència empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.