Skip to main content

NOVA PÀGINA WEB PER A COMEDORES BLANCO S.L.

NOVA PÀGINA WEB PER A COMEDORES BLANCO S.L.

Pàgina web i desenvolupament de presentació de serveis de l'empresa i presentació de les instal·lacions.

Comedores Blanco és una empresa especialitzada en la restauració per a menjadors escolars i qualsevol altre col·lectiu empresarial, que neix com a un grup de professionals a la branca hostalera i que avui dia formem una gran família dedicada de ple als nostres clients. L'experiència que hem anat adquirint en el sector al llarg de tots aquests anys ens permet avui comptar amb un equip de més de 1000 persones i donar servei a ames de 80 clients.

Dins l'evolució de la comunicació s'ha realitzat una nova pàgina web que permet donar a conèixer als nostres clients potencials la nostra manera de desenvolupar l'activitat mitjançant un vídeo de presentació de la nostra cuina central i dels centres.

A Comedores Blanco sempre hem donat una importància primordial a la nostra relació amb els clients i per això hem desenvolupat un vídeo de presentació per als nostres clients actuals i potencials en el que posem de manifest els eixos claus de la política de l'empresa, de la cultura de qualitat, servei i atenció al client que mantenim i cuidem per seguir millorant dia a dia.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

COMEDORES BLANCO S.L., porta col·laborant des de novembre del 2016 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo d'Evolució Econòmica S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització dels processos productius, la millor organització dels Recursos Humans, la millora de l'acció comercial i l'adequació dels controls interns, van ser les àrees d'actuació en les que COMEDORES BLANCO S.L., i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, Qualitat en el servei i progrés i desenvolupament del seu mercat.

 

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.