Skip to main content

MIGER S.L. rep el certificat de compliment de la norma CEDEC de Qualitat Empresarial

MIGER S.L. rep el certificat de compliment de la norma CEDEC de Qualitat Empresarial

L'empresa MIGER S.L. amb seu a Elda (Alacant), va ser creada el 1983 amb l'objectiu de satisfer el mercat de caixes de cartó per a la indústria del calçat. Al llarg dels anys, l'empresa ha diversificat i adaptat tecnològicament la seva producció original fins a altres indústries i sectors: alimentació, productes de neteja i drogueria, infusions, pastisseria, cosmètica i bellesa i higiene personal, fitosanitaris, productes mèdics i farmacèutics, tintes i productes químics, papereria, etc.

L'activitat de l'empresa es centra a oferir un servei complet de Disseny, impressió, encunyat, laminat, stamping i plegament en les seves distintes classes (lineal, auto-montable, 4 i 6 punts i doble paret entre d'altres), amb distribució en el mercat nacional i internacional.

En una recerca constant de la Qualitat en els seus processos i respecte al medi ambient compte com:

  • Certificació UNE EN ISO 9001 pel BUREAU VERITAS.
  •  Registre Sanitari propi per complir amb les normatives en els seus envasos per al sector de l'alimentació.
  • Està avalat per l'organisme FSC en el marc de la Responsabilitat Forestal, certificant així la sostenibilitat dels seus envasos.
  • L'empresa membre de l'associació ASPACK (Associació Espanyola de fabricants d'envasos, embalatges i transformadors de cartó).
  • També és membre de l'associació Europea ECMA (The European Carton Makers Association).

Actualment és una empresa amb una trajectoria consolidad de referència en el seu sector, destacant per donar un servei de producció global als seus clients en les següents àrees:

DISSENY: Comptant amb un departament de preimpressió i amb els millors professionals al servei dels seus clients, realitzant l'adaptació dels seus dissenys i aplicant un art final concorde amb cada feina, sempre per obtenir la màxima qualitat d'aquests.

IMPRESSIÓ: estar-hi a l'avantguarda de la tecnologia en maquinària d'impressió per poder oferir la millor qualitat en els treballs efectuats.

LOGÍSTICA: Oferint un servei de distribució tant en el mercat interior com en l'exterior, l'empresa compta amb clients a diferents països, com Itàlia, França, Portugal, Mèxic, etc.

QUALITAT: El sistema de gestió de la qualitat neix de la política de qualitat definida per la gerència i compren l'estructura organitzativa, les funcions, les activitats, els recursos i la documentació necessària per assegurar que els serveis prestats per l'organització satisfan les expectatives dels clients a més dels requisits reglamentaris i legals relatius a l'activitat.

MIGER SL porta col·laborant amb CEDEC© des del maig de 2016.

Rere la intervenció de CEDEC© i rere una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir lliurar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les següents àrees:

- Estratègia Empresarial

- Control de gestió

Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa MIGER S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

http://www.graficasmiger.com/

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.