Skip to main content

MEDICAL SOREVAN, S.L obté el certificat de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial

MEDICAL SOREVAN, S.L obté el certificat de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial

S'ha lliurat el certificat de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial a l'empresa MEDICAL SOREVAN, S.L, l'empresa està situada Alpedrete (Madrid), va ser fundada l'any 1990 i és una empresa que importa, distribueix i presta assistència tècnica de productes sanitaris relacionats amb el sector hospitalari, així com a clíniques, residències, laboratoris, veterinàries i companyies del sector. Disposa de dues línies de negoci complementàries, d'una banda, la venda de productes i per un altre el servei d'assistència tècnica.

MEDICAL SOREVAN S.L sempre s'ha distingit per incorporar en el seu porfolio productes innovadors i d'alta qualitat, oferint alternatives a les solucions estàndard. L'actual gamma de productes està orientada als següents camps:


• Neonatología: Sistemes d'escalfament de nounats, lactància materna, bancs de llet, etc.
• Quiròfan: Profilaxi de la TVP, sistemes d'escalfament per a pacients, equips de isquemia, cura del catèter, etc.
• Ginecologia - Obstetrícia: Ventoses obstétricas, dilatadors cervicals, espéculosespecials, etc.

Dins del Pla de desenvolupament i millora de la companyia s'han obtingut les següents certificacions i col·laboracions:


• Certificació del Sistema de Gestió de la Qualitat conforme als requisits de la norma ISO 9001:2015.
• Certificació del Sistema de Gestió Ambiental ISO14001:2015.
• Membre acreditat de la xarxa Europea de Servei Tècnic TIMANT, podent donar cobertura a nivell Europeu.
• Col·laboració amb MERA, sent el seu proveïdor de servei de Nord Amèrica, permetent l'entrada als mercats d'EUA i Canadà.


MEDICAL SOREVAN, S.L., porta col·laborant des de juliol de 2017 amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

Després de la intervenció de CEDEC© i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL a les àrees següents:


- Política de Direcció comercial.
- Gestió de Recursos Humans.


Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa MEDICAL SOREVAN, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

logo soveran

http://www.soveran.com/

 

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.