Skip to main content

LOYU 2000, SL, manté el seu creixement i referma la seva col•laboració amb la consultora d’empreses CEDEC

LOYU 2000, SL, manté el seu creixement i referma la seva col•laboració amb la consultora d’empreses CEDEC

LOYU 2000, SL, és una empresa ubicada a Rodilana (Valladolid) que es dedica des de fa més de 60 anys a les construccions metàl·liques de tot tipus. Gràcies a l’experiència aplicada de la seva direcció, LOYU 2000 s’ha convertit en una empresa consolidada des del punt de vista professional i econòmic.

La seva diversificació i el servei global que ofereix als clients li han permès incrementar progressivament tant les instal·lacions com els mitjans tècnics i humans que té a l’abast, i l’han convertit en una empresa competitiva i perfectament preparada per fer front a les necessitats del sector, no només al nostre país, sinó també a països veïns com ara Portugal i França, on ja ha treballat.

Entre els serveis que ofereix LOYU 2000 es troben la fabricació d’estructures metàl·liques per a naus industrials, agrícoles, ramaderes, instal·lacions esportives, tancaments de cobertes i parets, tancaments metàl·lics, tant en ferro com en acer inoxidable, etc.

Per a això, LOYU 2000 disposa d’unes instal·lacions de més de 20.000 m2 de superfície, que inclouen naus equipades amb maquinària específica, oficines i magatzems de materials, així com una flota de vehicles, grues i una extensa plantilla de personal qualificat necessari per desenvolupar la seva activitat.

LOYU 2000 aposta per la millora contínua i ofereix als seus clients les millors solucions per als seus projectes, tot això amb els estàndards de qualitat més elevats per abordar els processos productius amb les màximes garanties.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC

LOYU 2000, SL, col·labora des de maig de 2016 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, líder en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965.

L’adequació dels controls interns i d’administració, la millora estratègica i directiva, i l’organització dels recursos humans i de direcció comercial van ser les àrees d’actuació en què LOYU 2000, SL, i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei, i progrés i desenvolupament en el seu mercat

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.