Skip to main content

IMOQUE SERVICIOS S.L. rep el certificat de compliment de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial.

IMOQUE SERVICIOS S.L. rep el certificat de compliment de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial.

L’empresa IMOQUE SERVICIOS S.L. amb seu en Adeje (Santa Cruz de Tenerife), va ser fundada el 1987 i la seva activitat es concentra en varies línies de negoci: la gestió de grues municipal son es treballa per dos Cabildos i, per últim, un taller de reparació de vehicles on es realitzen serveis de taller, electrònica, xapa i pintura.

A més, el principal compromís de la companyia és oferir un servei les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, on s'encamina l'esforç, coneixement i infraestructures fins a la consecució dels millors resultats en qualitat i eficàcia, per aconseguir la satisfacció dels clients.

En la recerca permanent de serveis adaptats als clients, s'han anat incorporant noves solucions tecnològiques i d'assistència, que es concentren principalment en els següents apartats:

 • Tot el personal de l'empresa s'implica per trobar la solució més eficaç i segura, perquè en una situació desfavorable com la de quedar-se avariat o accidentat en la carretera, aquesta situació sigui poc duradora i el menys desfavorable possible.
 •  Tenen establert el principi de la preservació de la seguretat viària, on el primer és salvaguardar la seguretat d'aquelles persones i vehicles que es troben a la carretera.
 • El principal objectiu és orientar-se a seguir en la millora contínua, actualitzant permanentment els medis que s'utilitzen (programes informàtics i de seguiment, vehicles, etc.)
 • Es complementa l'assistència en carretera amb els serveis del taller especialitzat, que en cas d'avaria pot prestar el servei complementari de reparació, perquè el client pugui continuar amb la seva activitat diària.
 • Es disposa també de vehicle de cortesia.
 • Un nou servei de Kit de rodes Universals d'emergència per a turismes i tot terreny, el que permet poder auxiliar als mateixos en aquells casos en els quals manquen de neumàtics per la sostracció o per altres causes desconegudes.
 • També s'ofereix el servei de vehicle taller que pot traslladar-se al lloc on es troba el client per a realitzar petites reparacions de mecànica ràpida.
 • Un altre servei addicional que s'ha incorporat en l'actualitat ha estat el trasllat del vehicle des del domicili o lloc de recollida fins a la ITV per a la seva revisió i la tornada del mateix fins al lloc indicat per al mateix client.

IMOQUE SERVICIOS S.L. porta col·laborant amb CEDEC© desde juny de 2015.

Rere la intervenció de CEDEC© i rere una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndard de qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les següents àrees:

 • Control de Gestió.
 • Organització Funcional.
 • Control de costos.

Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa IMOQUE SERVEIS S.L. i garanteix la seva solidesa en aquest àmbits.

http://www.gruassur.com/

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.