Skip to main content

GARÍ BARCELÓ S.L. rep el certificat de compliment de la norma CEDEC de qualitat empresarial

GARÍ BARCELÓ S.L. rep el certificat de compliment de la norma CEDEC de qualitat empresarial

L'empresa GARÍ BARCELÓ S.L. amb seu a Vilafranca de Bonany (Mallorca), va ser creada en el 2007 encara que el negoci es va inicia en 1983 sempre lligat a la restauració, i per això compta amb 35 anys d'experiència en el sector a l'illa de Palma de Mallorca.

L'activitat de l'empresa és la de restauració de menjar típic Mallorquí, i es distingeix per la qualitat de les seves preparacions, aconseguint captivar als seus visitant en una excel·lent relació qualitat-preu, a més s'han incorporat diversos serveis enfocats als seus clients, com són:Servei de Restaurant en les propies instal·lacions

- Servei de menjar per emportar.

- Servei de Càtering.

- Servei d'esdeveniments, com casaments, comunions i tot tipus de celebracions tan privades   com per empreses.

GARÍ BARCELÓ S.L. porta col·laborant amb CEDEC des del Gener de 2015.

Darrere la intervenció de CEDEC© i rere una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir lliurar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT en les següents àrees:

  • Estratègia Empresarial.
  • Control de Gestió.
  • Organització Funcional.
  • Control de costos.

Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa GARÍ BARCELÓ S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

http://www.restaurantescruce.es/

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.