Skip to main content

EVOLYA, S.L. és reconeguda per la seva labor i implicació empresarial

EVOLYA, S.L. és reconeguda per la seva labor i implicació empresarial

S'ha lliurat el certificat de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial a l'empresa EVOLYA, S.L. la seu de la qual està situada a Torrefarrera (Lleida) i que centra la seva activitat a comercialitzar productes per a l'aplicació agrícola, ramadera i indústries derivades.

L'empresa sempre s'ha distingit per incorporar la seva experiència i visió en la seva política d'empresa, bona prova d'això són els seus principals valors:

EXPERIÈNCIA: L'empresa al llarg dels anys s'ha anat adaptant a les exigències dels seus clients, donant-los solucions a mesura per a cada cas, podent satisfer millor les necessitats dels projectes o les demandes desitjades.
PROFESSIONALITAT: L'experiència cumulada, el treball en equip i la cerca de l'excel·lència permeten a EVOLYA S.L realitzar els seus projectes amb la màxima garantia.
COMUNICACIÓ: Oferir el millor als seus clients passa per la detecció precisa de les seves necessitats i el diàleg continu durant tot el procés.

Actualment l'empresa aposta per la diferenciació dels seus productes i compta amb la següent oferta:

Sistemes de protecció: Protecció específica en agricultura amb sistemes anti calamarsa, d'ombrejo, anti-pluja, tutoradio i tancaments.
Fertilització i nutrició: Es compta amb diverses línies de productes amb abonaments orgànics, abonaments convencionals i ADOS solucions agrícoles.
Embalatges: Podent donar el servei de muntatge i distribució, ajustant i personalitzant segons les necessitats dels clients, podent adaptar els diferents formats disponibles.
Farratges: Es disposa de diferents tipus de farratges com són la palla, alfals, festucaraygrass i civada. Quant a les llavors s'ofereixen també en ordi, blat, blat de moro i girasol.


EVOLYA, S.L. porta col·laborant des de desembre de 2017 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC, líder en gestió, direcció i organització d'empreses des de 1965.

Després de la intervenció de CEDEC i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC, atorgant a l'empresa el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Organització Funcional.
- Control de Gestió.
- Control de Costos.

Amb el segell de qualitat, CEDEC distingeix a l'empresa EVOLYA, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

logo evolya

http://www.evolya.com

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.