Skip to main content

EL GRUP SANCHILAN CONSOLIDA EL SEU TALLER DE REPARACIONS I REFORMA LA SEVA CAFETERIA

EL GRUP SANCHILAN CONSOLIDA EL SEU TALLER DE REPARACIONS I REFORMA LA SEVA CAFETERIA

GASOLEOS DEL MORRAZO SANCHILAN S.L. i SANCHILAN S.L. empreses establertes dins del municipi de Moaña (Pontevedra), dediquen la seva activitat des de fa més de vint-i-cinc anys a la distribució i venda de gasoils i combustibles a la seva àrea d'influència on compten amb una estació de servei i punt de venda ubicat al carrer Abelendo núm. 1 del municipi de Moaña a la província de Pontevedra. És en aquesta àrea on vénen oferint als seus clients serveis de: taller de mecànica ràpida, zona de rentatge manual i automàtic per a vehicles, botiga de recanvis i consumibles per automòbils, supermercat i cafeteria.

A mitjans de l'any passat, un cop finalitzades i consolidades les obres de remodelació de la zona de rentatge i el nou taller de mecànica ràpida, la Gerència de les dues empreses encomanada a la Sra. Maria Gabriela Piñeiro Costa comença la consolidació del taller de mecànica ràpida de vehicles: incrementant la seva plantilla de mecànics per a les operacions de canvi i alineacions de pneumàtics, substitució d'olis, pastilles i discos de fre i amortidors, incorporant un supermercat de productes alimentaris.

Tot això els fa diferents, per la varietat del servei que ofereixen per la seva innovació tecnològica i sobretot per la cura i l'atenció amb què tracten als seus clients.

 

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

GASOLEOS DEL MORRAZO SANCHILAN S.L. porta col·laborant des de febrer del 2017 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo de Evolución Económica S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

Les millores i evolucions realitzades en l'àmbit de l'organització ha permès realitzar un Pla Estratègic que encamina a GASOLEOS DEL MORRAZO SANCHILAN S.L cap a l'Excel·lència Empresarial, així com a mantenir el seu lideratge en el mercat.

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.