Skip to main content

DISOBI VEJER, SL INAUGURA NOVES INSTAL·LACIONS EN EL MARC DE COL·LABORACIÓ AMB LA CONSULTORA CEDEC

DISOBI VEJER, SL INAUGURA NOVES INSTAL·LACIONS EN EL MARC DE COL·LABORACIÓ AMB LA CONSULTORA CEDEC

Distribucions DISOBI VEJER, SL és una empresa que, des de 1993, es dedica a la distribució de begudes i productes d’alimentació, fonamentalment cervesa, refrescos, aigua, llet i vins, als més de 700 clients que té situats en un radi d’acció proper al polígon industrial Cañada Ancha, a Vejer de la Frontera (Cadis), municipi on l’empresa té la seu des de l’any 2002.

A causa del creixement experimentat durant els últims anys, i amb la finalitat de seguir consolidant la seva posició en el mercat de la distribució, DISOBI VEJER ha anat ampliant la seva capacitat i varietat de serveis. En el marc d’aquest pla d’expansió, l’empresa ha construït recentment unes noves instal·lacions amb les quals s’espera millorar la gestió, així com incrementar els serveis oferts als seus clients actuals i potencials.

En aquestes noves instal·lacions, DISOBI VEJER té més de 2.000 metres quadrats coberts, els quals estan destinats a magatzem logístic, amb una zona adjacent que permetrà a l’empresa organitzar l’entrada de vehicles de major volum.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC

Distribucions DISOBI VEJER, SL col·labora des de juliol de 2016 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDECCentro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965.

L’adequació dels controls interns, la millor organització dels recursos humans, l’optimització dels processos productius i el disseny d’un pla estratègic van ser les àrees d’actuació en què Distribucions DISOBI VEJER, SL i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei, i el progrés i desenvolupament en el seu mercat.

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.