Skip to main content

CORDELERIA MACIA, S.L segueix creixent amb la tercera generació al capdavant

CORDELERIA MACIA, S.L  segueix creixent amb la tercera generació al capdavant

CORDELERIA MACIA, S.L empresa dedicada a la fabricació i comercialització de corda i xarxes per a vaixells de pesca, recolzant-se en CEDEC, està duent a terme la consolidació de la tercera generació al capdavant de la direcció de l'empresa.

Li tercera generació no només està mantenint els objectius marcats per les anteriors generacions, sinó que els està millorant i augmentant.

El producte que fabrica CORDELERIA MACIA S.L., és un producte d'alta qualitat. Gràcies a aquesta alta qualitat en els productes que fabrica, CORDELERIA MACIA S.L. exporta el 45% de la seva fabricació a països Africans i d'Orient Mitjà.

CORDELERIA MACIA S.L, col·labora des de març de 2018 amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC.

Actualment està estudiant ofertes d'obertura en nous mercats internacionals.

logo cordeleria macia

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.