Skip to main content

Consolidació Estratègica de l'empresa FRAGA ALVAREZ

Consolidació Estratègica de l'empresa FRAGA ALVAREZ

L'aposta de l'empresa ha estat clarament estratègica adaptant-se al mercat, realitzant un nou enfocament que l'hi ha permès optimitzar els recursos de la companya en una constant recerca de la millora del servei al client.

En el transcurs dels tres últims anys s'han portat a terme diverses inversions per actualitzar completament les instal·lacions, conseqüentment es varen reformar la cafeteria, la botiga i els túnels de rentat.

El passat mes de maig i seguint amb el pla estratègic s’ha produït el canvi en la distribució de carburants, passant a ser distribuïdors CEPSA com referent en la costa del silenci (Arona a Canàries).

FRAGA ALVAREZ S.L. porta col·laborant des del maig de 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC- Centro Europeo de Evolución Económica S.A. líder en la gestió, direcció, i organització d'empreses des del 1965.

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.