Skip to main content

COMEDORES BLANCO S.L. MILLORA LA IMATGE DELS CENTRES AMB ELS QUE COL•LABORA.

COMEDORES BLANCO S.L. MILLORA LA IMATGE DELS CENTRES AMB ELS QUE COL•LABORA.

COMEDORES BLANCO S.L és una empresa especialitzada en la restauració per a menjadors escolars i qualsevol altre col·lectiu empresarial.

Entre els seus principals objectius estan els d’ oferir un servei de cuina tradicional, natural, equilibrada i saludable tot això al millor preu per al consumidor final. Per a ells, es gestionen directament les compres amb la finalitat d'assegurar en les matèries primeres la frescor i qualitat que els seus clients mereixen. Però a més i conscients de la necessitat de diferenciar-se dels seus competidors, no solament en la qualitat de la cuina, s'ha engegat un programa de millora en els menjadors en els quals ofereixen els seus serveis. 

Aquest programa, consisteix en la decoració dels menjadors de forma atractiva o diferenciada, en correlació amb l'objectiu al que presten el servei, fent dels menjadors un lloc més atractiu, en el qual a més es desenvolupen la resta de les activitats lúdiques que realitzen els monitors com a complement al menjar diari.
Menjadors Blanc S.L vol que els seus clients comptin amb la garantia i tranquil·litat de saber que tenen una empresa seriosa i responsable oferint una supervisió i control diari en tots els centres que gestionen, que a més fan la seva aportació, a través d'aquest programa, per millorar l'entorn en el qual presten els seus serveis. 


Col·laboració amb CEDEC©.

COMEDORES BLANCO S.L, ve col·laborant des de novembre de 2016 amb l'empresa de gestió estratègica per a empreses CEDEC© , capdavantera europea en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965.


L'optimització dels processos productius, la millor organització dels Recursos Humans, la millora de l'acció comercial i l'adequació dels controls interns van ser les àrees d'actuació en les quals COMEDORES BLANCO S.L i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, QUALITAT en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

logo comedores blanco

http://www.comedoresblanco.es/

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.