Skip to main content

CLUB ES TALAIAL, SL rep el certificat de compliment de la norma CEDEC de qualitat empresarial

CLUB ES TALAIAL, SL rep el certificat de compliment de la norma CEDEC de qualitat empresarial

CLUB ES TALAIAL, SL, amb seu a Cala d’Or, Mallorca (Illes Balears), és una empresa creada el 1993 amb l’objectiu de gestionar l’explotació hotelera del complex de vacances que porta el seu nom.

L’hotel CLUB ES TALAIAL és un complex hoteler que disposa de tots els equipaments necessaris per gaudir d’una estada en família. Situat en un entorn únic, CLUB ES TALAIAL ofereix als seus hostes plans i activitats adaptats a tots els gustos, des de jornades relaxades de platja de sorra blanca i aigües turqueses fins a una excursió pel Parc Natural de Mondragó, a més de practicar tot tipus d’esports o passar una tarda divertida al seu parc infantil.

Avalat per una llarga experiència i professionalitat, el CLUB ES TALAIAL ha aconseguit una diferenciació competitiva clara en adaptar-se a les noves necessitats dels seus clients, millorar constantment la seva oferta enfocada a la família i oferir la màxima qualitat en els seus serveis, un tracte familiar excel·lent i una atenció càlida per part del personal.

CLUB ES TALAIAL, SL afronta el futur amb garanties totals d’èxit. Aquest fet queda demostrat amb l’obtenció recent del certificat de “COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL” en les àrees d’Estratègia de l’Empresa, Control de Gestió i Organització Funcional, que se li ha atorgat després de la intervenció i la nova avaluació de la consultora estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA.

CEDEC acredita que CLUB ES TALAIAL, SL ha complert de manera estricta les normes i els estàndards de qualitat establerts per la consultora estratègica i per això li ha lliurat aquest segell de qualitat, que distingeix l’empresa i en garanteix la solidesa empresarial en aquests àmbits.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC

CLUB ES TALAIAL, SL col·labora des del desembre del 2015 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.

L’adequació dels controls interns, la millora en l’organització funcional de l’empresa, el control de gestió i l’estratègia empresarial van ser les àrees d’actuació en les quals CLUB ES TALAIAL, SL i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei, i el progrés i el desenvolupament dins del seu mercat.

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.