Skip to main content

Certificació a la Qualitat Empresarial a l'empresa S.C.L. DISVALL COOP  V

Certificació a la Qualitat Empresarial a l'empresa S.C.L. DISVALL COOP  V

La Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC certifica la consolidació Estratègica de l'empresa S.C.L. DISVALL COOP  V, amb seu a Tavernes de la Valldigna (València) i que compta amb una trajectòria de més de 40 anys en el mercat i que va iniciar la seva marxa en 1977.

L'activitat de l'empresa es centra en la distribució tant de begudes com d'alimentació, tenint una cartera de productes amb més de 1.500 referències, entre les que destaquen les marques líders del mercat com ara Heineken, Lanjarón, Coca-Cola i Codorniu. A la secció d'alimentació s'abasteix gènere de les més prestigioses marques nacionals com són Puleva, Covap o Argal.

L'aposta de l'empresa ha estat clarament estratègica adaptant-se al mercat, a les demandes i als seus clients, adequant-se per tant les seves instal·lacions i processos a les noves normatives, en l'actualitat es disposa d'unes instal·lacions de més de 3500 m2 i un equip de 20 professionals qualificats.

S.C.L. DISVALL COOP V porta col·laborant amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC des d'abril de 2016.

Després de la intervenció de CEDEC i amb una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat establerts per CEDEC, i recompensant la seva tasca al atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Control de Gestió.

- Estratègia Comercial.

- Gestió econòmica de compres i estocs.

Amb el segell de qualitat, la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC distingeix a l'empresa S.C.L  DISVALL COOP V i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO DISVALL

http://www.disvall.com

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.