Skip to main content

Certificació a la Qualitat Empresarial atorgada a l'empresa SUMINISTROS ELÉCTRICOS ANTRA, S.L.

Certificació a la Qualitat Empresarial atorgada a l'empresa SUMINISTROS ELÉCTRICOS ANTRA, S.L.

CEDEC © certifica la consolidació Estratègica de l'empresa SUMINISTROS ELÉCTRICOS ANTRA, S.L., amb seu a Madrid i Fuenlabrada, és una empresa que centra la seva activitat en la venda i distribució a l'engròs i detall de material elèctric i electrònic i altres activitats connexes relacionades amb l'objecte enunciat, a més posseeix una dilatada experiència de més de 20 anys en el mercat.

Compta amb una superfície d'emmagatzematge total de més de 2.000 metres quadrats repartits en les seves dues delegacions, una flota pròpia de vehicles i un capital humà format per més de 20 persones, altament qualificades en les seves respectives àrees de treball (xarxa comercial , assessorament tècnic, aprovisionaments, gestió d'estocs i lliurament de materials).

L'aposta de l'empresa ha estat clarament estratègica adaptant-se al mercat, les seves demandes i als seus clients, s'han adequat les seves instal·lacions i processos a les noves normatives, compta amb la certificació ISO 9001.

A més, s'han ampliat la seva cartera de productes, destacant principalment els següents:

• Conductor i canalització: S'ofereix una acurada selecció de conductors elèctrics comptant amb una àmplia gamma de sistemes per a la seva canalització.

• Productes industrials: Productes orientats a la protecció de circuits, a la qualitat de l'energia elèctrica i sistemes per a l'automatització i el control en la indústria: l'autèntica oportunitat de negoci actualment en eficiència energètica assessorats per un personal altament qualificat.

• l·luminació: Làmpades d'incandescència, baix consum i fluorescència, una àmplia gamma orientada al món de la reforma.

• Climatització: Ajudant a calcular i dissenyar les instal·lacions, es compta amb el suport de les millors marques d'aire condicionat i emissors termoelèctrics.

• Veu i dades: Sent en l'actualitat un referent en la distribució de materials per a la implantació de xarxes de comunicació en infraestructures.

• Eines: Es posa a disposició dels instal·ladors els equips de seguretat i eines necessàries per a realitzar adequadament totes les feines.

Després de la intervenció de CEDEC © i amb una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat establerts per CEDEC ©, i recompensant la seva tasca al atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Estratègia Empresarial.

- Política Comercial.

Amb el segell de qualitat, CEDEC © distingeix a l'empresa SUMINISTROS ELÉCTRICOS ANTRA, S.L., i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO ANTRA

www.antra.es

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.