Skip to main content

AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN, SL obté el certificat de compliment de la norma CEDEC de qualitat empresarial

AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN, SL obté el certificat de compliment de la norma CEDEC de qualitat empresarial

AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN, SL és una empresa que es dedica al lloguer d’autocars i microbusos per transportar viatgers per carretera, i que dona cobertura a empreses, escoles, agències de viatge, clubs esportius, particulars i servei discrecional, entre d’altres.

L’empresa, amb seu a Oiartzun (Guipúscoa), està formada per un grup de professionals amb àmplia experiència en el sector i amb l’objectiu comú d’oferir un servei segur i de qualitat als clients.

Després de més de 40 anys de trajectòria, AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN ha aconseguit a dia d’avui una clara diferenciació competitiva a causa de la seva adaptació a les noves necessitats dels clients, millorant i actualitzant constantment la seva flota de vehicles.

En són una bona prova els valors que AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN aplica dia rere dia, com ara la puntualitat en el servei, la proximitat i la flexibilitat en el tracte amb els clients, la comoditat dels seus vehicles o la tranquil·litat que proporciona un servei d’atenció telefònica les 24 hores del dia. D’altra banda, per a més seguretat, disposa del certificat de sistemes de gestió de la qualitat ISO 9001 (LRQA), així com de l’acreditació UKAS internacional.

AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN afronta el futur amb garanties totals d’èxit. Així ho demostra la recent obtenció del certificat de “COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL” en el camp d’estratègia empresarial, atorgat després de la intervenció i la nova avaluació de la consultora estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA.

CEDEC acredita que AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN, SL ha complert de manera estricta les normes i els estàndards de qualitat establerts per la consultora estratègica, i per aquest motiu li ha lliurat aquest segell de qualitat que distingeix l’empresa i en garanteix la solidesa empresarial en aquest àmbit.

AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN, SL col·labora des de juny de 2016 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA,capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.

L’adequació de l’estratègia empresarial ha estat l’àrea d’actuació en què AUTOPULLMAN SAN SEBASTIAN, SL i CEDEC han col·laborat per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei, i progrés i desenvolupament en el seu mercat.

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.