Skip to main content

ASPRAT ASCENSORS LLANÇA LA SEVA NOVA PÀGINA WEB

ASPRAT ASCENSORS LLANÇA LA SEVA NOVA PÀGINA WEB

ASPRAT ASCENSORS S.L. som una empresa fundada l'any 1983. La nostra política durant aquests anys s´ha basat en el tracte amb els nostres clients. El nostre objectiu és complir el compromís adquirit de forma ràpida i professionalment eficaç. Per això, disposem d'un equip humà qualificat per garantir un bon servei tant en l'àmbit de muntatge com de conservació i reparació.

En el nostre afany de millora contínua llançem la nostra nova pàgina web on recollim els productes i serveis que oferim, i acabem de finalitzar el procés de renovació de l'ISO 9001. Més de 850 clients avalen la nostra trajectòria.

Volem facilitar el dia a dia dels nostres clients: els aparells elevadors (munta càrregues, ascensors, etc.) poden arribar a ser un element crític en les línies de producció d'una empresa. Han de cobrir les necessitats de mobilitat de cada negoci, i un bon manteniment preventiu són fonamentals. No es tracta només d'anar a un avís d'avaria sinó de prevenir l'avaria. És un benefici per al nostre client i per a nosaltres. És el nostre objectiu.

Oferim els serveis de muntatge, reparació i conservació de: ascensors, munta càrregues i plataformes elevadores per a persones amb mobilitat reduïda.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

ASPRAT ASCENSORS S.L., porta col·laborant des de l’abril del 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo d'Evolució Econòmica S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització dels procesos productius, la millor organització dels Recursos Humans, la millora de l'acció comercial, l'adequació dels controls interns, el perfeccionament dels processos productius i l'organització dels recursos humans, van ser les àrees d'actuació en les que ASPRAT ASCENSORS S.L.,  i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, Qualitat en el servei i progrés i desenvolupament del seu mercat.

 

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.