Skip to main content

APLICACIONS METALAYM, SL CONSOLIDAT EL SEU TRASLLAT DE LES SEVES INSTAL•LACIONS, ACTUALITZA LA SEVA PÀGINA WEB

APLICACIONS METALAYM, SL CONSOLIDAT EL SEU TRASLLAT DE LES SEVES INSTAL•LACIONS, ACTUALITZA LA SEVA PÀGINA WEB

APLICACIONS METALAYM S.L. és una empresa catalana amb més de quinze anys d'experiència en el sector metal·lúrgic, amb una constant aposta en inversions tecnològiques i un profund procés de remodelació, comptant sempre amb la col·laboració del seu equip, liderat pel seu fundador el Sr. Xavier Ayats Poch.

El Juny de 2016 va traslladar les seves instal·lacions i oficines del P.I. Pont-Xetmmar, carrer H-13 en el municipi de Cornellà del Terri (Girona), a l'actual ubicació que es troba en el Polígon Industrial Jardí, Carrer Roure, 3 de Palol de Revardit (Girona), ocupant el taller de soldadura, deformació i acabat d'una nau industrial de 3.000m2 construïts, amb unes oficines de 250m2 útils, on s'ubiquen a més de la direcció, els departaments d'administració i finances, compres i l'oficina tècnica.

Finalitzat el període de trasllat, adaptació i ubicació de la maquinària, amb un èxit total i sense interrompre les seves entregues i compromisos amb els seus clients, APLICACIONS METALAYM S.L. inicia una nova fase del seu pla estratègic per a la consolidació del seu negoci, dissenyant i implementant en pròximes dates una nova, moderna, actualitzada i interactiva pàgina web i iniciant un pla d'ampliació/renovació del seu actual parc de maquinària amb l'adquisició d'una escatadora per a tubs rectangulars i platines de la firma NS Maquines, model FG170 2Z, incloent-hi mesuradora grossària i estacions d'escata i raspall abrasiu.

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.