Skip to main content

AMPLIACIÓ DE MERCAT LLATINOAMERICÀ AMB LA INCORPORACIÓ DE MÈXIC PER A l'EMPRESA BC FERTILIS S.L.

AMPLIACIÓ DE MERCAT LLATINOAMERICÀ AMB LA INCORPORACIÓ DE MÈXIC PER A l'EMPRESA BC FERTILIS S.L.

BC FERTILIS és una empresa formada per un personal multidisciplinari qualificat, especialitzada en la fabricació de nutrients d'última generació amb una qualitat contrastada per augmentar el rendiment dels cultius agrícoles a qualsevol sona productora del món. La seva filosofia de treball consisteix a oferir innovació, qualitat i professionalitat per donar el millor servei als clients.

Disposen de capacitat i autonomia per desenvolupar nous productes basant-se en formulacions innovadores amb matèries primeres de la millor qualitat, el que els hi ha permès des de fa 20 anys, formar part activa del sector dels agronutrients a Espanya.

Després de consolidar els mercats d'Orient mitjà i països de Llatinoamèrica com Panamà i el Perú, aquest any s'ha procedit a l'apertura de Mèxic, el que consolida una vocació clarament exportadora que els ha portat ha comercialitzat els seus productes en països de quatre continents.

El seu millor atractiu com empresa el conformen els seus treballadors que, juntament amb els seus clients i col·laboradors, els permet afrontar el futur amb plenes garanties d'èxit basant-se en un procés de millora contínua.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, S.A., CEDEC

BC FERTILIS, col·labora des de març de 2016 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, S.A., líder en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965.

L’adequació dels controls interns, la millor organització dels recursos humans i l’optimització dels processos d’administració van ser les àrees d’actuació en què BC FERTILIS i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.