Skip to main content

ALMACENES JAVIER S.A. POSA EN MARXA UN SOFTWARE COMERCIAL PER A TAULETA

ALMACENES JAVIER S.A. POSA EN MARXA UN SOFTWARE COMERCIAL PER A TAULETA

ALMACENES JAVIER S.A. dins la seva política comercial ha posat en marxa un software per a Tauleta, que ajuda en la preparació de la visita, permet mostrar el catàleg, prescriu o ven, alhora que reporta i gestiona els objectius de l'equip comercial.

Aquest sistema ens permet millorar les operacions i fer una anàlisi de les dades i les estadístiques en temps real, que ens permet prendre decisions amb dades objectives i amb major anticipació.

ALMACENES JAVIER S.A. dins la seva política de millora continua té com a prioritat donar als nostres clients el millor servei i aquest software, facilita al client la visualització del producte per famílies i amb les novetats i promocions que li poden interessar.


Colaboració amb CEDEC S.A.

ALMACENES JAVIER S.A. porta col·laborant des de desembre de 2016 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des de l'any 1965.

Aquesta col·laboració ha permès a ALMACENES JAVIER S.A. afermar-se en el seu mercat i preparar-se per avançar en el camí d'excel·lència empresarial.

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.