Skip to main content

Alimentos Pampa y Mar S.L.U rep el certificat de qualitat empresarial CEDEC

Alimentos Pampa y Mar S.L.U rep el certificat de qualitat empresarial CEDEC

Alimentos Pampa y Mar S.L.U  és una empresa importadora i distribuïdora d’aliments congelats i frescs, creada l’any 2009 amb seu a Sant Cristóbal de la Llacuna, a Santa Cruz de Tenerife (Illes Canàries).

ALIMENTOS PAMPA Y MAR, S.L.U. col·labora des de l’any 2012 amb la consultora estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.

Després que intervingués CEDEC, amb la finalitat de cohesionar el creixement de l’empresa, i que es realitzés una avaluació posterior, s’ha acreditat l’estricte compliment de les normes i dels estàndards de qualitat que la consultora estratègica té establerts, i això l’ha fet mereixedora del certificat de compliment de la norma de qualitat empresarial CEDEC en aquestes àrees:

- Control de gestió

- Estratègia empresarial

- Organització funcional

El seu afany de millora contínua amb l’objectiu d’aconseguir l’excel·lència en la seva gestió, l’ha ajudat a rebre el reconeixement del segell de qualitat de la norma CEDEC, que distingeix l’empresa i en garanteix la solidesa.

 

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.