Skip to main content

ALIFARM S.A. ESTRENA NOVES INSTAL•LACIONS, DINS DEL MARC DE COL•LABORACIÓ AMB LA CONSULTORA CEDEC©

ALIFARM S.A. ESTRENA NOVES INSTAL•LACIONS, DINS DEL MARC DE COL•LABORACIÓ AMB LA CONSULTORA CEDEC©

ALIFARM, es complau a poder inaugurar el pròxim mes unes noves instal·lacions a la seva seu de Lliçà de Vall, Barcelona.

Les noves instal·lacions que augmenten considerablement la versatilitat i capacitat de producció de l'empresa, podran realitzar una gran diversitat de formats; treballant en cambres separades amb control de temperatura i pressió independent ideal per productes crítics i de difícil fabricació com, per exemple els probiòtics.

El "know how" de l'empresa amb més de 35 anys d'experiència sumat a la innovació tecnològica més recent ofereix als seus clients serveis i productes amb alts estàndards de qualitat.

El valor afegit d’ ALIFARM és ser una empresa familiar que ofereix un tracte personalitzat i de confiança per cadascun dels nostres clients, que saben que en estar a les nostres mans tenen el servei que millor s'adapta a les seves necessitats. – Ens diu Marc Llorente, Gerent de l'empresa.

ALIFARM, empresa que ofereix un servei integral de fabricació per a tercers de complements i suplements alimentaris, probiòtics i especialitats farmacèutiques, augmenta així la seva capacitat productiva, la seva versatilitat i la seva agilitat a l'hora de realitzar productes per als seus clients.


ALIFARM S.A., porta col·laborant des de setembre de 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo d'Evolució Econòmica., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'adequació dels controls interns, el disseny d'un pla estratègic, la millor organització dels Recursos Humans i l'optimització de l’acció comercial van ser les àrees d'actuació en les que ALIFARM S.A. i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, Qualitat en el servei i progrés i desenvolupament en el seu mercat.

 

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.