Skip to main content

50 ANYS DE CASTAÑAS CAMPELO

50 ANYS DE CASTAÑAS CAMPELO

FEM 50 CASTANYES!!!!!

CASTAÑAS CAMPELO compleix mig segle l'any 2017 d'ençà que Eduardo Campelo va fundar l'empresa. Es compleixen ara 50 anys de feina, de creixement, d'una empresa familiar i d'aposta per El Bierzo.

Per celebrar aquest aniversari, CASTAÑAS CAMPELO ha organitzat una sèrie d'activitats que combinen formació i entreteniment. Així, al llarg de "l'Any Campelo", es posaran en marxa diferents iniciatives relacionades amb les matèries en les quals Campelo té un compromís social, de forma que es desenvoluparan accions per la promoció de l'educació, l'esport i els productes de la nostra terra i el respecte per les nostres tradicions. Tot això s'anirà descobrint a través de les xarxes socials i de la seva pàgina web (www.campelo.net ). Una pàgina web que aviat es podrà veure totalment actualitzada i amb un nou disseny.

"L'any Campelo" començarà el febrer amb el desenvolupament de "Campelo Bosques", un programa de divulgació sobre la castanya del Bierzo. Aquest programa comptarà amb la col·laboració de la Marca de Garantia de la castanya del Bierzo i s'impartirà en col·legis de Ponferrada, Villafranca del Bierzo, Bembibre i Fabero.

Eduardo Campelo, amb la seva inseparable Conchita al seu costat, va ser un pioner de l'exportació, comercialitzant en aquells temps els seus productes al Brasil, Japó, República Txeca, Itàlia, Canadà, Estats Units, a més d'atendre el mercat nacional.

Avui "50 castanyes" després, CASTAÑAS CAMPELO és una de les principals referències d'Espanya en el subministrament d'hortalisses, fruita seca i fruita fresca. Compromesos amb el medi ambient i l'agricultura rural ha aconseguit ser la major comercialitzadora de Castaña del Bierzo i espera poder fer molts més anys servint els millors productes!


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

CASTAÑAS CAMPELO EXPORTACIÓN S.A., porta col·laborant des de febrer del 2014 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo d'Evolució Econòmica S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització de l'acció comercial, l'adequació dels controls interns, el perfeccionament dels processos productius i l'organització dels recursos humans, van ser les àrees d'actuació en les que CASTAÑAS CAMPELO EXPORTACIÓN S.A. i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, Qualitat en el producte i el progrés i desenvolupament del seu mercat.

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.