Skip to main content

30 ANIVERSARI DE INGEVIDEO S.A.

30 ANIVERSARI DE INGEVIDEO S.A.

INGEVIDEO, S.A, empresa espanyola líder en enginyeria, subministrament i instal·lació de sistemes, celebra el seu 30 ANIVERSARI.

Es la tercera generació familiar liderant l'enginyeria i instal·lació de sistemes audiovisuals per a sales de cinema digital al mercat espanyol.

INGEVIDEO S.A es va fundar el 1988, partint com a servei tècnic professional de les marques capdavanteres del sector audiovisual i, ja l'any 2005, es va encarregar d'engegar el primer projector de cinema digital DCI 2K a Espanya: un Christie Digital amb un servidor Doremi per a Diorama, a la Sala 6 de Cinemes Yelmo M40, curiosament en l'actual Odèon Sambil, on aquest passat mes de març, 12 anys més tard, INGEVIDEO S.A va instal·lar el que és un dels complexos cinematogràfics més nous del món. El director tècnic del projecte ha estat el Sr. Adrián Piqueras, fill de l'actual director i la tercera generació de l'empresa.

INGEVIDEO S.A compleix 30 anys d'activitat com a empresa especialitzada en projectes audiovisuals avantguardistes, com partner tecnològic de marques com Christie Digital, Panasonic, JVC, Mitsubishi o Digital Projection, entre unes altres. És responsable de molts dels sistemes més emblemàtics en territori nacional i internacional com el centre militar de realitat virtual a Austràlia, oferint solucions clau en mà i proporcionant assistència tècnica els 365 dies de l'any.


Col·laboració amb CEDEC©

INGEVIDEO S.A porta col·laborant des de setembre de 2017 amb l'empresa de gestió estratègica per a empreses CEDEC©, capdavantera europea en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965.

L'adequació de l'acció comercial i el disseny d'un pla estratègic adaptat, l'organització i optimització dels recursos humans i la millora dels processos d'administració van ser les àrees d'actuació en les quals INGEVIDEO S.A i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

LOGO INGEVIDEO

www.ingevideo.com

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.