Skip to main content

20 ANIVERSARI de la Fundació de l'empresa PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE S.L.

20 ANIVERSARI de la Fundació de l'empresa PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE S.L.

Plásticos Villamarchante S.L ha complert 20 anys.

L'any 1998, quatre amics, amb gran experiència en el camp de la matriceria, motivatst per les necessitats del mercat de l'època i per poder atendre les inquietuds i necessitats que els seus clients demandaven, decideixen fundar una empresa dins del sector de la injecció de plàstics. Neix així Plásticos Villamarchante S.L., una empresa dedicada a la injecció de termoplàstics amb un taller propi de matricera que abasta des de l'enginyeria fins al disseny de peça. Els començaments no van ser senzills, comptaven amb experiència en el camp de la matriceria , de fet tots els fundadors són matricers amb gran experiència , reputació i reconeixement dins del seu sector. 

Es va començar l'activitat, amb tan sols 3 màquines d'injecció, dues d'elles de 100Tn i la més gran per aquell temps una màquina de 170Tn i el llarg dels anys, amb molt esforç i dedicació, Plásticos Villamarchante S.L. ha anat adaptant-se i evolucionant al ritme de les necessitats dels seus clients, del mercat i de les noves tecnologies.

Actualment, Plásticos Villamarchante S.L. disposa de 16 màquines d'injecció que van des de la més petita de 60Tn, a la més gran de 800Tn, algunes d'elles totalment elèctriques.

Conscients de la importància de comptar amb les persones, Plásticos Villamarchante S.L. compta amb un equip humà, amb grans coneixements tècnics tant de les matèries primeres, com del sector i una alta capacitat d'adaptació a les necessitats canviants del mercat.

En aquest moment, Plásticos Villamarchante SL. compte tant amb l'experiència dels socis fundadors com amb les ganes d'aprendre, desenvolupar-se i créixer de la nova generació la combinació de la qual dóna com resultat una empresa en constant desenvolupament. Un tàndem perfecte que permet aprofitar el coneixement i saber fer al costat de la capacitat d'innovar i incorporar les novetats tecnològiques i tècniques al servei del client. Perquè aquests 20 anys són només el principi…

En l'actualitat Plásticos Villamarchante S.L. compta amb una nau d'1.500 m dedicada a producció, dels quals 180 metres estan dedicats a oficines per als departaments de qualitat, producció, logística i vendes, administració i direcció i instal·lacions d'ús comú. Disposa també d'una sala neta, completament nova, per a la fabricació del seu envàs alimentari amb unes dimensions de 50 metres quadrats. Una nau dedicada a magatzem d'1.000 metres quadrats i un solar de 750 metres quadrats on tenen projectada la construcció d'una nova nau, la que tenen previst destinar a laboratori, magatzem i oficines.

Plásticos Villamarchante S.L. compta amb la certificació ISO 9001 des de l'any 2004 i en l'actualitat es troben immersos a aconseguir la IATF per aconseguir incrementar la seva presència en el sector d'automoció.

Un de valors de Plásticos Villamarchante S.L. és el tracte personalitzat i molt proper amb els seus clients i les bones relacions que els uneixen a la majoria dels seus proveïdors. Una dels principals avantatges que aporta als seus clients és la ràpida adaptabilitat a les seves demandes, així com la possibilitat d'assessorar-li en tot el procés, des del disseny del motlle fins a l'acabat final de la peça.

En Plásticos Villamarchante S.L. apostem, en un futur proper, per ser una empresa forta en el sector de la injecció de plàstics, amb un equip humà implicat i en constant desenvolupament, apostem perquè la relació amb els nostres clients i proveïdors és constant, propera i enriquidora, apostem per seguir aprenent, per seguir adaptant-nos als nous temps, als nous desafiaments.


Col·laboració amb CEDEC©.

PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE S.L, porta col·laborant des de setembre de 2016 amb l'empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, capdavantera en gestió, adreça i organització d'empreses des de 1965.

L'adequació dels controls interns i la millor organització dels recursos van ser les àrees d'actuació en les quals PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE S.L. i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

Veure notícies del client ›

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.