Skip to main content

El mètode usat per CEDEC

L’activitat de CEDEC es centra en acompanyar l’empresari al llarg de la seva evolució per assolir l’excel•lència empresarial i ajudar-lo a aconseguir els seus objectius personals.

CEDEC méthode1

El primer pas cap a l'Excel.lència Empresarial

Des de 1965, CEDEC utilitza una metodologia pròpia al servei dels empresaris. Gràcies als experts de CEDEC, milers d’empresaris de tots els sectors d'activitat, han pogut beneficiar-se d’una nova visió de llur empresa i d’una valuosa ajuda per a avançar, desenvolupar la seva activitat i prendre les decisions correctes.

 
CEDEC méthode2

Un nou rumb, noves ambicions

Els especialistes de CEDEC realitzen cada setmana desenes de diagnòstics en empreses de tots el sectors i mides. Gràcies a aquesta anàlisi, els empresaris poden percebre el seu negoci amb una mirada nova i imparcial que els permet revelar el potencial intern sense explotar, ja sigui dels seus productes, dels seus col·laboradors o de la seva organització.

 
CEDEC méthode3

Junts, dia rere dia

CEDEC significa també especialistes que l’acompanyen pas a pas en la implantació d’una nova estratègia per la seva empresa. L’ajudem a posar en marxa un pla d’acció on, a cada etapa, vostè podrà avaluar els progressos realitzats i les metes a assolir.

 
CEDEC méthode4

Consolidar el canvi

Un cop la seva empresa hagi pres el camí de l’excel·lència empresarial, CEDEC continua estant al seu costat durant dotze mesos. Vostè i la seva empresa segueixen sent l’objecte de tota la nostra atenció per optimitzar els resultats de la nostra col·laboració en totes les àrees (gestió, estratègia, recursos humans, administració, control, organització comercial, organització de la producció, qualitat….)

 
CEDEC méthode5

Tota la nostra experiència al seu servei

Anem molt més enllà que un simple proveïdor de serveis puntuals… CEDEC estableix col·laboracions de llarga durada amb els seus clients! El nostre èxit és, abans que res, el seu. En unir-se al club CEDEC de l’Excel·lència Empresarial, es beneficiarà de l’experiència del nostre equip davant els reptes que ha d’afrontar com empresari.

 
Està interessat en saber-ne més?
Contacti'ns

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.