Skip to main content
News

Notícies del client

CEDEC s'enorgulleix de compartir l'èxit dels seus clients.
El seu èxit és el nostre millor ambaixador

O
O
19/07/2017

ASPRAT ASCENSORS LLANÇA LA SEVA NOVA PÀGINA WEB

ASPRAT ASCENSORS S.L. som una empresa fundada l'any 1983. La nostra política durant aquests anys s´ha basat en el tracte amb els nostres clients. El nostre objectiu és complir el compromís adquirit de forma ràpida i professionalment eficaç. Per això, disposem d'un equip humà qualificat per garantir un bon servei tant en l'àmbit de muntatge com de conservació i reparació.

En el nostre afany de millora contínua llançem la nostra nova pàgina web on recollim els productes i serveis que oferim, i acabem de finalitzar el procés de renovació de l'ISO 9001. Més de 850 clients avalen la nostra trajectòria.

Volem facilitar el dia a dia dels nostres clients: els aparells elevadors (munta càrregues, ascensors, etc.) poden arribar a ser un element crític en les línies de producció d'una empresa. Han de cobrir les necessitats de mobilitat de cada negoci, i un bon manteniment preventiu són fonamentals. No es tracta només d'anar a un avís d'avaria sinó de prevenir l'avaria. És un benefici per al nostre client i per a nosaltres. És el nostre objectiu.

Oferim els serveis de muntatge, reparació i conservació de: ascensors, munta càrregues i plataformes elevadores per a persones amb mobilitat reduïda.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

ASPRAT ASCENSORS S.L., porta col·laborant des de l’abril del 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo d'Evolució Econòmica S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització dels procesos productius, la millor organització dels Recursos Humans, la millora de l'acció comercial, l'adequació dels controls interns, el perfeccionament dels processos productius i l'organització dels recursos humans, van ser les àrees d'actuació en les que ASPRAT ASCENSORS S.L.,  i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, Qualitat en el servei i progrés i desenvolupament del seu mercat.

 

Descobreix més notícies
Mitjans
CEDEC© EN ELS MITJANS
L'activitat de la CEDEC© apareix regularment en la premsa econòmica.
Aquí trobarà alguns dels articles o notícies publicats.
LA VANGUARDIA
Economia&Empresa
CincoDias
Hotfrog
Hispanotas

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.