Skip to main content
News

Notícies del client

CEDEC s'enorgulleix de compartir l'èxit dels seus clients.
El seu èxit és el nostre millor ambaixador

O
O
20/05/2019

Nova distinció a la Qualitat Empresarial atorgada a l'empresa INDUSTRIAS QUÍMICAS CUADRADO, S.A.

L'empresa INDUSTRIAS QUÍMICAS CUADRADO, S.A. amb seu en Valverde de la Virgen (León), va ser creada en 1982 i l'empresa elabora i subministra productes químics destinats tant a usos industrials com per al professional o la llar. Entre els seus productes més demandats es troben, fonamentalment: aguarrás pur, alcohols, olis de llinosa, tot tipus de dissolvents i productes per al tractament de l'aigua de les piscines.

En l'actualitat l'empresa compta amb una trajectòria consolidada de referència en el seu sector, destacant per donar un servei i qualitat de producció global als seus clients en les següents àrees:

• ADAPTACIÓ: Amb la confecció d'un extens catàleg proposa una gamma creixent de productes elaborats i envasats en diferents formats i capacitats, adequats a tota mena de necessitats.
• INSTAL·LACIONS: Estant a l'avantguarda de la tecnologia en la seva maquinaria per a poder oferir la millor qualitat en els treballs efectuats.
• I + D: En un constant procés d'I+D, l'empresa s'ha bolcat a millorar tant l'oferta actual, com a poder desenvolupar aquells productes químics compatibles amb les noves exigències del mercat.
• EXPERIÈNCIA: Els diferents departaments, amb àmplia experiència professional, juntament amb la xarxa comercial constitueixen una sòlida base per a gestionar amb professionalitat els requeriments dels clients.
• QUALITAT: El Sistema de Gestió de la Qualitat comprèn l'estructura organitzativa, les funcions, les activitats, els recursos i la documentació necessària per a assegurar els estàndards de qualitat aplicats a la producció. 
• CERTIFICACIÓ: Les instal·lacions compten amb els permisos i requeriments legals exigits per a la fabricació dels productes dels sectors amb els quals s'està treballant. Es disposa de diversos magatzems per a primeres matèries, envasos i embalatges, producte acabat, per a satisfer les necessitats de paqueteria, magatzematge i logística per als clients.

INDUSTRIAS QUÍMICAS CUADRADO, S.A. porta col·laborant amb l'empresa d'Organització Estratègica CEDEC© des de setembre de 2017.

Després de la intervenció de CEDEC© i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Control de Gestió.
- Organització Funcional.
- Control de Costos.

Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa INDUSTRIAS QUÍMICAS CUADRADO, S.A. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

logo quimicas cuadrado

http://www.iqcuadrado.es

 

20/05/2019

EXPLOTACIÓN JORDÁN, S.L. obté el certificat de compliment de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial

L'empresa EXPLOTACIÓN JORDÁN, S.L. amb seu en Adeje (Illes Canàries), són líders en el sector del vending del tabac, snack, cafè i refrescos a l'illa de Tenerife i La Gomera, a més forma part del Grup Integral Tabac, convertint-se d'aquesta forma en el grup amb major nombre de màquines expenedores de tabac no només en el territori insular sinó a nivell nacional. 

L'empresa en l'actualitat ha aconseguit una clara diferenciació competitiva en adaptar-se a les noves necessitats dels clients, millorant constantment la seva oferta i estan igualment avalats per una llarga experiència i professionalitat.

En una cerca permanent de satisfacció i qualitat adaptats al mercat, s'han anat incorporant nous valors i serveis que es concentren principalment en els següents:

• Gran nivell d'experiència i personal altament qualificat.
• Comunicació i proximitat amb els clients.
• Agilitat en tots els serveis prestats.
• Compromís de qualitat en tots els productes.
• Màquines d'última generació.
• Gran varietat de productes.
• Servei permanent tots els dies de l'any davant qualsevol avaria o reposició per l'equip de manteniment de l'empresa.

EXPLOTACIÓN JORDÁN, S.L porta col·laborant amb lleva col·laborant amb l'empresa d'Organització Estratègica CEDEC© des de novembre de 2011.

Després de la intervenció de CEDEC© i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Estratègia Empresarial.
- Control de Costos.

Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa EXPLOTACIÓN JORDÁN, S.L i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

logo explotacion jorda

https://explotacionesjorda.wixsite.com//explotacionesjordan

 

16/05/2019

CONSTRUCCIONES COTRO 2000, S.L. consolida la seva col•laboració amb CEDEC

CEDEC va visitar a l'empresa CONSTRUCCIONES COTRO 2000, S.L per a realitzar una nova valoració i reconeixement a l'esforç i consolidació de l'estratègia marcada, i que estava basada principalment en l'optimització i efectivitat dels recursos de l'empresa en diverses àrees d'aquesta.

L'empresa CONSTRUCCIONES COTRO 2000, S.L amb seu en Sangüesa (Navarra) centra la seva activitat en l'especialització en construcció d'estructures de formigó.
CONSTRUCCIONES COTRO 2000, S.L porta col·laborant amb l'empresa d'Organització Estratègica CEDEC© des de gener de 2015.

Les principals àrees d'actuació de l'empresa estan enfocades en els següents apartats i en funció dels requeriments dels seus clients:

• URBANITZACIÓ: Edificació i construcció d'urbanització i naus industrials.

• EDIFICACIÓ: Habitatges col·lectius, habitatges unifamiliars, centres de salut, centres comercials i instal·lacions esportives (Ciutats esportives, Frontons, etc.).

• OBRA CIVIL: Viaductes, ponts i voltes. 

Un altre puntal principal i de referència en l'empresa és l'aplicació global de la Qualitat en els processos i treballs efectuats, bona prova d'això són les certificacions que atresora l'empresa i que compleixen amb la legislació i normativa aplicables:

• Certificat del Sistema de Gestió de la Qualitat, atorgat per AENOR ER – 0514/2008, que després de diverses revisions està ampliada la seva validesa fins a 2020.
• Certificat en Quality Management System en ISO 9001:2015, atorgat per IQNet i AENOR amb validesa fins a 2020.

Després de la intervenció de CEDEC© i amb una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Control de Gestió.
- Organització Funcional.
- Estratègia Empresarial.

Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa CONSTRUCCIONES COTRO 2000, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

logo cotro 2000

www.cotro2000.com

15/05/2019

UNIFORMES COSTA DEL SOL, S.L. és reconeguda per la seva labor i implicació en el desenvolupament empresarial

S'ha lliurat el certificat de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial a l'empresa UNIFORMES COSTA DEL SOL, S.L., l'empresa està situada a Màlaga, va ser fundada en 1956 sota la marca “Sastreria Costa del Sol” i més endavant com a “Uniformes Costa del Sol”, centra la seva activitat en la comercialització, disseny i producció d'uniformes i peces de vestir tècniques, així com en entorns laborals.

La clara orientació cap a la satisfacció del client es reflecteix en el ventall de possibilitats que ofereix l'empresa, des de nivells de personalització i exclusivitat en sastreria, fins a la fabricació de sofisticats i tècnics equips de protecció i seguretat.
Compten a més amb una estructura formada per quatre sucursals a la província de Màlaga, cinc assessors comercials d'atenció personal i set assessors tècnics en la seu central (que compta amb 4.500 m2), establint-se així una forma de treball orientada a la comoditat i satisfacció del client.

En UNIFORMES COSTA DEL SOL, S.L. sempre s'han distingit per incorporar en el seu porfolio, productes innovadors i d'alta qualitat, oferint alternatives a les solucions estàndard.

L'actual gamma de productes està orientada als següents camps:


• Hostaleria i Restauració.
• Sanitat.
• Indústria i protecció.
• Cossos de Seguretat.
• Bandes de Música.
• Vestuari Escolar.
• Personalització.

UNIFORMES COSTA DEL SOL, S.L., porta col·laborant des de juny de 2015 amb l'empresa d'Organització Estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

Després de la intervenció de CEDEC© i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Estratègia Empresarial.
- Control de Gestió.

Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa UNIFORMES COSTA DEL SOL, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO UNIFORMES COSTA DEL SOL

http://www.csuniformes.com

15/05/2019

CEDEC certifica a l'empresa NEUMÁTICA HIDRÁULICA BECO, S.A amb el segell NORMA DE QUALITAT EMPRESARIAL

Després de la intervenció de CEDEC© i amb una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Estratègia Empresarial.
- Organització Funcional.
- Control de Gestió. 
- Política Comercial.

L'empresa NEUMÁTICA HIDRÁULICA BECO, S.A va ser constituïda en 1981, compta amb una xarxa de punts de venda i distribució pròpies amb representació a Valladolid, Burgos, Ponferrada i Tànger. 

L'activitat empresarial es divideix en dues línies de negoci clarament diferències: 

BECO PNEUMÁTICA HIDRÁULICA que ofereix els següents productes i serveis;

  • Venda de tota mena de components HIDRÀULICS i PNEUMÀTICS.
  • Assemblatge i reparació de MÀNEGUES HIDRÀULIQUES.
  • Disseny, muntatge i reparació de CENTRALS OLEOHIDRÀULICAS i ARMARIS PNEUMÀTICS.
  • Reparació de tota classe de material HIDRÀULIC i PNEUMÀTIC.
  • Comercialització d'eines de mà i roba de treball d'alta qualitat, lubrificants, adhesius, equip d'instrumentació, etc.

BECO SOLUCIONS D'AIRE COMPRIMIT que ofereix els següents productes i serveis:

  • Venda, lloguer i servei post-venda d'EQUIPS D'AIRE COMPRIMIT: Compressors lubrificats amb oli, Compressors exempts d'oli, sistemes d'aire medicinal, sistemes de monitoratge, etc...
  • Instal·lació i adequació en el sistema de distribució de xarxes d'AIRE INDUSTRIAL, nitrogen, buit i gasos neutres. Certificat d'empresa instal·ladora Núm.47-EIP2-T-00000016 i Núm.47-ERP2-T-00000011.
  • Venda i reparació d'EINES PNEUMÀTIQUES, ELECTRÒNIQUES i SOLUCIONS, així com comercialització d'una àmplia gamma d'ABRASIUS.

L'aposta de l'empresa en els últims anys ha estat clarament estratègica, millorant les seves instal·lacions, ampliant les seves línies de negoci i la presència tant en el mercat nacional com en l'internacional.

NEUMÁTICA HIDRÁULICA BECO, S.A porta col·laborant amb CEDEC© des de setembre de 2013 amb l'empresa d'Organització Estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.


Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa NEUMÁTICA HIDRÁULICA BECO, S.A i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

 

logo beco

http://www.nhbeco.com/es/neumatica.php

05/04/2019

L'empresa ESPASEME, S. A. rep el certificat de compliment de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial.

L'empresa ESPASEME, S. A. amb seu en Alcorcón (Madrid), va ser fundada en 1985 i ha orientat la seva activitat en el disseny, fabricació i reparació de tancaments mecànics per al segellat d'eixos giratoris, avalats per una llarga trajectòria desenvolupada al llarg de més de 35 anys.

La política de l'empresa s'ha enfocat en els principis corporatius que la defineixen i que principalment es representen en els següents apartats:

- Política de Qualitat. Amb el clar objectiu de satisfer les necessitats i requisits dels clients, i que s'identifica amb el grau de satisfacció d'aquests. Per a això ha establert un Sistema de Gestió de Qualitat basat en la Norma UNEIX EN ISO 9001:2015 que es troba documentada en el Manual de Qualitat de l'empresa.

- Política de subministraments. La filosofia de subministrament es basa en l'assessorament tècnic especialitzat a les empreses i en la convivència amb els departaments de manteniment, enginyeria i compres dels nostres clients.

- Responsabilitat. L'empresa s'implica en els reptes dels seus clients, assumint una estreta col·laboració com a part del seu Know-how per al desenvolupament de productes a mesura de cada necessitat i client, per a això es disposa d'oficina tècnica amb adaptació i fabricacions especials sota pla o mostra.

- Continuïtat, les relacions amb els clients són el fruit d'un intens treball de proximitat forjat per llargs anys de col·laboració, destacant-se una dilatada experiència i coneixements tant del mercat, els productes i de les noves tendències.

ESPASEME, S. A. porta col·laborant amb CEDEC© des de novembre de 2016.

Després de la intervenció de CEDEC© i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Estratègia Empresarial.
- Organització Funcional.
- Control de Gestió i Tresoreria.

Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa ESPASEME, S.A. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

 

ESPASEME LOGO

http://www.espaseme.com

05/04/2019

Lliurament del segell NORMA DE QUALITAT EMPRESARIAL a l'empresa PROTECCIONES DEL CAUCHO, S.L.

Després de la intervenció de CEDEC© i amb una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:


- Organització Funcional.
- Control de Gestió. 
- Control de Costos.


L'empresa PROTECCIONES DEL CAUCHO, S.L. (Prodelca), és una empresa dedicada a les proteccions anticorrosives i antiabrasivas d'equips diversos, amb base en elastòmers i/o compòsits. 

La signatura compta amb una experiència de més de quaranta anys, pel fet que malgrat néixer com a empresa en 1993, tant els seus tècnics, el personal especialitzat i les instal·lacions s'hereten de la signatura Fleming, SA, creada en 1973.

La ubicació de l'empresa amb seu en Sant Joan del Port (Huelva), se situa pròxima al Pol Químico de Huelva, i compta amb una superfície de 30.000 m2, dels quals 4.000 m2 estan destinats a les activitats de protecció, comptant per a això amb tots els mitjans necessaris (ponts grues, autoclaus, calderes, cabina de doll, etc.).

El principal objectiu de PRODELCA és poder atendre les necessitats dels clients, podent assessorar-los en els nous avanços en matèria anticorrosiva i antiabrasiva, així com ajudar-los tècnicament en el funcionament de la seva activitat, bona prova d'això és la seva gran especialització a través de les seves línies de negoci, centrant-se en les següents:


• Cautxú Industrial.
• Neoprè Industrial (Goma).
• Elastòmer (Ebonita).
• Butil (Offshore).
• Frosio Level 3 (Protecció amb Plom).


PROTECCIONES DEL CAUCHO, S.L. porta col·laborant des de març de 2017. amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.


Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa PROTECCIONES DEL CAUCHO, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

logo prodelca

http//www.prodelca.com

18/03/2019

Reconeixement a l'empresa CENTRO DE VIAJEROS, S.A. per la seva tasca empresarial

S'ha lliurat el certificat de la Norma CEDEC© de Qualitat Empresarial a l'empresa CENTRO DE VIAJEROS, S.A.

L'empresa està situada en Fuentespina (Burgos) i forma part del Grup Tudanca que va començar en el món de la pastisseria en 1870 i a poc a poc va anar estenent el seu negoci cap a l'àrea hostalera.

En l'actualitat el grup compta amb dues pastisseries, un hotel i una àrea de servei en Aranda de Duero, localitat en la qual va començar l'activitat empresarial. D'altra banda, també disposen de diverses cafeteries/pastisseries, restaurants i hotels en diferents regions espanyoles com són Miranda d'Ebre, Benavente, Calatayud o Madrid, a més del seu obrador, les vinyes pròpies i un celler.


CENTRO DE VIAJEROS, S.A., porta col·laborant des d'octubre de 2015 amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

Després de la intervenció de CEDEC© i d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Control de Gestió.
- Organització Funcional.

Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a CENTRO DE VIAJEROS, S.A.,  i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO TUDANCA

www.grupotudanca.com

18/03/2019

Lliurament de la distinció del certificat de compliment de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial, BC FERTILIS

L'empresa BC FERTILIS, S.L. amb seu a Oliva (València), compta amb una dilatada experiència de més de 20 anys en el seu sector, a més és una empresa formada per personal multidisciplinari qualificat, especialitzada en la fabricació de nutrients d'última generació amb una qualitat contrastada per a augmentar el rendiment dels cultius agrícoles en qualsevol zona productora del món.

La filosofia de treball de BC FERTILIS, S.L. consisteix a oferir innovació, qualitat i professionalitat per a donar el millor servei als clients, fidel reflex de tot això són la capacitat i autonomia per a desenvolupar nous productes sobre la base de formulacions innovadores amb matèries primeres de la millor qualitat.
Els principals productes i serveis que l'empresa ofereix són els següents: 


• Biotecnologia Nutricional. Formulacions exclusives desenvolupades sobre la base d'una sòlida recerca tecnològica. Proporcionen eficaços estímuls sobre els cultius per a expressar tot el seu potencial productiu i millorar el rendiment de manera molt significativa. Ostenten el reconeixement de grans professionals del sector que avalen la seva alta qualitat i rendibilitat.
Inductors de defenses. Productes que contribueixen al desenvolupament del mecanisme fortificador innat de les plantes enfront de condicions desfavorables de l'entorn, permetent disminuir de forma sostenible l'ús de fitosanitaris. La seva aplicació en moments puntuals implica un creixement més saludable i ofereix una tolerància immillorable davant possibles adversitats.
• Bioestimulantes. Selecció de L-aminoàcids d'alt rendiment i gran puresa. Especialment formulats per a proporcionar una resposta ràpida en benefici del creixement vegetal en ser aplicats a la rizosfera o al fullatge. Afavoreixen els processos bàsics associats al metabolisme per a perfeccionar la fase vegetativa i generativa. Augmenta la resistència de les plantes.
• Solucions per a mescles. Solucions destinades a optimitzar l'aplicació foliar d'inputs agrícoles. El seu ús permet emprar la qualitat i la quantitat precisa i necessària d'aigua per a aconseguir una elevada eficiència, oferint la màxima seguretat en la dosi dels productes. Tot això a un baix cost ambiental i econòmic.
• Àcids húmics i matèria orgànica. Fertilitzants d'elevada riquesa en àcids húmics i fúlvics, fraccions actives de la matèria orgànica. Constitueixen un reservori de nutrients i una aportació clau per a millorar la fertilitat mitjançant els seus efectes beneficiosos sobre les propietats físiques, químiques i biològiques del sòl.
Correctors de manques. Micro elements formulats amb carriers especials -complexos i quelats- que garanteixen la seva estabilitat i assimilació. Imprescindibles per a satisfer les necessitats de les plantes, asseguren nivells adequats de nutrients durant tot el seu cicle vital i corregeixen immediatament manques puntuals.
• Específics. Nutrients principals d'acció específica que ajuden les plantes a desenvolupar de manera apropiada cadascuna de les fases del seu cicle. Confereixen rendibles millores sobre el rendiment enfront de fertilitzants convencionals.


BC FERTILIS, S.L., porta col·laborant amb CEDEC© des de març de 2016.

Després de la intervenció de CEDEC© i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:


- Organització Funcional.
- Gestió Administrativa.
- Control de Gestió.


Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa BC FERTILIS, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO BC FERTILIS

http://www.bcfertilis.com

15/03/2019

PEDRO PÉREZ AGRICOLA S.L, compleix el seu 25 aniversari

PEDRO PÉREZ AGRICOLA, S.L, compleix aquest any el seu 25 aniversari. Són 25 anys d'experiència en vendes i distribució de productes Fitosanitaris, Adobs, Assessorament en desinfecció de sòls i Fauna Auxiliar.

A més de productes de primera categoria mundial comptem amb un servei tècnic i comercial amb professionals de reconegut prestigi en el sector, que ofereixen assessorament en la utilització de productes Fitosanitaris utilitzats en cultiu convencional, residu zero i ecològic. A més, ajudem a preparar plans d’adobs, protocols per a la correcta utilització de fauna auxiliar i altres tècniques com a confusió sexual, captura massiva, etc, per a convertir-nos en el soci estratègic de l'agricultor per a ajudar-lo en l'èxit dels seus cultius.

Aquest any i coincidint amb l'efemèride del 25 aniversari, hem canviat la imatge corporativa i s'ha dissenyat la nova pàgina WEB, en la qual proporcionem informació dels productes que distribuïm, amb la descripció de les fitxes tècniques i de seguretat de cadascun d'ells, així com el conjunt de serveis que prestem.
PEDRO PÉREZ AGRICOLA S.L, mostra amb tot això la seva vocació de servei a l'agricultor i el seu compromís de millora contínua per a oferir als seus clients el més alt grau d'atenció a les seves necessitats.


PEDRO PÉREZ AGRICOLA S.L ve col·laborant des de febrer de 2018 amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©  líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

La bona organització dels Recursos Humans, l'optimització dels processos d'administració i la millora de l'acció comercial i el disseny d'un pla estratègic adaptat van ser les àrees d'actuació en les quals PEDRO PEREZ AGRICOLA S.L i CEDEC© van col·laborar per a aconseguir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament en el seu mercat.

LOGO PEDRO PEREZ

http://www.pedroperezagricola.org

Descobreix més notícies
Mitjans
CEDEC© EN ELS MITJANS
L'activitat de la CEDEC© apareix regularment en la premsa econòmica.
Aquí trobarà alguns dels articles o notícies publicats.
LA VANGUARDIA
Economia&Empresa
CincoDias
Hotfrog
Hispanotas

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.