Skip to main content
News

Notícies del client

CEDEC s'enorgulleix de compartir l'èxit dels seus clients.
El seu èxit és el nostre millor ambaixador

O
O
24/07/2019

DEINTER, S.L. rep el certificat de compliment de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial

L'empresa DEINTER, S.L. amb seu en Cambre (La Coruña), compta amb una dilatada experiència de més de 35 anys en el sector i centra la seva activitat principal en la fusteria i el desenvolupament integral d'obres, destacant la fabricació de mobiliari de fusta i el muntatge d'interiors de la llar, de botigues, oficines, oficines bancàries i hotels entre altres.

En l'actualitat és una empresa amb una trajectòria consolidada de referència en el seu sector, destacant per donar un servei de Qualitat i acompanyament en tots els processos, apostant per la garantia i satisfacció dels seus clients en les següents àrees:

• DONANT FORMA AlS ESPAIS: L'especialització i el desenvolupament constant han estat els principals senyals d'identitat de DEINTER, S.L. des de la seva creació en 1984. Es disposa d'una capacitat integral per al disseny, la fabricació i el muntatge d'una àmplia varietat de mobiliari a mesura per a oficines, botigues, banca, residències, hotels o habitatges.
• APORTANT SOLUCIONS A ESTUDIS D'ARQUITECTURA E INTERIORISME: L'empresa es defineix com a soci clau d'arquitectes, dissenyadors e interioristes amb projectes ja iniciats mancant ser executats. Es col·labora posant a disposició tots els recursos tècnics, logístics i humans per a donar llum el desenvolupament dels projectes i complir amb el pla establert amb els seus clients.
• COMPROMÍS AMB ELS CLIENTS: S'executen les idees preocupats per la satisfacció final, i també per a treballar i oferir una tranquil·litat durant tot el procés. Es compta amb un equip propi de professionals compost per arquitectes, aparelladors e interioristes, oferint la garantia de seguiment de tot el procés, tant en assessorament, mà d'obra especialitzada i un estricte compliment dels terminis.

DEINTER, S.L. porta col·laborant amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC des de maig de 2018.

Després de la intervenció de CEDEC i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat establerts per CEDEC i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Organització Funcional.
- Estratègia Comercial.

Amb el segell de qualitat, la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC distingeix a l'empresa DEINTER, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO DEINTER

http://www.deinter.es

16/07/2019

Nova distinció de Qualitat en l'empresa WALKERPACK MPL, S.L

L'empresa WALKERPACK MPL, S.L. amb seu a Almussafes (València), centra la seva activitat en serveis logístics, per a això la companyia ha invertit tant en recursos materials com en les últimes tecnologies i, en la formació del personal per a poder proporcionar un servei integral al client.

La política de l'empresa es basa en el desenvolupament i implementació de procediments avançats basats en els seus tres eixos més importants:

MILLORA CONTÍNUA: S'analitza contínuament tots els processos intervinents per a la seva millora contínua, qüestionant i estudiant tots els detalls per a aconseguir la major eficiència, combinant la tecnologia disponible amb el talent i desenvolupament de l'equip d'I+D+I.
LLEGEIXIN MANUFACTURING: Es controla, analitza i monitora els costos constantment, compartint els resultats amb els clients per a aconseguir la màxima optimització, proposant propostes més avantatjoses i millor orientades amb la finalitat d'oferir un servei de major qualitat.
CULTURA CORPORATIVA: Basada en un pla de formació sòlid i versàtil dins de l'empresa amb sessions d'entrenament constants en tots els nivells, amb el que s'aconsegueix un doble objectiu, d'una banda, tenir una major i millor motivació dels equips de treball amb la formació constant, i per una altra aconseguir una major polivalència de la plantilla de l'empresa.

Amb la finalitat de poder oferir als seus clients un servei integral de serveis logístics, l'empresa ha anat ampliant la seva porfolio de serveis que es fonamenten principalment en:

• MAGATZEMATGE I CUSTÒDIA DE MATERIAL
• REVISIÓ I REVISIÓ MÈDICA DE MATERIAL DEFECTUÓS
• DISTRIBUCIÓ DEL MATERIAL TRANSPORT PROPI
• TRANSVASAMENT DE PECES
• CONTROL D'ESTOCS
• EMBALATGES DE PECES

WALKERPACK MPL, S.L., porta col·laborant amb l'empresa d'Organització Estratègica CEDEC des de setembre de 2017.

Després de la intervenció de CEDEC i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Estratègia Empresarial.
- Organització Funcional.
- Control de Costos.

Amb el segell de qualitat, CEDEC distingeix a l'empresa WALKERPACK MPL, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO WALKERS

http://www.walkerpackmpl.com

28/06/2019

Concessió del certificat de compliment de la Norma a l'empresa SANTIAGO VILLARES, S.L.

En aquesta ocasió s'ha volgut guardonar a l'empresa SANTIAGO VILLARES, S.L. pel seu bon fer en el grau d'implicació i desenvolupament empresarial per part de la propietat en l'aprofitament de la intervenció de la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC.

L'empresa SANTIAGO VILLARES, S.L., és una empresa amb més de 30 anys d'experiència en el sector del transport, tant nacional com internacional i està situada en Urdax (Navarra).

L'empresa es dedica fonamentalment al transport i compra-venda d'alfals i farratges, a més de treballar amb mercaderies com la palla, pinsos i tot tipus de cereals. L'empresa compta amb una moderna flota de camions i amb un experimentat equip humà, que al costat de la seva dilatada experiència laboral fan que el servei ofert al client final sigui ràpid, eficaç i d'una qualitat òptima. 

En una constant cerca a oferir serveis que compleixin amb les necessitats dels seus clients compten amb:

• Experiència i innovació. La llarga i experimentada trajectòria laboral es fundi amb la innovació d'una flota actualitzada i una plantilla preparada i eficaç.
• Especialització: l'empresa està especialitzada en la compra-venda i exportació d'alfals i farratges
• Cereals, pinsos i palla. Es treballa també amb un altre tipus de mercaderies com els cereals (blat de moro, blat, ordi), els pinsos i la palla.
• Transport nacional i internacional. L'empresa desenvolupa la seva activitat tant en el pla nacional com en l'internacional, fonamentalment a França.
• Recursos. Es disposa d'una moderna flota de vehicles composta per 18 camions de tota mena, a més de diferents magatzems per a la mercaderia.


SANTIAGO VILLARES, S.L. porta col·laborant amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC des de maig de 2017.

Després de la intervenció de CEDEC i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat establerts per CEDEC i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Estratègia Empresarial.
- Control de Gestió.

Amb el segell de qualitat, CEDEC distingeix a l'empresa SANTIAGO VILLARES, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

logo santiago villares

 

http://www.santiagovillares.com

27/06/2019

Reconeixement a la Qualitat Empresarial en l'empresa PINTURAS ORDESA, S.A.

CEDEC va visitar a l'empresa PINTURAS ORDESA, S.A. per a realitzar una nova valoració i reconeixement a l'esforç i consolidació de l'estratègia marcada, i que han abastat diversos aspectes dins de l'organització de l'empresa. 

L'empresa PINTURAS ORDESA, S.A. està situada a Cadrete (Zaragoza), va ser fundada en 1979 dedicant-se inicialment a la producció de pintures pel sector Decoració. La seva contínua evolució i innovació al llarg d'aquests anys li ha permès tenir en l'actualitat una presència notable en el sector Industrial, mitjançant productes indicats per al manteniment i protecció de tota mena d'instal·lacions i superfícies.

L'empresa és especialista en el Disseny i Fabricació de pintures, ja que disposa d'un laboratori propi i un departament tècnic altament qualificat i orientat al client professional, destacant la seva àmplia gamma de productes en les següents línies de treball:

• Línia Decoració: Decoració d'interiors i revestiments exteriors amb pintures plàstiques, esmalts de decoració, vernissos, revestiments per a façanes, imprimaciones segelladores i tractaments de superfície.
• En el sector Industrial: Manteniment i protecció de superfícies amb imprimacionesindustrials, esmalts industrials, tractament de sòls, dissolvents i colorants industrials.
• Morters Decoratius: Nous productes com són Microcementos decoratius, Pavinox – Morter epoxi a l'aigua i Revesilk – Morter epoxi a l'aigua.

Un altre aspecte de gran importància per a l'empresa és la Qualitat i traçabilitat dels seus productes realitzant una sèrie de verificacions i proves dels factors denominats de control en cadascuna de les etapes del procés de fabricació, havent estat certificats segons la norma UNE-EN ISO 9002 l'any 1998 i la seva consegüent renovació a la UNE-EN ISO 9001 l'any 2003.

Es reconeix per tant i se certifica l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Estratègia Empresarial.

- Organització Funcional.

Amb el segell de qualitat, la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC© distingeix a l'empresa PINTURAS ORDESA, S.A. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

logo pinturas ordesa

https://pinturasordesa.com/

26/06/2019

DEL UNO AL OTRO CONFIN, S.A. rep el certificat de compliment de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial

L'empresa DEL UNO AL OTRO CONFIN, S.A. amb seu a León, neix amb la finalitat de satisfer el mercat del turisme vacacional, el seu fundador compta amb una dilatada experiència de més de 25 anys en el sector i que, després d'haver iniciat la seva marxa en el sector minorista, ara també compta amb una gran oferta per a majorista de viatges i paquets vacacionals estant especialitzats en la llarga distància.

En l'actualitat és una empresa amb una trajectòria consolidada de referència en el seu sector, destacant per donar un servei de Qualitat i acompanyament en tots els processos previs a la sortida del viatge als seus clients en les següents àrees:

• Guies turístiques de les Destinacions: Comptant amb les més importants com són Àsia, Llatinoamèrica, Orient i Illes Exòtiques.
• Tramitació de Visats: Oferint la informació relativa sobre les principals destinacions turístiques com són l'Índia, Rússia, els EUA, la Xina i resta de visats.
• Assegurances: Oferint un servei d'assegurances a mesura de cada client, diferenciant entre les assegurances incloses en el paquet vacacional i les diferents assegurances opcionals a la disposició del viatger.
• Consells al viatger: Es proporciona diferent informació als clients perquè puguin tenir en compte els preparatius abans d'iniciar el viatge, en el propi aeroport i finalment consells i informació de caràcter general.
• Acte Check-*in: Podent gestionar a través d'enllaços directes en la pròpia pàgina web, tant la gestió de reserves, revisar la política d'equipatge i la pròpia gestió del Check-*in Online de les principals companyies aèries.

DEL UNO AL OTRO CONFIN, S.A. porta col·laborant amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC© des de novembre de 2017.

Després de la intervenció de CEDEC© i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Estratègia Empresarial.

- Control de Gestió.

Amb el segell de qualitat, la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC© distingeix a l'empresa DEL UNO AL OTRO CONFIN, S.A. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

loco DEL UNO AL OTRO CONFIN LOGO DEL UNO AL OTRO CONFIN

http://www.delunoalotroconfin.com

http://www.multidestinos.com

12/06/2019

TÉCNICAS ELÉCTRICAS ACEBRE, S.L. rep el certificat de la norma CEDEC

Després de la intervenció de CEDEC© i amb una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Control de Gestió. 

- Política de RH.

L'empresa TÉCNICAS ELÉCTRICAS ACEBRE, S.L. amb seu en Cabanas (A Coruña), compta amb una dilatada experiència en el sector de les instal·lacions elèctriques tant nacionals com internacionals, fruit dels més de trenta anys treballant en equip i aportant als seus clients totes les solucions necessàries per al correcte aprofitament de les seves instal·lacions.

L'empresa compta amb diverses línies de negoci i centren la seva activitat en les següents àrees de treball:

Instal·lacions Elèctriques: projectes d'Instal·lacions Elèctriques, Instal·lacions industrials, Edificis d'habitatges, Enllumenat Públic i Locals de pública concurrència.
Instal·lacions de Telecomunicacions: Cablejat i estructurat, Instal·lació de fibra òptica i Xarxes informàtiques.
Projectes: Projectes i direccions d'obra, estudis d'estalvi energètic, estudis d'il·luminació interior i exterior, d'energia solar, de geotèrmica i de telecomunicacions.
Altres Instal·lacions: Instal·lacions d'alarma d'intrusió, alarma d'incendi, instal·lacions contra-incendis, de parallamps i protecció contra sobretensions, instal·lacions de fil musical i so professional, Domòtica, aspiració centralitzada, circuit tancat de televisió i control d'accessos.

L'aposta de l'empresa en els últims anys ha estat clarament estratègica, millorant les seves instal·lacions, apostant per la Qualitat i ampliant les seves línies d'activitat, tot això li ha permès una millor optimització dels recursos de la companyia, podent obtenir una millora competitiva en el mercat.

A més, l'empresa en el seu compromís amb la qualitat i el medi ambient, s'hi hagi certificada en les normes ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004.

TÉCNICAS ELÉCTRICAS ACEBRE, S.L. porta col·laborant amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC© des de maig de 2014.


Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa TÉCNICAS ELÉCTRICAS ACEBRE, S.L., i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO ACEBRE

http://www.acebre.es

12/06/2019

LES POSTAS DE CALAHONDA SA consolida la seva col·laboració amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC

LAS POSTAS DE CALAHONDA S.A, porta col·laborant des de gener de 2017 amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965.

Fruit d'aquesta col·laboració i seguiment per part de la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC, recentment ha estat visitada pel nostre Auditor de Qualitat amb l'objectiu de revisar la correcta implantació i aprofitament dels treballs desenvolupats en l'empresa, que bàsicament cobrien dues grans àrees de la companyia, d'una banda, la Política Empresarial i per un altre l'Estratègia Comercial.

L'empresa LAS POSTAS DE CALAHONDA, S.A. es troba en el Lloc de Calahonda (Mijas) i l'activitat de la companyia se centra en l'explotació immobiliària del centre comercial «Les Oliveres», que ofereix més de 10 botigues: Perruqueria, Fotografia, Premsa, Souvenirs, Hipermercat SuperSol, Parafarmàcia, Energia i Solucions, Renta Cotxes, Cafeteria, Immobiliària, parc a l'aire lliure i aparcament gratuït. També ofereix canvi de divises en una oficina de canvi en un altre centre comercial de «El Zoco» juntament amb una altra cafeteria en el mateix centre comercial.

L'aposta de l'empresa en els últims anys ha estat clarament estratègica, millorant les seves instal·lacions, ampliant les seves línies de negoci i establint una nova estructura. Tot això li ha permès una millor optimització dels recursos de la companyia.

Després de la intervenció de la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC i amb una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Estratègia Empresarial.
- Estratègia Comercial.

Amb el segell de qualitat, la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC distingeix a l'empresa LAS POSTAS DE CALAHONDA, S.A, i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO LAS POSTAS

http://www.centrocomerciallosolivos.com

 

03/06/2019

Certificació a la Qualitat Empresarial atorgada a l'empresa CENTRO DE CÁLCULO BOSCO, S.L

CEDEC© certifica la consolidació Estratègica de l'empresa CENTRO DE CÁLCULO BOSCO, S.L., amb seu a Saragossa i amb presència en el mercat des de 1984, és una empresa orientada des dels seus inicis al sector de la informàtica i la programació, CENTRO DE CÁLCULO BOSCO, S.L. ha anat evolucionant i s'ha especialitzat també en altres sectors d'aquest ampli camp professional. 

Actualment ofereixen solucions integrals per a un gran nombre de sectors i la seva oferta global de serveis abasta la mecanització de dades, digitalització de documents, serveis per a l'administració local, programació, telemàrqueting, comunicació comercial i atenció al client, maquinari i sistemes, gestió de bases de dades, distribució de programari, consultoria informàtica, formació i serveis educatius.

L'aposta de l'empresa ha estat clarament estratègica adaptant-se al mercat, les seves demandes i als seus clients, s'han adequat les seves instal·lacions i processos a les noves normatives, els serveis que es presten es resumeixen en el següent gràfic:

IMAGEN BOSCO

Entre els seus principals clients destaquen les línies de negoci següents:

Ajuntaments: Aplicacions i serveis per a la gestió integral de les entitats locals.
Sanitat: Aplicacions i serveis per a la gestió d'entitats hospitalàries i centres mèdics.
Centres Educatius: Solucions per a educació. Productes i serveis educatius.
Pimes: Aplicacions i serveis per a la gestió de les empreses.
Entitats Bancàries: Aplicacions i serveis per a les entitats bancàries. 
 

CENTRO DE CÁLCULO BOSCO, S.L. porta col·laborant amb l'empresa d'Organització Estratègica CEDEC© des de març de 2017.

Després de la intervenció de CEDEC© i amb una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC©, i recompensant la seva labor en atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Estratègia Empresarial.
- Control de Gestió.
- Organització Funcional.

Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa CENTRO DE CÁLCULO BOSCO, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO BOSCO

http://www.ccbosco.es

 

03/06/2019

Lliurament del certificat de compliment de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial a FRIOAL S.L

L'empresa FRIOAL PRODUCTOS CONGELADOS, S.L. amb seu en Almendralejo (Badajoz), l'activitat de l'empresa se centra en la distribució de productes d'alimentació i congelats. L'empresa compta amb una dilatada experiència en el seu sector i està formada per un personal multidisciplinari qualificat.

La filosofia de treball de FRIOAL PRODUCTOS CONGELADOS, S.L. consisteix a oferir innovació, qualitat i professionalitat per a donar el millor servei als seus clients.

FRIOAL PRODUCTOS CONGELADOS, S.L., porta col·laborant amb l'empresa d'Organització Estratègica CEDEC© des de novembre de 2016.

Després de la intervenció de CEDEC© i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Control de Gestió.
- Control de Marges i Rendibilitat.

Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa FRIOAL PRODUCTOS CONGELADOS, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

FRIOAL LOGO

30/05/2019

CONCEPT AND DESIGN HOTEL GROUP, S.L és reconeguda per la seva tasca, implicació, i desenvolupament empresarial

S'ha lliurat el certificat de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial a l'empresa CONCEPT AND DESIGN HOTEL GROUP, S.L. L'empresa està situada a Sant Josep de sa Talaia (Eivissa), l'activitat de la qual se centra en gestionar i explotar hotels turístics.

CONCEPT AND DESIGN HOTEL GROUP, S.L. sempre s'ha distingit per incorporar en la seva política d'empresa, productes innovadors d'alta qualitat, disseny i originalitat, a més, com a part del seu ADN està la força en les seves idees que els motiva a aplicar contínuament passió i dedicació a aquestes, oferint alternatives a les solucions estàndard ja conegudes, i per tant oferint una experiència única que es viu i que es compta.

Actualment el grup compta amb la següent oferta hotelera clarament diferenciada pels estils dels seus hotels:

Cubanito Eivissa Suites: Hotel amb aroma del Carib amb una reinterpretació barrejant un estil Art Decó amb l'estil colonial del Carib.

Paradiso Eivissa Art Hotel: Hotel d'estil ArtDecó, decorat amb tons rosa pàl·lid i lavanda, a més compta amb un mobiliari colorista propi dels anys 70.

Tropicana Eivissa Suites: Hotel amb temàtica tropical, un món rosa i verd llima on poder gaudir de tranquil·litat, color, alegria i diversió.

Santos Eivissa Suites: Hotel situat en primera línia de mar a la platja més emblemàtica i representativa d'Eivissa, tot això amb un ambient avantguardista amb matisos vintage i una actitud moderna i rockera.

Daurat Eivissa Suites: Un allotjament fascinant, elegant i transgressor que connecta amb el client indistintament de la seva tendència.

CONCEPT AND DESIGN HOTEL GROUP, S.L., porta col·laborant amb l'empresa d'Organització Estratègica CEDEC© des de maig de 2017.

Després de la intervenció de CEDEC© i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Estratègia Empresarial.
- Control de Gestió.
- Organització Funcional.

Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa CONCEPT AND DESIGN HOTEL GROUP, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

 

logo concept

 

http://www.concepthotelgroup.es

 

Descobreix més notícies
Mitjans
CEDEC© EN ELS MITJANS
L'activitat de la CEDEC© apareix regularment en la premsa econòmica.
Aquí trobarà alguns dels articles o notícies publicats.
LA VANGUARDIA
Economia&Empresa
CincoDias
Hotfrog
Hispanotas

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.