Skip to main content
News

Notícies del client

CEDEC s'enorgulleix de compartir l'èxit dels seus clients.
El seu èxit és el nostre millor ambaixador

O
O
15/02/2019

ECS GRUPO SOBRADILLO OBRAS CANARIAS S.L.U OBRE NOU CENTRE DE PRODUCCIÓ AMB LA ADQUISICIÓ D'UNA NOVA NAU

ECS GRUPO SOBRADILLO OBRAS CANARIAS S.L.U adquireix nova Nau en el Polígon Industrial Guimar a Tenerife, com a conseqüència del pla d'expansió de l'empresa que està realitzant juntament amb CEDEC©.

Amb aquesta nova adquisició i amb el nou centre de treball a Fuerteventura ECS amplia el seu ambiciós projecte de futur i es consolida com a empresa líder en el sector de les estructures en la comunitat autònoma de les illes canàries.

Aquest nou pla estratègic té com a meta superar amb escreix els objectius per a aquest 2019 donant treball a més de 50 col·laboradors.


ECS GRUPO SOBRADILLO OBRAS CANARIAS S.L.U ve col·laborant des de Març de 2015 amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

LOGO SOBRADILLO

http://gruposobradillo.es

05/02/2019

LA ABUELA JULIA, S.L. implanta un nou ERP d'acord amb la seva política de millora

LA ABUELA JULIA, S.L. d'acord amb la seva política de millora contínua va decidir la substitució del seu ERP per un de nou, amb evidents millores en prestacions i adaptabilitat a les necessitats del seu negoci, és a dir el sector alimentari.

Malgrat no estar el ERP totalment implantat, ja es valora i així ho manifesta el Sr. Diego Sánchez Marcos la quantitat i la qualitat de la informació que facilita la nova aplicació.

Sent l'accés àgil i flexible a les informacions l'element diferenciador que garanteix una presa de decisions adequada.
Es tracta d'un ERP especialitzat per a la indústria alimentària, que haurà de permetre en breu temps implantar el control de la producció en temps real, podent controlar paràmetres referents tant a l'eficiència del treball com la rendibilitat de la producció i la seva traçabilitat.

La facilitat en la configuració de la informació, així com les estadístiques que facilita l'aplicació, permet a LA ABUELA JULIA, S.L. avançar en la millora contínua que és objectiu prioritari.


LA ABUELA JULIA , S.L. porta col·laborant des de 2017  amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

La millor organització dels Recursos Humans, l'optimització dels processos d'administració, l'adequació dels mètodes productius i la millora de l'acció comercial i el disseny d'un pla estratègic adaptat van ser les àrees d'actuació en les quals LA ABUELA JULIA, S.L i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

logo web

https://laabuelajulia.com/

 

04/02/2019

FERRETERIA DEL MUEBLE, S.L.:  Desenvolupament de una nova línia de productes.

FERROMOBEL és una empresa de fabricació i distribució de ferratges i components per a la indústria del moble, té com a referència aconseguir la millor qualitat i els millors productes per als seus clients, tenint cura fins del mes mínim detall en les cadenes de muntatge.

L'objectiu de millora continua passa per augmentar la competitivitat dels seus clients, amb productes innovadors i diferenciadors i per això s'ha creat una nova línia de productes "taps adhesius per a la indústria del moble".

Aquesta línia s'uneix a les ja existents: línies de rodes i sistemes baix moble, cargols i sistemes d'unió, ferratges funcional per a cuines, mobles d'oficina, dormitoris, banys, taules i suports i sistemes de penjar, adaptant i incorporant la maquinària que permet compondre un conjunt de productes que proveeix de solucions a la indústria del moble en general.


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

FERRETERIA DEL MUEBLE S.L., porta col·laborant des de febrer del 2017 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC©, capdavantera europea en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965.

L'optimització de l'organització dels Recursos Humans, la millora dels controls interns i el disseny d'un pla estratègic varen ser les àrees d'actuació en les que FERRETERIA DEL MUEBLE S.L. i CEDEC van col·laborar per a assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial i el progrés i desenvolupament en el seu mercat.

LOGO FERRETERIA

 http://www.ferromobel.com/

 

28/01/2019

Distinció a la Qualitat de l'empresa IKOLAN ETT S.L.

L'empresa IKOLAN ETT, S.L. amb seu a Beasain (Guipúscoa), va ser fundada en 1996, és una empresa orientada a proporcionar un servei integral al client en matèria de regularització i gestió del treball temporal.

Concretament la Política Integrada de Qualitat i que està clarament enfocada cap al compromís amb els seus clients, es concentra en el porfoli de productes que atresora l'empresa i que es fonamenten en:


POSADA A LA DISPOSICIÓ DE  TREBALLADORS QUALIFICATS. IKOLAN LANALDI S.L. és especialista a posar a la disposició dels seus clients els treballadors més connectats amb les seves necessitats. Sempre amb la major rapidesa, seguretat, proximitat, flexibilitat i capacitat de resposta.
SELECCIÓ dels perfils més concordes a les necessitats productives dels clients. Amb una dilatada experiència i coneixement el mercat de treball, el món de la formació i la realitat social i empresarial.
ASSESSORAMENT permanent en matèria laboral. S'analitzen plantilles, s'elaboren propostes, s'aconsellen els canvis i reestructuracions de llocs i es realitza un acompanyament en la gestió i planificació dels Recursos Humans en l'empresa. Es posseeix un alt grau d'especialització en matèria de negociació col·lectiva i gestió de conflictes.
• RECOL·LOCACIÓ de treballadors. El constant coneixement de l'entorn juntament amb les excel·lents relacions creades en 18 anys al servei de les empreses, permeten poder elaborar plans de recol·locació de treballadors amb el menys cost social possible per al client.IKOLAN ETT, S.L., porta col·laborant des d’abril de 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC©, capdavantera europea en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965.

Després de la intervenció de CEDEC© i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:


- Organització Funcional.
- Gestió Financera.


Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa IKOLAN ETT, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO IKOLAN

http://www.ikolanlanaldi.com

14/12/2018

TRANSPORTES AGUSTÍN RIAÑO S.A. INCORPORA TRACTORES IMPULSADES PER GAS

TRANSPORTES AGUSTÍN RIAÑO S.A, és una de les principals empreses de transports per carretera de la comunitat de Castella-Lleó, especialitzada en el transport de mercaderies en basculants i cisternes, té com referencia oferir la millor qualitat i millor servei per als seus clients, cuidant fins al més mínim detall en totes les modalitats de transport que ofereix. 

L'objectiu de millora contínua que té l'empresa, pansa actualment per respectar a tot moment el medi ambient i per això està incorporant tractores que no utilitzen el combustible habitual, gasoil, sinó que circulen amb gas.

Amb la incorporació d'aquestes tractores, TRANSPORTS AGUSTÍN RIAÑO, S.A segueix apostant per la innovació en el sector, reduint les emissions de CO2 i vetllant pel medi ambient.


TRANSPORTES AGUSTÍN RIAÑO S.A porta col·laborant des de juliol de 2015  amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

LOGO RIAÑO

http://www.transportesagustinriano.com

03/12/2018

CANPAPLAS inaugura nou centre logístic a Fuerteventura i reestructura els magatzems de Gran Canària

CANARIAS DE PAPEL I PLÁSTICOS S.L., CANPAPLAS és una empresa, amb vint-i-quatre anys d'experiència i especialitzada en la comercialització i distribució a Canàries d'envasos, embalatges i material d'un sol ús, amb àmplia penetració en el sector de la restauració, alimentació i hostaleria, i proveint productes tant d'autoconsum com venda final.

En l'actualitat CANPAPLAS té presència a Gran Canària, Tenerife, Fuerteventura i Lanzarote, amb naus d'emmagatzematge, flota de vehicles pròpia i equip de vendes.

Amb l'objectiu i finalitat de millorar el seu servei i atendre les demandes creixents dels seus clients, el passat mes de gener va inaugurar el seu centre logístic a la delegació a Fuerteventura, amb l'adquisició i equipament de nau de logística de 1.000 m2 i situada al polígon industrial "El Matorral", calle El Arado, 17 - E35600 Puerto del Rosario.

Amb l'objectiu abans indicat i per satisfer la creixent necessitat d'agilitzar els moviments de mercaderia entre les seves actuals delegacions, ha iniciat en la seva delegació de Gran Canària, ubicada al polígon Industrial "Montaña Blanca", parcel·la 10B - 35.416 Arucas, obres de condicionament i adaptació dels seus magatzems d'expedicions per a Gran Canària i logístics per a les delegacions.

El magatzem d'expedicions per a Gran Canària està dotat d'una nova organització interna adaptada a la seva finalitat, contemplant zones d'expedició i càrrega de les comandes, zones de picking per a la preparació de les comandes, perfectament definides i identificades i àmplies zones per a la reposició del àrea de picking.

Amb la finalitat del màxim aprofitament del magatzem d'expedicions i la de minimitzar els espais en passadissos, s'ha dotat a la nau amb un carretó elèctric trilateral Combi K, per passadissos estrets, de la marca Linde i una capacitat de 1.000 kg.


CANARIAS DE PAPEL I PLÁSTICOS, S.L., porta col·laborant des de juny de 2007  amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

LOGO CANPAPLAS

http://www.canpaplas.com/

03/12/2018

CASTAÑAS CAMPELO S.A. AMPLIA LA SEVA NAU "EDUARDO CAMPELO FERNÁNDEZ"

CASTAÑAS CAMPELO EXPORTACION S.A. situada a Villafranca del Bierzo i després de cinquanta anys dedicats a la transformació i comercialització de fruites i verdures, té la necessitat de buscar més espai, que li permeti treballar amb un major volum i un major grau de valorització dels seus productes.

Per això va adquirir el 2016 una nau al polígon industrial de Vilela de 16.000 m2, després d'aquesta compra la capacitat d'emmagatzematge i producció es multiplica per cinc en passar de dels 4.000 a 20.000 m 2.

Aquesta adquisició suposa un enorme esforç inversor per a l'empresa i una aposta ferma per la zona. Actualment la nau es troba amb algunes fases que ja han estat executades i altres que encara es troben en projecte.

CAMBRES DE FRED I ASSECADORS:

D'una banda, es troben les cambres de fred i emmagatzematge amb una capacitat de 4 milions de kilos.

L'amplitud d'aquestes càmeres a més del gran volum d'emmagatzematge que aporten, també permeten garantir unes condicions de fred que permeten disposar de producte durant tot l'any sense perdre qualitat.

Una altra de les instal·lacions que ja es troba en funcionament són 12 assecadors, que gràcies a la seva capacitat permeten Castañas Campelo estar entre les indústries més grans d'aquest tipus, així mateix aporta una producció amb una major garantia sanitària que la realitzada en un altre tipus de instal·lacions habituals en aquest tipus d'indústria.

ZONES D'EMMAGATZEMATGE, RECEPCIÓ I CALIBRAT:

A l'interior de la nau es realitzen altres tasques del procés productiu com, la recepció de la major part de les matèries primeres, el calibratge o l'oreig i processat de les mateixes.

ZONES D'EXPANSIÓ:

Actualment es troba un 50% de la nau adequada a les necessitats de Campelo, de manera que encara queda molt espai esperant a ser aprofitat en fases posteriors per construir la indústria planificada.

EXTERIOR DE LA NAU; PLANTACIÓ DE CASTANYERS:

La nau es troba en una finca de 8 hectàrees, una part d'aquesta finca ha estat utilitzada per a la plantació de més de 200 castanyers que a més de servir com a recurs paisatgístic, forestal i fins i tot com a producció pròpia, són utilitzats com a plantació experimental i d'assaig de noves varietats per adaptar a noves plantacions que es realitzin a la zona.

Cal destacar que aquesta plantació s'ha realitzat mitjançant el programa "Campelo Boscos", una sèrie de jornades divulgatives amb escolars és la que s'inculca a escolars valors mediambientals i relacionats amb la tradició de la castanyicultura al Bierzo dins d'aquestes jornades una de les activitats consisteix en que cada alumne planta un castanyer.


CASTAÑAS CAMPELO EXPORTACIÓN S.L., porta col·laborant des de febrer de 2014  amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

LOGO CASTAÑAS

http://www.campelo.net

28/11/2018

L'empresa CANTERAS CA'S VILAFRANQUER, S.L. rep el certificat de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial

S'ha lliurat el certificat de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial a l'empresa CANTERAS CA'S VILAFRANQUER, S.L.

L'empresa està situada a Petra (Balears), va ser fundada en 1970 i és una empresa que es dedica a l'explotació minera, principalment del marès i àrids. El marès és el terme local amb el qual es coneix a les Illes Balears al gres compost per grans calcaris cohesionats per un ciment natural de carbonats, i es denomina àrid al material granulat que s'utilitza com a matèria primera en la construcció. L'àrid es diferencia d'altres materials per la seva estabilitat química i la seva resistència mecànica, i es caracteritza i classifica per les seves diferents grandàries.

A més, l'empresa aposta pel medi ambient, i és plenament conscient del possible impacte medi ambiental que podria tenir l'explotació del marès sense un pla de reforestació convenientment pensat i estudiat. Per això, i per evitar el mateix, des dels inicis de l'activitat empresarial es porta a terme un projecte pel qual es restitueix la vegetació prèvia a l'explotació d'una zona. Amb això, no només es protegeix el medi ambient, sinó que es redueix dràsticament el possible impacte del procés.


CANTERAS CA'S VILAFRANQUER, S.L, porta col·laborant des de setembre de 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC©, capdavantera europea en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965.

Després de la intervenció de CEDEC© i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL a les àrees següents:


- Estratègia Empresarial.
- Organització Funcional.
- Control de Gestió.


Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa CANTERAS CA'S VILAFRANQUER, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO CAS VILAFRANQUER

www.casvilafranquer.com

23/11/2018

Nova ampliació de les instal•lacions de COMRIMACK ALICANTE S.L.

Amb més de 30 anys d'història, amb un relleu generacional consolidat, l'empresa COMRIMACK ALICANTE S.L., capdavantera al mercat de mascotes en el Llevant espanyol, es prepara per al proper quinquenni.

D'una banda, amplien les seves instal·lacions, de magatzem, passant d'1.850 metres quadrats a 2.750 metres quadrats.

En segon lloc, continuen ampliant la seva gamma de productes, amb noves marques, per cobrir totes les categories dins del món de les mascotes, alimentació, snacks, accessoris i productes de laboratori.

Finalment, al maig 2018 van presenten la nova web de l'empresa, http://www.comrimack.com/, amb un nou objectiu de desenvolupar les relacions B2B, amb l'objectiu de facilitar la traçabilitat de comandes, coneixement sobre novetats, ofertes i tot tipus d'informació comercial, com a fitxes tècniques, logístiques.


COMRIMACK ALICANTE S.L., porta col·laborant des de 2008  amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965.

La millor organització dels Recursos Humas i el disseny d'un pla estratègic adaptat van ser les àrees d'actuació en les quals COMRIMACK ALICANTE S.L., i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

LOGO COMRIMACK

http://www.comrimack.com

 

16/11/2018

FENOLL CRUELLS INDUSTRIES S.L. ÀMPLIA LES SEVES INSTAL•LACIONS

FENOLL CRUELLS INDUSTRIES S.L. (FCI COATINGS) empresa amb més de 40 anys d'experiència dedicada al recobriment de cilindres amb cautxús naturals i sintètics, silicones i poliuretans amplia les seves instal·lacions per oferir major capacitat productiva englobat dins del pla estratègic realitzat per la consultora CEDEC©.

Això els ha permès ampliar les seves unitats de negoci, en l'àmbit del rodet industrial, han incorporat noves màquines per incrementar la capacitat productiva, en els rodets de poliuretà han adquirit una nova màquina de gran format que els permet la captació de clients de gran volum.


FENOLL CRUELLS INDUSTRIES S.L., porta col·laborant des de 2016  amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

La millor organització dels Recursos Humans, l'optimització dels processos d'administració, l'adequació dels mètodes productius i la millora de l'acció comercial i el disseny d'un pla estratègic adaptat van ser les àrees d'actuació en les quals FENOLL CRUELLS INDUSTRIES, S.L i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

LOGO FENOLL

https://www.fci-coatings.com/

Descobreix més notícies
Mitjans
CEDEC© EN ELS MITJANS
L'activitat de la CEDEC© apareix regularment en la premsa econòmica.
Aquí trobarà alguns dels articles o notícies publicats.
LA VANGUARDIA
Economia&Empresa
CincoDias
Hotfrog
Hispanotas

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.