Skip to main content
News

Notícies del client

CEDEC s'enorgulleix de compartir l'èxit dels seus clients.
El seu èxit és el nostre millor ambaixador

O
O
15/10/2018

NOVA DISTRIBUCIÓ DE PRODUCTES ZOOSANITARIS I AMPLIACIÓ DE LES INSTAL•LACIONS

ZOOMEDIC, S.L, dins de la política d'expansió comercial s'ha fet amb una nova Distribució de productes zoosanitaris del Laboratori BOEHRINGER INGELHEIM que es dirigeixen tant a animals de producció, com de companyia i que abasten des de vacunes, antibiòtics i antiparàsits.

Això els ha permès entrar de ple al mercat de vacunes de porcí, sent un punt molt rellevant en la seva àrea geogràfica d'acció.

A més, s'han ampliat les instal·lacions, amb una nova nau annexa a l'actual que ens permet disposar d'una superfície total superior als 2.000 metres quadrats d'emmagatzematge i oficines.

Tot això dins de la política de millora contínua que ZOOMEDIC S.L, té present per proveir als seus clients de la millor gamma de productes, dintre del termini i en la forma.Col·laboració amb CEDEC©.


ZOOMEDIC S.L., porta col·laborant des de maig de 2016 amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, capdavantera en gestió, adreça i organització d'empreses des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

L'optimització dels processos productius, la millor organització dels Recursos Humans, la millora de l'acció comercial i- l'optimització dels processos administratius van ser les àrees d'actuació en les quals ZOOMEDIC S.L i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, QUALITAT en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

LOGO ZOOSANITARIOS

11/10/2018

Lliurament del certificat CEDEC de Qualitat Empresarial, a SEGUAS AIRE COMPRIMIDO Y FRÍO INDUSTRIAL S.L.

L'empresa SEGUAS AIRE COMPRIMIDO Y FRIO INDUSTRIAL S.L. amb seu en Sant Joan de Mozarrifar(Saragossa), va ser fundada en 2003 i és una empresa orientada a proporcionar un servei integral al client, a través dels seus diferents vessants en les quals trobem la projecció, realització i manteniment de sistemes i instal·lacions d'aire comprimit, refrigeració i climatització industrial.

La política d'empresa està clarament enfocada cap al compromís amb els seus clients,
oferint un servei de qualitat, responsable i compromès amb el medi ambient.

Bona prova d'això és el sistema de Gestió Integrat de Qualitat i Medi ambient segons les normes internacionals UNE-EN-ISO 9001:2015 i UNE-EN-ISO 14001:2015.

Concretament la Política Integrada de Qualitat i Medi ambient de SEGUAS AIRE COMPRIMIDO Y FRIO INDUSTRIAL S.L., es fonamenta en:


• El seriós compromís de l'organització és complir els requisits establerts pels clients, així com la legislació vigent aplicable a les activitats i serveis desenvolupats pels propis requisits que l'organització subscrigui.
• El compromís d'aconseguir el nivell de qualitat pactat amb el client, fomentar l'ús adequat i racional dels recursos necessaris en cada projecte, recuperant i reciclant en totes les activitats de l'organització per així preservar el medi ambient.
• Aprofitar la sinergia amb els proveïdors amb l'objecte comú d'atendre integralment als clients, aconseguint la resolució de totes les seves necessitats.
• Fomentar el treball en equip, participació i compromís amb la conciliació en l'organització, per a la millora de la qualitat de vida de tots els treballadors.
• Implantar i mantenir les mesures internes de gestió i control per millorar contínuament l'eficàcia del Sistema de Gestió Integrat de Qualitat, Medi ambient, i prioritat en el compliment de les normes de seguretat i salut dels treballadors.


SEGUAS AIRE COMPRIMIDO Y FRIO INDUSTRIAL S.L., porta col·laborant des de maig de 2017 amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, capdavantera en gestió, adreça i organització d'empreses des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

Després de la intervenció de CEDEC© i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC© DE QUALITAT EMPRESARIAL INDUSTRIAL a les àrees següents:


- Organització Funcional.
- Control de Gestió.

Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa SEGUAS AIRE COMPRIMIDO Y FRIO INDUSTRIAL S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

logo seguas

http://www.seguas.com/

11/10/2018

Utilització de la xarxa social Linkedin per a la dinamització comercial de l'empresa MEYSI S.L.

MEYSI (Materiales Eléctricos y Suministros Industriales S.L .) es va constituir el 31 de desembre de 1980, amb domicili social a Villa-real (Castelló), i la seva activitat agrupa cinc línies de negoci:


• Transmissió de potència i transports.
• Control de processos i sistemes.
• Pneumàtica.
• Electroneumàtica i instrumentació..
• Sistemes tècnics amb perfilaria d’alumini i distribució de subministraments industrials.

MEYSI S.L, té com a objectiu la millora contínua en els serveis i en l'atenció que presta als seus clients sent la qualitat una de les seves màximes, així com mantenir informats als seus clients de les novetats quant a productes que presenten les marques que distribueixen, com els serveis que des de l'empresa es presten.

D'altra banda s'ha considerat com a part vital d'aquesta política de l'empresa, la difusió i dinamització de les oportunitats que podem brindar als nostres clients, a través de la Xarxa Social Linkedin, que s'ha convertit en un mitjà directe i ràpid, per dinamitzar tota la informació tècnica, comercial i de servei cap als seus clients.


Col·laboració amb CEDEC©.

MEYSI S.L., porta col·laborant des de maig de 2015 amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC© capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.


Durant tot aquest temps s'ha treballat en la definició de: l'adequació dels controls interns i l'optimització dels Recursos Humans, potenciant la seva política comercial i la seva organització interna i el control de gestió.

 

LOGO MEYSI

http://meysi.es/

11/10/2018

20 ANIVERSARI de la Fundació de l'empresa PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE S.L.

Plásticos Villamarchante S.L ha complert 20 anys.

L'any 1998, quatre amics, amb gran experiència en el camp de la matriceria, motivatst per les necessitats del mercat de l'època i per poder atendre les inquietuds i necessitats que els seus clients demandaven, decideixen fundar una empresa dins del sector de la injecció de plàstics. Neix així Plásticos Villamarchante S.L., una empresa dedicada a la injecció de termoplàstics amb un taller propi de matricera que abasta des de l'enginyeria fins al disseny de peça. Els començaments no van ser senzills, comptaven amb experiència en el camp de la matriceria , de fet tots els fundadors són matricers amb gran experiència , reputació i reconeixement dins del seu sector. 

Es va començar l'activitat, amb tan sols 3 màquines d'injecció, dues d'elles de 100Tn i la més gran per aquell temps una màquina de 170Tn i el llarg dels anys, amb molt esforç i dedicació, Plásticos Villamarchante S.L. ha anat adaptant-se i evolucionant al ritme de les necessitats dels seus clients, del mercat i de les noves tecnologies.

Actualment, Plásticos Villamarchante S.L. disposa de 15 màquines d'injecció que van des de la més petita de 60Tn, a la més gran de 800Tn, algunes d'elles totalment elèctriques.

Conscients de la importància de comptar amb les persones, Plásticos Villamarchante S.L. compta amb un equip humà, amb grans coneixements tècnics tant de les matèries primeres, com del sector i una alta capacitat d'adaptació a les necessitats canviants del mercat.

En aquest moment, Plásticos Villamarchante SL. compte tant amb l'experiència dels socis fundadors com amb les ganes d'aprendre, desenvolupar-se i créixer de la nova generació la combinació de la qual dóna com resultat una empresa en constant desenvolupament. Un tàndem perfecte que permet aprofitar el coneixement i saber fer al costat de la capacitat d'innovar i incorporar les novetats tecnològiques i tècniques al servei del client. Perquè aquests 20 anys són només el principi…

En l'actualitat Plásticos Villamarchante S.L. compta amb una nau d'1.500 m dedicada a producció, dels quals 180 metres estan dedicats a oficines per als departaments de qualitat, producció, logística i vendes, administració i direcció i instal·lacions d'ús comú. Disposa també d'una sala neta, completament nova, per a la fabricació del seu envàs alimentari amb unes dimensions de 50 metres quadrats. Una nau dedicada a magatzem d'1.000 metres quadrats i un solar de 750 metres quadrats on tenen projectada la construcció d'una nova nau, la que tenen previst destinar a laboratori, magatzem i oficines.

Plásticos Villamarchante S.L. compta amb la certificació ISO 9001 des de l'any 2004 i en l'actualitat es troben immersos a aconseguir la IATF per aconseguir incrementar la seva presència en el sector d'automoció.

Un de valors de Plásticos Villamarchante S.L. és el tracte personalitzat i molt proper amb els seus clients i les bones relacions que els uneixen a la majoria dels seus proveïdors. Una dels principals avantatges que aporta als seus clients és la ràpida adaptabilitat a les seves demandes, així com la possibilitat d'assessorar-li en tot el procés, des del disseny del motlle fins a l'acabat final de la peça.

En Plásticos Villamarchante S.L. apostem, en un futur proper, per ser una empresa forta en el sector de la injecció de plàstics, amb un equip humà implicat i en constant desenvolupament, apostem perquè la relació amb els nostres clients i proveïdors és constant, propera i enriquidora, apostem per seguir aprenent, per seguir adaptant-nos als nous temps, als nous desafiaments.


Col·laboració amb CEDEC©.

PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE S.L, porta col·laborant des de setembre de 2016 amb l'empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, capdavantera en gestió, adreça i organització d'empreses des de 1965.

L'adequació dels controls interns i la millor organització dels recursos van ser les àrees d'actuació en les quals PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE S.L. i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

08/10/2018

ODYL S.A. consolida la seva col•laboració amb CEDEC i obté el reconeixement a la Qualitat Empresarial

El passat mes de setembre CEDEC© va visitar a l'empresa ODYL, S.A per realitzar una Auditoria de Qualitat Empresarial en aquelles àrees en les quals s'havia actuat per part de CEDEC©, obtenint el present certificat de manera totalment satisfactòria.

L'empresa ODYL, S. A. amb seu en Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) és una empresa que centra la seva activitat com a empresa de fabricació de productes químics per al tractament d'aigües industrials, incloent serveis de neteja i manteniment de condensadors, circuits de refrigeració, instal·lacions i circuits en general, i que remunta els seus orígens a 1963.

A més, actualment l'empresa compta amb unes modernes instal·lacions on es troben les oficines centrals, les unitats de producció i logística, així com el laboratori d'anàlisi, laboratori de R+D+I i les aules de formació.

L'aposta de l'empresa ha estat clarament estratègica adaptant-se al mercat i als seus clients, adequant les seves instal·lacions i processos a les noves normatives, de manera que en l'actualitat es posseeix els següents registres i autoritzacions:

• Registre Oficial d'Establiments i Serveis Plaguicides: Planta de fabricació amb magatzem: B-0135-I.
• Registre Oficial d'Establiments i Serveis Biocidas, Servei d'Aplicació a Tercers: Tractaments de prevenció i control de Legionelosis (ROESB 5054CAT-*LgB). 
• Laboratori Autoritzat per la Generalitat de Catalunya (REG. DE LABORATORIS DE SALUT AMBIENTAL I ALIMENTÀRIA): R7-163-01.
• Laboratori reconegut com a Establiment Tècnic Auxiliar de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).
• Biocidas registrats per a prevenció i control de la Legionelosis.
• Certificat ISO9001.

 Després de la intervenció de CEDEC© i amb una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© amb qui col·labora des de 2016, i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC© DE QUALITAT EMPRESARIAL a les àrees següents:


- Estratègia Empresarial.
- Control de Gestió. 
- Organització Funcional.


Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa ODYL, S.A. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO ADYL

         www.odylsa.es  

05/10/2018

ESTRUCTURAS Y CERRAJERIA EL SOBRADILLO S'EXPANDEIX I CANVIA EL NOM SOCIAL

ECS GrupoSobradillo Obras Canarias S.L.U. obre un nou centre de treball a Fuerteventura com a conseqüència del pla d'expansió de l'empresa que està realitzant juntament amb CEDEC©.

Els treballs contractats van des d'una reforma i ampliació de l'hotel (Playa Park club) , una nova Estació de Servei i una nau pel cabildo insular de Fuerteventura de més de 5.000 m 2.

Aquest nou pla estratègic té com a meta superar amb escreix els objectius per aquest 2018 i amb les línies marcades d'una bona DIRECCIÓ PER OBJECTIUS implantada en el context de la col·laboració conjunta entre ECS iCEDEC©.

LOGO ESTRUCTURAS Y CERRAJERIA EL SOBRADILLO

http://gruposobradillo.es/

 

 

05/10/2018

Nova distinció a la Qualitat Empresarial atorgada a l'empresa FORJAS DE VIANA, S.A.

L'empresa FORJAS DE VIANA, S. A. amb seu a Viana (Navarra), va ser creada el 1964 com a societat transformadora del metall i ja el 1992 es van afegir els treballs de forja als serveis de la companyia. 
En l'actualitat l'empresa compta amb una trajectòria consolidada de referència en el seu sector, destacant per donar un servei de producció global als seus clients a les següents àrees:

  • DISSENY: Comptant amb un departament específic i amb els seus professionals al servei dels seus clients, realitzant l'adaptació dels dissenys a les peces finals. 
  • MECANITZAT: Estant a l'avantguarda de la tecnologia en la seva maquinaria per poder oferir la millor qualitat en els treballs efectuats.
  • QUALITAT EN ELS ACABATS: El Sistema de Gestió de la Qualitat comprèn l'estructura organitzativa, les funcions, les activitats, els recursos i la documentació necessària per assegurar els estàndards de qualitat aplicats a la producció. A més, l'empresa compta amb la certificació UNEIX – EN ISO 9001 pel BUREAU VERITAS.

FORGES DE VIANA, S. A. porta col·laborant amb CEDEC© des de gener de 2015.

Després de la intervenció de CEDEC© i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC© DE QUALITAT EMPRESARIAL a les àrees següents:


- Control de Gestió.
- Organització Funcional.
- Control de Costos.
- Control i Gestió de la Producció.


Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa FORJAS DE VIANA, S.A. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO FORJAS DE VIANA

 

02/10/2018

Lliurament del segell NORMA DE QUALITAT EMPRESARIAL a l’empresa MOURE MOHER, S.L

Després de la intervenció de CEDEC© i amb una nova avaluació, s’ha acreditat l’estricte compliment de les normes y estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

-Estratègia Empresarial.

-Control de Gestió.

-Gestió de RRHH.

L'empresa MOURE MOHER, S.L. amb seu a Alella (Barcelona), compta amb diverses línies de negoci que formen part del grup empresarial, dedicant-se a: centres de rentat per a l'automòbil, benzinera low cost, serveis i recanvis per als professionals del rentat d'alta pressió per a automòbils i finalment al sector immobiliari en els seus diferents vessants.

L'aposta de l'empresa en els últims anys ha estat clarament estratègica, millorant les seves instal·lacions, ampliant les seves línies d'activitat i creant nous models de negoci a través de franquícies. Tot això li ha permès una millor optimització dels recursos de la companyia, podent obtenir una millora competitiva al mercat.


MOURE MOHER, S.L. porta col·laborant amb CEDEC© des de gener de 2017.

Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa MOURE MOHER, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

 

LOGO MOURE MOHER

http://grupmoure.com/

01/10/2018

MAYFERBA S.L. obté el reconeixement a l'excel•lència operacional i atenció al client, per BP OIL Espanya

Mayferba, S.L., és una Estació de Serveis situada en Armilla, a la província de Granada, dedicada al subministrament de carburants de l'automòbil i especialitzada en el rentat de vehicles particulars i industrials.


Mayferba S.L. ha estat guardonada amb el reconeixement a l'excel·lència operacional i atenció al client, com una de les 32 millors estacions BP OIL ESPANYA.

Mayferba S.L. porta col·laborant amb CEDEC© des de gener de 2018

Les àrees en les quals hem treballat han estat: Control de Gestió, Estratègia Comercial i Organització Funcional.

logo mayferba

28/09/2018

Reconeixement a la qualitat Empresarial de l’empresa VIGO CASA Y HOGAR, S.L

CEDEC va visitar a l'empresa VIGO CASA Y HOGAR, S.L. per realitzar una nova valoració i reconeixement a l'esforç i consolidació de l'estratègia marcada, i que han abastat diversos aspectes dins de l'organització de l'empresa.

Es reconeix per tant i es certifica l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL a les àrees següents:

-Control de Gestió.

-Organització Funcional.

-Organització Logística


Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa VIGO CASA y HOGAR, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.


L'empresa VIGO CASA Y HOGAR, S.L. està situada tant a Vigo com a la Corunya (Galícia), centrant la seva activitat en la venda de mobles i accessoris per a la llar des de fa més de 20 anys. Concretament s'han especialitzat en 2 línies de negoci representades sota les marques comercials TIFON HIPERMUEBLE i MY MOBEL.

 

LOGO CASA Y HOGAR S.LLOGO CASA Y HOGAR S.L

 

https://www.tifon.es/

 

 

Descobreix més notícies
Mitjans
CEDEC© EN ELS MITJANS
L'activitat de la CEDEC© apareix regularment en la premsa econòmica.
Aquí trobarà alguns dels articles o notícies publicats.
LA VANGUARDIA
Economia&Empresa
CincoDias
Hotfrog
Hispanotas

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.