Skip to main content
News

Notícies del client

CEDEC s'enorgulleix de compartir l'èxit dels seus clients.
El seu èxit és el nostre millor ambaixador

O
O
14/12/2018

TRANSPORTES AGUSTÍN RIAÑO S.A. INCORPORA TRACTORES IMPULSADES PER GAS

TRANSPORTES AGUSTÍN RIAÑO S.A, és una de les principals empreses de transports per carretera de la comunitat de Castella-Lleó, especialitzada en el transport de mercaderies en basculants i cisternes, té com referencia oferir la millor qualitat i millor servei per als seus clients, cuidant fins al més mínim detall en totes les modalitats de transport que ofereix. 

L'objectiu de millora contínua que té l'empresa, pansa actualment per respectar a tot moment el medi ambient i per això està incorporant tractores que no utilitzen el combustible habitual, gasoil, sinó que circulen amb gas.

Amb la incorporació d'aquestes tractores, TRANSPORTS AGUSTÍN RIAÑO, S.A segueix apostant per la innovació en el sector, reduint les emissions de CO2 i vetllant pel medi ambient.


TRANSPORTES AGUSTÍN RIAÑO S.A porta col·laborant des de juliol de 2015  amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

LOGO RIAÑO

http://www.transportesagustinriano.com

03/12/2018

CANPAPLAS inaugura nou centre logístic a Fuerteventura i reestructura els magatzems de Gran Canària

CANARIAS DE PAPEL I PLÁSTICOS S.L., CANPAPLAS és una empresa, amb vint-i-quatre anys d'experiència i especialitzada en la comercialització i distribució a Canàries d'envasos, embalatges i material d'un sol ús, amb àmplia penetració en el sector de la restauració, alimentació i hostaleria, i proveint productes tant d'autoconsum com venda final.

En l'actualitat CANPAPLAS té presència a Gran Canària, Tenerife, Fuerteventura i Lanzarote, amb naus d'emmagatzematge, flota de vehicles pròpia i equip de vendes.

Amb l'objectiu i finalitat de millorar el seu servei i atendre les demandes creixents dels seus clients, el passat mes de gener va inaugurar el seu centre logístic a la delegació a Fuerteventura, amb l'adquisició i equipament de nau de logística de 1.000 m2 i situada al polígon industrial "El Matorral", calle El Arado, 17 - E35600 Puerto del Rosario.

Amb l'objectiu abans indicat i per satisfer la creixent necessitat d'agilitzar els moviments de mercaderia entre les seves actuals delegacions, ha iniciat en la seva delegació de Gran Canària, ubicada al polígon Industrial "Montaña Blanca", parcel·la 10B - 35.416 Arucas, obres de condicionament i adaptació dels seus magatzems d'expedicions per a Gran Canària i logístics per a les delegacions.

El magatzem d'expedicions per a Gran Canària està dotat d'una nova organització interna adaptada a la seva finalitat, contemplant zones d'expedició i càrrega de les comandes, zones de picking per a la preparació de les comandes, perfectament definides i identificades i àmplies zones per a la reposició del àrea de picking.

Amb la finalitat del màxim aprofitament del magatzem d'expedicions i la de minimitzar els espais en passadissos, s'ha dotat a la nau amb un carretó elèctric trilateral Combi K, per passadissos estrets, de la marca Linde i una capacitat de 1.000 kg.


CANARIAS DE PAPEL I PLÁSTICOS, S.L., porta col·laborant des de juny de 2007  amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

LOGO CANPAPLAS

http://www.canpaplas.com/

03/12/2018

CASTAÑAS CAMPELO S.A. AMPLIA LA SEVA NAU "EDUARDO CAMPELO FERNÁNDEZ"

CASTAÑAS CAMPELO EXPORTACION S.A. situada a Villafranca del Bierzo i després de cinquanta anys dedicats a la transformació i comercialització de fruites i verdures, té la necessitat de buscar més espai, que li permeti treballar amb un major volum i un major grau de valorització dels seus productes.

Per això va adquirir el 2016 una nau al polígon industrial de Vilela de 16.000 m2, després d'aquesta compra la capacitat d'emmagatzematge i producció es multiplica per cinc en passar de dels 4.000 a 20.000 m 2.

Aquesta adquisició suposa un enorme esforç inversor per a l'empresa i una aposta ferma per la zona. Actualment la nau es troba amb algunes fases que ja han estat executades i altres que encara es troben en projecte.

CAMBRES DE FRED I ASSECADORS:

D'una banda, es troben les cambres de fred i emmagatzematge amb una capacitat de 4 milions de kilos.

L'amplitud d'aquestes càmeres a més del gran volum d'emmagatzematge que aporten, també permeten garantir unes condicions de fred que permeten disposar de producte durant tot l'any sense perdre qualitat.

Una altra de les instal·lacions que ja es troba en funcionament són 12 assecadors, que gràcies a la seva capacitat permeten Castañas Campelo estar entre les indústries més grans d'aquest tipus, així mateix aporta una producció amb una major garantia sanitària que la realitzada en un altre tipus de instal·lacions habituals en aquest tipus d'indústria.

ZONES D'EMMAGATZEMATGE, RECEPCIÓ I CALIBRAT:

A l'interior de la nau es realitzen altres tasques del procés productiu com, la recepció de la major part de les matèries primeres, el calibratge o l'oreig i processat de les mateixes.

ZONES D'EXPANSIÓ:

Actualment es troba un 50% de la nau adequada a les necessitats de Campelo, de manera que encara queda molt espai esperant a ser aprofitat en fases posteriors per construir la indústria planificada.

EXTERIOR DE LA NAU; PLANTACIÓ DE CASTANYERS:

La nau es troba en una finca de 8 hectàrees, una part d'aquesta finca ha estat utilitzada per a la plantació de més de 200 castanyers que a més de servir com a recurs paisatgístic, forestal i fins i tot com a producció pròpia, són utilitzats com a plantació experimental i d'assaig de noves varietats per adaptar a noves plantacions que es realitzin a la zona.

Cal destacar que aquesta plantació s'ha realitzat mitjançant el programa "Campelo Boscos", una sèrie de jornades divulgatives amb escolars és la que s'inculca a escolars valors mediambientals i relacionats amb la tradició de la castanyicultura al Bierzo dins d'aquestes jornades una de les activitats consisteix en que cada alumne planta un castanyer.


CASTAÑAS CAMPELO EXPORTACIÓN S.L., porta col·laborant des de febrer de 2014  amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

LOGO CASTAÑAS

http://www.campelo.net

30/11/2018

BIG MAN NUTRITION S.L., llança al mercat la seva SÈRIE GOLD de nutrients d'alta qualitat

BIG MAN NUTRITION S.L, empresa amb dotze anys d'experiència i especialitzada en la producció, comercialització i distribució tant a nivell nacional, comunitari i extracomunitari de productes nutrients per als esportistes amb una àmplia penetració en el sector dels gimnasos, activitats esportives i botigues minoristes de nutrició i suplementació.

La qualitat, innovació i els resultats els productes produïts, que aconsegueixen superar els estàndards del mercat, amb el valor afegit dels sabors incorporats són el principal objectiu de BIG MAN NUTRITION, S.L.

En l'actualitat BIG MAN NUTRITION, S.L., té les seves oficines i instal·lacions productives a El Paratge El Baden, 76 - E03314 EL BADEN (Rafal - Alacant), ocupant un terreny de 2.800 m2, on 700 m2 estan destinats a magatzem, 300 m2 a laboratori i planta de producció i 250 m2 a oficines.

Amb l'objectiu i finalitat de satisfer les demandes dels seus clients de productes nutrients d'alta gamma, llança al mercat la SÈRIE GOLD, compost per la gamma següent:

GOLDEN HYDRO: Proteïna hidrolitzada, sabors xocolata, galeta i maduixa.

CLUSTER DEXTRIN: Carbohidrats, sabor neutre.

M.A.P. AMINO: Aminoàcids, en sabors cola i llimona.

F-100: Termogènic, sabor neutre.

FORCE ONE: Potenciador, sabors cola, fruites del bosc i llimona.


BIG MAN NUTRITION S.L., porta col·laborant des de juny de 2018  amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

LOGO BIG MAN

http://www.bigman.es/

28/11/2018

L'empresa CANTERAS CA'S VILAFRANQUER, S.L. rep el certificat de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial

S'ha lliurat el certificat de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial a l'empresa CANTERAS CA'S VILAFRANQUER, S.L.

L'empresa està situada a Petra (Balears), va ser fundada en 1970 i és una empresa que es dedica a l'explotació minera, principalment del marès i àrids. El marès és el terme local amb el qual es coneix a les Illes Balears al gres compost per grans calcaris cohesionats per un ciment natural de carbonats, i es denomina àrid al material granulat que s'utilitza com a matèria primera en la construcció. L'àrid es diferencia d'altres materials per la seva estabilitat química i la seva resistència mecànica, i es caracteritza i classifica per les seves diferents grandàries.

A més, l'empresa aposta pel medi ambient, i és plenament conscient del possible impacte medi ambiental que podria tenir l'explotació del marès sense un pla de reforestació convenientment pensat i estudiat. Per això, i per evitar el mateix, des dels inicis de l'activitat empresarial es porta a terme un projecte pel qual es restitueix la vegetació prèvia a l'explotació d'una zona. Amb això, no només es protegeix el medi ambient, sinó que es redueix dràsticament el possible impacte del procés.


CANTERAS CA'S VILAFRANQUER, S.L, porta col·laborant des de setembre de 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC©, capdavantera europea en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965.

Després de la intervenció de CEDEC© i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL a les àrees següents:


- Estratègia Empresarial.
- Organització Funcional.
- Control de Gestió.


Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa CANTERAS CA'S VILAFRANQUER, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO CAS VILAFRANQUER

www.casvilafranquer.com

23/11/2018

Nova ampliació de les instal•lacions de COMRIMACK ALICANTE S.L.

Amb més de 30 anys d'història, amb un relleu generacional consolidat, l'empresa COMRIMACK ALICANTE S.L., capdavantera al mercat de mascotes en el Llevant espanyol, es prepara per al proper quinquenni.

D'una banda, amplien les seves instal·lacions, de magatzem, passant d'1.850 metres quadrats a 2.750 metres quadrats.

En segon lloc, continuen ampliant la seva gamma de productes, amb noves marques, per cobrir totes les categories dins del món de les mascotes, alimentació, snacks, accessoris i productes de laboratori.

Finalment, al maig 2018 van presenten la nova web de l'empresa, http://www.comrimack.com/, amb un nou objectiu de desenvolupar les relacions B2B, amb l'objectiu de facilitar la traçabilitat de comandes, coneixement sobre novetats, ofertes i tot tipus d'informació comercial, com a fitxes tècniques, logístiques.


COMRIMACK ALICANTE S.L., porta col·laborant des de 2008  amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965.

La millor organització dels Recursos Humas i el disseny d'un pla estratègic adaptat van ser les àrees d'actuació en les quals COMRIMACK ALICANTE S.L., i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

LOGO COMRIMACK

http://www.comrimack.com

 

16/11/2018

FENOLL CRUELLS INDUSTRIES S.L. ÀMPLIA LES SEVES INSTAL•LACIONS

FENOLL CRUELLS INDUSTRIES S.L. (FCI COATINGS) empresa amb més de 40 anys d'experiència dedicada al recobriment de cilindres amb cautxús naturals i sintètics, silicones i poliuretans amplia les seves instal·lacions per oferir major capacitat productiva englobat dins del pla estratègic realitzat per la consultora CEDEC©.

Això els ha permès ampliar les seves unitats de negoci, en l'àmbit del rodet industrial, han incorporat noves màquines per incrementar la capacitat productiva, en els rodets de poliuretà han adquirit una nova màquina de gran format que els permet la captació de clients de gran volum.


FENOLL CRUELLS INDUSTRIES S.L., porta col·laborant des de 2016  amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

La millor organització dels Recursos Humans, l'optimització dels processos d'administració, l'adequació dels mètodes productius i la millora de l'acció comercial i el disseny d'un pla estratègic adaptat van ser les àrees d'actuació en les quals FENOLL CRUELLS INDUSTRIES, S.L i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

LOGO FENOLL

https://www.fci-coatings.com/

12/11/2018

UNIFORMES COSTA DEL SOL S.L AMPLIA LES SEVES INSTAL•LACIONS

UNIFORMES COSTA DEL SOL, es va fundar a Màlaga l'any 1956, compta amb més de 60 anys d'experiència, amb una plantilla de 26 persones i més de 2.500 empreses ateses en l'últim any.

Actualment posen a la disposició dels seus clients unes amplíssimes instal·lacions centrals de 4.500 m2, en les quals compten amb els tallers de serigrafia i de reparacions, així com una gran sala d'exposició i venda.

Per seguir oferint els millors serveis als seus clients han adquirit una nova nau, propera a les seves instal·lacions centrals, que incrementa en 302 m2 la seva capacitat productiva i que s'han destinat a l'ampliació del taller de serigrafia, la qual cosa permetrà donar una resposta més ràpida a la demanda dels seus clients.


UNIFORMES COSTA DEL SOL, S.L., porta col·laborant des de gener de 2018 amb l'empresa de gestió estratègica CEDEC©, líder europeu en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965, amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC© té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

L'optimització de l'organització interna i el control de gestió de l'empresa i la millora dels processos d'administració van ser les àrees d'actuació en les quals UNIFORMES COSTA DEL SOL S.L i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

UNIFORMES COSTA DEL SOL

http://www.uniformescostadelsol.com/

12/11/2018

Distinció a l'empresa AUROVICSA CONSTRUCCIONES, S.L amb el lliurament del segell NORMA DE QUALITAT EMPRESARIAL

Amb el present guardó es vol destacar a l'empresa AUROVICSA CONSTRUCCIONES, S.L. i reflectir la correcta aplicació dels projectes implantats per CEDEC© durant la intervenció.

L'empresa AUROVICSA CONSTRUCCIONES S.L. va ser constituïda l'any 2007 fruit de la inquietud professional de la propietat i de l'experiència contrastada durant més de 30 anys en el sector. És una empresa on l'activitat se centra en la de construcció de projectes escenogràfics i decorats.

L'aposta de l'empresa en els últims anys ha estat clarament estratègica, millorant les seves instal·lacions i ampliant les seves línies de negoci, la qual cosa li ha fet mereixedor d'un prestigi contrastat en el sector. Les seves senyes d'identitat són: la professionalitat, la personalització i disseny, la rapidesa i la qualitat tant en els materials com en l'execució i muntatge.

Podem destacar les seves línies de treball concentrades principalment en les següents construccions:


• Escenografies.
• Fires.
• Televisió.
• Musicals.
• Convencions.
• Congressos.
• Institucionals.
• Esdeveniments.
• Gales.
• Festivals.
• Stands.
• Campanyes.

Després de la intervenció de CEDEC© i amb una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL a les àrees següents:


- Estratègia Empresarial.
- Control de Gestió. 


AUROVICSA CONSTRUCCIONES S.L. porta col·laborant amb CEDEC© des de juliol de 2017.


Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa AUROVICSA CONSTRUCCIONES, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO AUROVICSA


www.aurovicsa.com

31/10/2018

COMEDORES BLANCO S.L. MILLORA LA IMATGE DELS CENTRES AMB ELS QUE COL•LABORA.

COMEDORES BLANCO S.L és una empresa especialitzada en la restauració per a menjadors escolars i qualsevol altre col·lectiu empresarial.

Entre els seus principals objectius estan els d’ oferir un servei de cuina tradicional, natural, equilibrada i saludable tot això al millor preu per al consumidor final. Per a ells, es gestionen directament les compres amb la finalitat d'assegurar en les matèries primeres la frescor i qualitat que els seus clients mereixen. Però a més i conscients de la necessitat de diferenciar-se dels seus competidors, no solament en la qualitat de la cuina, s'ha engegat un programa de millora en els menjadors en els quals ofereixen els seus serveis. 

Aquest programa, consisteix en la decoració dels menjadors de forma atractiva o diferenciada, en correlació amb l'objectiu al que presten el servei, fent dels menjadors un lloc més atractiu, en el qual a més es desenvolupen la resta de les activitats lúdiques que realitzen els monitors com a complement al menjar diari.
Menjadors Blanc S.L vol que els seus clients comptin amb la garantia i tranquil·litat de saber que tenen una empresa seriosa i responsable oferint una supervisió i control diari en tots els centres que gestionen, que a més fan la seva aportació, a través d'aquest programa, per millorar l'entorn en el qual presten els seus serveis. 


Col·laboració amb CEDEC©.

COMEDORES BLANCO S.L, ve col·laborant des de novembre de 2016 amb l'empresa de gestió estratègica per a empreses CEDEC© , capdavantera europea en gestió, direcció i organització empresarial per a empreses familiars des de 1965.


L'optimització dels processos productius, la millor organització dels Recursos Humans, la millora de l'acció comercial i l'adequació dels controls interns van ser les àrees d'actuació en les quals COMEDORES BLANCO S.L i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, QUALITAT en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

logo comedores blanco

http://www.comedoresblanco.es/

Descobreix més notícies
Mitjans
CEDEC© EN ELS MITJANS
L'activitat de la CEDEC© apareix regularment en la premsa econòmica.
Aquí trobarà alguns dels articles o notícies publicats.
LA VANGUARDIA
Economia&Empresa
CincoDias
Hotfrog
Hispanotas

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.