Skip to main content
News

Notícies del client

CEDEC s'enorgulleix de compartir l'èxit dels seus clients.
El seu èxit és el nostre millor ambaixador

O
O
17/01/2018

GSL SERVICIOS DE PREVENCIÓN presenta la seva nova pàgina web i referma la seva col•laboració amb la consultora

GSL CONSULTORÍA E INNOVACIÓN és un conjunt d’empreses amb presència a tot el territori nacional l’objectiu del qual és oferir seguretat i tranquil·litat als clients a través dels seus diversos serveis. Des de fa més de 10 anys, més de 10.000 clients confien en els seus serveis de consultoria, desenvolupament tecnològic, formació, salut, servei de prevenció aliè i enginyeria.

GSL SERVICIOS DE PREVENCIÓN és una empresa del grup GSL CONSULTORÍA E INNOVACIÓN, que ofereix serveis i consultoria en prevenció de riscos laborals, vigilància de la salut laboral, així com formació en totes les matèries relacionades amb la prevenció de riscos laborals, dirigits tant a empreses com a administracions públiques, amb independència de la seva grandària o ubicació geogràfica.

GSL SERVICIOS DE PREVENCIÓN està convenientment acreditada en totes les especialitats que tracta en l’àmbit estatal, com ara seguretat en el treball, higiene industrial, ergonomia/psicosociologia i vigilància de la salut i, des de l’any 2007, compta amb la certificació del sistema de gestió de la qualitat UNE-EN ISO 9001, certificat actualment per Bureau Veritas.

En el marc de la seva aposta decidida per l’aplicació de les últimes tecnologies i la formació, GSL CONSULTORÍA E INNOVACIÓN ha dissenyat una nova pàgina web, que recull el catàleg de cursos que ofereix en serveis de prevenció, així com informació dels pròxims cursos a realitzar i informació del grup. A més, aquesta pàgina web nova compta amb un campus virtual per a la realització de cursos en línia.

L’objectiu de GSL SERVICIOS DE PREVENCIÓN és fomentar una cultura de la prevenció real entre empreses, basant-se en la formació com a mitjà i eina imprescindible per aconseguir aquest objectiu.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, S.A., CEDEC

GSL CONSULTORÍA E INNOVACIÓN, col·labora des de juny de 2015 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, S.A., líder en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965.

L’adequació dels controls interns, la millor organització dels recursos humans i l’optimització dels processos d’administració van ser les àrees d’actuació en què GSL CONSULTORÍA E INNOVACIÓN i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

 

17/01/2018

MAQUINARIA CURVASER S.L. presenta el seu nou catàleg i posa en marxa la seva pàgina web

CURVASER, SL. és una empresa que es va fundar l’any 1988, l’objectiu de la qual és la fabricació, la venda, la reparació i el servei tècnic de maquinària per a treballs en tub, vareta i perfils metàl·lics. Aquests productes van dirigits al sector de l’automoció, la construcció, l’equipament comercial, la línia blanca i el moble metàl·lic, entre d’altres.

CURVASER comercialitza la maquinària de les empreses representades, a més de fabricar màquines especials, tot mitjançant el suport d’un servei especialitzat d’assistència tècnica i de manteniment preventiu, un aspecte que és imprescindible per garantir un servei òptim als seus clients i equips.

CURVASER, amb seu central a Castellbisbal (Barcelona) i delegació a Luceni (Saragossa), disposa d’un total de 4.500 m² i d’un equip de professionals altament qualificat per prestar servei a totes les demandes, que ofereix una competitivitat elevada i una capacitat de resposta davant de qualsevol consulta que es rebi, amb solucions de qualitat que s’adeqüen a cada client.

CURVASER disposa de la certificació del sistema de qualitat ISO 9001:2000 des del 2005 amb la finalitat d’oferir les màximes garanties als seus clients, així com una millora organitzativa consegüent. A més, per tal de millorar el servei que s’ofereix al client, CURVASER ha modernitzat la seva pàgina web per fer-la més interactiva (www.curvaser.com) i ha creat un nou catàleg com a conseqüència de la incorporació de noves màquines representades, i així s’amplia la informació respecte a la producció pròpia.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC

CURVASER, SL, col·labora des de juny de 2015 amb l’empresa de consultoria estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.

La confecció d’un pla estratègic complet i el disseny d’un pla comercial ambiciós són les àrees d’actuació en les quals CURVASER, SL i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei i el progrés, i desenvolupament en el mercat.

04/01/2018

CEDEC distingeix a l'empresa CARGORED SERVICIOS INTEGRADOS, S.L. amb el seu segell de qualitat

CARGORED SERVICIOS INTEGRADOS, SL es va fundar el 1998 amb l’objectiu de ser una empresa de referència en la prestació de serveis pioners relacionats amb el comerç, com ara serveis aeroportuaris, càrrega aèria, duanes i logística per a les Illes Canàries.

La companyia, la qual té la seu a Barajas (Madrid), ha experimentat un enorme creixement durant els darrers anys, consolidant-se així com una de les empreses líders en el seu sector, tant per a importadors com per a exportadors de les Illes Canàries i la Península.

Des del començament, el Grup CARGORED ha orientat la seva activitat a la prestació de serveis pioners en la satisfacció dels seus clients, garantint puntualitat i eficiència en cas de possibles irregularitats. Conscient de les exigències canviants del mercat i de les modificacions de procediments i de regulacions, l’empresa adapta amb agilitat els serveis que ofereix.

Gràcies a un equip format per professionals amb una àmplia experiència en el sector, el Grup CARGORED està present actualment en dos dels principals aeroports i ports de les Illes Canàries, de Las Palmas i de Santa Cruz de Tenerife, a més de la plataforma logística que ja té a l’aeroport de Madrid-Barajas.

Després de més de 20 anys d’experiència, el Grup CARGORED afronta el seu futur amb garanties d’èxit totals. Aquest fet queda demostrat mitjançant l’obtenció recent del certificat de “COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL” en les àrees d’estratègia de l’empresa, organització funcional i control de gestió, el qual s’ha atorgat després de la intervenció i l’avaluació nova de la consultora estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica SA.

CEDEC acredita que CARGORED SERVICIOS INTEGRADOS, SL ha complert de manera estricta les normes i els estàndards de qualitat establerts per la consultora estratègica, per la qual cosa s’ha decidit atorgar-li aquest segell de qualitat que distingeix a l’empresa i garanteix la seva solidesa empresarial en aquests àmbits.

CARGORED SERVICIOS INTEGRADOS, SL, col·labora des de juny de 2016 amb CEDEC.

L’optimització de l’organització dels recursos humans, la millora dels controls de gestió i el disseny d’un pla estratègic van ser les àrees d’actuació en les quals CARGORED SERVICIOS INTEGRADOS, SL i CEDEC  van col·laborar per tal d’aconseguir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat i el progrés i desenvolupament al seu mercat.

26/10/2017

ALIFARM S.A. ESTRENA NOVES INSTAL•LACIONS, DINS DEL MARC DE COL•LABORACIÓ AMB LA CONSULTORA CEDEC©.

ALIFARM, es complau a poder inaugurar el pròxim mes unes noves instal·lacions a la seva seu de Lliçà de Vall, Barcelona.

Les noves instal·lacions que augmenten considerablement la versatilitat i capacitat de producció de l'empresa, podran realitzar una gran diversitat de formats; treballant en cambres separades amb control de temperatura i pressió independent ideal per productes crítics i de difícil fabricació com, per exemple els probiòtics.

El "know how" de l'empresa amb més de 35 anys d'experiència sumat a la innovació tecnològica més recent ofereix als seus clients serveis i productes amb alts estàndards de qualitat.

El valor afegit d’ ALIFARM és ser una empresa familiar que ofereix un tracte personalitzat i de confiança per cadascun dels nostres clients, que saben que en estar a les nostres mans tenen el servei que millor s'adapta a les seves necessitats. – Ens diu Marc Llorente, Gerent de l'empresa.

ALIFARM, empresa que ofereix un servei integral de fabricació per a tercers de complements i suplements alimentaris, probiòtics i especialitats farmacèutiques, augmenta així la seva capacitat productiva, la seva versatilitat i la seva agilitat a l'hora de realitzar productes per als seus clients.

ALIFARM S.A., porta col·laborant des de setembre de 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo d'Evolució Econòmica., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'adequació dels controls interns, el disseny d'un pla estratègic, la millor organització dels Recursos Humans i l'optimització de l’acció comercial van ser les àrees d'actuació en les que ALIFARM S.A. i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, Qualitat en el servei i progrés i desenvolupament en el seu mercat.

 

19/10/2017

Alimentos Pampa y Mar S.L.U rep el certificat de qualitat empresarial CEDEC

Alimentos Pampa y Mar S.L.U  és una empresa importadora i distribuïdora d’aliments congelats i frescs, creada l’any 2009 amb seu a Sant Cristóbal de la Llacuna, a Santa Cruz de Tenerife (Illes Canàries).

ALIMENTOS PAMPA Y MAR, S.L.U. col·labora des de l’any 2012 amb la consultora estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.

Després que intervingués CEDEC, amb la finalitat de cohesionar el creixement de l’empresa, i que es realitzés una avaluació posterior, s’ha acreditat l’estricte compliment de les normes i dels estàndards de qualitat que la consultora estratègica té establerts, i això l’ha fet mereixedora del certificat de compliment de la norma de qualitat empresarial CEDEC en aquestes àrees:

- Control de gestió

- Estratègia empresarial

- Organització funcional

El seu afany de millora contínua amb l’objectiu d’aconseguir l’excel·lència en la seva gestió, l’ha ajudat a rebre el reconeixement del segell de qualitat de la norma CEDEC, que distingeix l’empresa i en garanteix la solidesa.

 

20/07/2017

50 ANYS DE CASTAÑAS CAMPELO

FEM 50 CASTANYES!!!!!

CASTAÑAS CAMPELO compleix mig segle l'any 2017 d'ençà que Eduardo Campelo va fundar l'empresa. Es compleixen ara 50 anys de feina, de creixement, d'una empresa familiar i d'aposta per El Bierzo.

Per celebrar aquest aniversari, CASTAÑAS CAMPELO ha organitzat una sèrie d'activitats que combinen formació i entreteniment. Així, al llarg de "l'Any Campelo", es posaran en marxa diferents iniciatives relacionades amb les matèries en les quals Campelo té un compromís social, de forma que es desenvoluparan accions per la promoció de l'educació, l'esport i els productes de la nostra terra i el respecte per les nostres tradicions. Tot això s'anirà descobrint a través de les xarxes socials i de la seva pàgina web (www.campelo.net ). Una pàgina web que aviat es podrà veure totalment actualitzada i amb un nou disseny.

"L'any Campelo" començarà el febrer amb el desenvolupament de "Campelo Bosques", un programa de divulgació sobre la castanya del Bierzo. Aquest programa comptarà amb la col·laboració de la Marca de Garantia de la castanya del Bierzo i s'impartirà en col·legis de Ponferrada, Villafranca del Bierzo, Bembibre i Fabero.

Eduardo Campelo, amb la seva inseparable Conchita al seu costat, va ser un pioner de l'exportació, comercialitzant en aquells temps els seus productes al Brasil, Japó, República Txeca, Itàlia, Canadà, Estats Units, a més d'atendre el mercat nacional.

Avui "50 castanyes" després, CASTAÑAS CAMPELO és una de les principals referències d'Espanya en el subministrament d'hortalisses, fruita seca i fruita fresca. Compromesos amb el medi ambient i l'agricultura rural ha aconseguit ser la major comercialitzadora de Castaña del Bierzo i espera poder fer molts més anys servint els millors productes!


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

CASTAÑAS CAMPELO EXPORTACIÓN S.A., porta col·laborant des de febrer del 2014 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo d'Evolució Econòmica S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització de l'acció comercial, l'adequació dels controls interns, el perfeccionament dels processos productius i l'organització dels recursos humans, van ser les àrees d'actuació en les que CASTAÑAS CAMPELO EXPORTACIÓN S.A. i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, Qualitat en el producte i el progrés i desenvolupament del seu mercat.

20/07/2017

EL GRUP SANCHILAN CONSOLIDA EL SEU TALLER DE REPARACIONS I REFORMA LA SEVA CAFETERIA

GASOLEOS DEL MORRAZO SANCHILAN S.L. i SANCHILAN S.L. empreses establertes dins del municipi de Moaña (Pontevedra), dediquen la seva activitat des de fa més de vint-i-cinc anys a la distribució i venda de gasoils i combustibles a la seva àrea d'influència on compten amb una estació de servei i punt de venda ubicat al carrer Abelendo núm. 1 del municipi de Moaña a la província de Pontevedra. És en aquesta àrea on vénen oferint als seus clients serveis de: taller de mecànica ràpida, zona de rentatge manual i automàtic per a vehicles, botiga de recanvis i consumibles per automòbils, supermercat i cafeteria.

A mitjans de l'any passat, un cop finalitzades i consolidades les obres de remodelació de la zona de rentatge i el nou taller de mecànica ràpida, la Gerència de les dues empreses encomanada a la Sra. Maria Gabriela Piñeiro Costa comença la consolidació del taller de mecànica ràpida de vehicles: incrementant la seva plantilla de mecànics per a les operacions de canvi i alineacions de pneumàtics, substitució d'olis, pastilles i discos de fre i amortidors, incorporant un supermercat de productes alimentaris.

Tot això els fa diferents, per la varietat del servei que ofereixen per la seva innovació tecnològica i sobretot per la cura i l'atenció amb què tracten als seus clients.

 

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

GASOLEOS DEL MORRAZO SANCHILAN S.L. porta col·laborant des de febrer del 2017 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo de Evolución Económica S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

Les millores i evolucions realitzades en l'àmbit de l'organització ha permès realitzar un Pla Estratègic que encamina a GASOLEOS DEL MORRAZO SANCHILAN S.L cap a l'Excel·lència Empresarial, així com a mantenir el seu lideratge en el mercat.

19/07/2017

ASPRAT ASCENSORS LLANÇA LA SEVA NOVA PÀGINA WEB

ASPRAT ASCENSORS S.L. som una empresa fundada l'any 1983. La nostra política durant aquests anys s´ha basat en el tracte amb els nostres clients. El nostre objectiu és complir el compromís adquirit de forma ràpida i professionalment eficaç. Per això, disposem d'un equip humà qualificat per garantir un bon servei tant en l'àmbit de muntatge com de conservació i reparació.

En el nostre afany de millora contínua llançem la nostra nova pàgina web on recollim els productes i serveis que oferim, i acabem de finalitzar el procés de renovació de l'ISO 9001. Més de 850 clients avalen la nostra trajectòria.

Volem facilitar el dia a dia dels nostres clients: els aparells elevadors (munta càrregues, ascensors, etc.) poden arribar a ser un element crític en les línies de producció d'una empresa. Han de cobrir les necessitats de mobilitat de cada negoci, i un bon manteniment preventiu són fonamentals. No es tracta només d'anar a un avís d'avaria sinó de prevenir l'avaria. És un benefici per al nostre client i per a nosaltres. És el nostre objectiu.

Oferim els serveis de muntatge, reparació i conservació de: ascensors, munta càrregues i plataformes elevadores per a persones amb mobilitat reduïda.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

ASPRAT ASCENSORS S.L., porta col·laborant des de l’abril del 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo d'Evolució Econòmica S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització dels procesos productius, la millor organització dels Recursos Humans, la millora de l'acció comercial, l'adequació dels controls interns, el perfeccionament dels processos productius i l'organització dels recursos humans, van ser les àrees d'actuació en les que ASPRAT ASCENSORS S.L.,  i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, Qualitat en el servei i progrés i desenvolupament del seu mercat.

 

09/05/2017

DIEGO DIAZ LOPEZ S.L. INTRODUEIX CANVIS PER ENFOCAR LA DOMÒTICA I ELS COTXES ELÈCTRICS COM CLAU DE FUTUR

L'any 1995 va començar el camí de DIEGO DIAZ LOPEZ com magatzem distribuïdor de material elèctric i des de llavors l'objectiu s'ha mantingut intacte: oferir el millor als nostres clients gràcies a la nostra dilatada experiència en el sector.

Dins del procés de millora continua al que ens devem per donar el millor servei als nostres clients, s'hi han posat en marxa innovacions que ens permeten diferenciar-nos dels nostres competidors i oferir nous productes i serveis. Per això s'està procedint a la domotització de tots els nostres punts de venda, per oferir als nostres clients aquest servei que millorarà les condicions de treball i consegüent estalvi energètic i de costos.

Per una altra banda s'han incorporat a la unitat de repartiment dos furgons elèctrics que parlen de la cultura de l'empresa i de la responsabilitat social corporativa, al mateix temps que ens permeten posicionar-nos en l'oportunitat de venda de carregadors elèctrics per aquest sector de l'automòbil.
Tots aquests avenços posen de manifest l'aposta de Diego Diaz Lopez per la innovació, de forma que permeti traslladar les seves experiències als seus clients.

 

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

DIEGO DIAZ LOPEZ s.L. porta col·laborant des de desembre del 1999 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo de Evolució Econòmica, S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'adequació dels controls interns i l'optimització dels recursos tècnics i humans van ser les àrees d'actuació en les que DIEGO DIAZ LOPEZ S.L. i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial i QUALITAT en el servei.

 

26/04/2017

FERMUPE S.L. RENOVA LA SEVA PÀGINA WEB

FERMUPE S.L. des del 1993 ha manifestat la seva aposta per la innovació, que ens va porta a obrir una nova línia de treball fonamentada en les noves fonts d'energia. Per això ha desenvolupat els seus propis models d'equips de neteja de miralls de camps solars, tant de concentració en torre com de CCP, així com de panells fotovoltaics.

Aquest servei de neteja es veu complementat amb un tractament integral de camp solar, englobant alhora el desbrossament i el tractament fitosanitari del terreny.

Dintre de la nostra aposta per la innovació i la millora continua, hem renovat la nostra pàgina web introduint l'anglès, per impulsar les vendes en el mercat internacional dels nostres equips de neteja, a més d'incloure un testimoni del nostre principal client en el qual el Cap de Planta manifesta la seva satisfacció amb els serveis que prestem i posa de manifest l'adequació de les nostres solucions tecnològiques.

 

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

FERMUPE, S.L., porta col·laborant des del març del 2016 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo d'Evolució Econòmica, S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització de l'acció comercial, l'adequació dels controls interns i un pla estratègic, van ser les àrees d'actuació en les que FERMUPE S.L. i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i en el progrés i desenvolupament en el seu mercat.

Descobreix més notícies
Mitjans
CEDEC© EN ELS MITJANS
L'activitat de la CEDEC© apareix regularment en la premsa econòmica.
Aquí trobarà alguns dels articles o notícies publicats.
LA VANGUARDIA
Economia&Empresa
CincoDias
Hotfrog
Hispanotas

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la METODOLOGIA UTILITZADA PER CEDEC i implantats pels nostres Consultors. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.