Skip to main content
News

Notícies del client

CEDEC s'enorgulleix de compartir l'èxit dels seus clients.
El seu èxit és el nostre millor ambaixador

O
O
23/09/2019

Reconeixement a la Qualitat Empresarial a l'empresa TECNICISER, S.L.

CEDEC va visitar a l'empresa TECNICISER, S.L. per a realitzar una nova valoració i reconeixement a l'esforç i consolidació de l'estratègia marcada, i que han abastat diverses àrees dins de l'organització de l'empresa.

L'empresa TECNICISER S.L., fundada l'any 2003, és una empresa dedicada principalment a la construcció. En la seva trajectòria professional ha realitzat diverses i diferents obres, tals com habitatges unifamiliars privats, habitatges VPO, naus industrials, adequació de locals, urbanitzacions, parcs, edificis administratius, edificis de serveis terciaris, etc. Actualment compte, a més, amb una divisió de manteniment integral d'edificis i instal·lacions.

L'empresa destaca pel compromís i la rigorositat a l'hora de complir els terminis d'execució dels projectes, així com en la qualitat del producte final, prestant un servei global i individual per a cada client, considerant la satisfacció del client com l'objectiu fonamental de totes les seves activitats.

Un altre dels pilars fonamentals de l'empresa és el seu compromís amb la Qualitat i és per això que han aconseguit tenir implantades les següents certificacions:


• Sistema de Qualitat ISO 9001: 2008.
• Sistema de Gestió de Seguretat i Salut Laboral OHSAS 18001:2007.
• Sistema de Gestió Mig Ambiental ISO 14001:2004.

Amb aquestes certificacions l'empresa compta amb uns mecanismes interns de gestió i control de tots els processos constructius d'acord amb les normatives d'aplicació, per a així oferir als seus clients un producte final de total qualitat.

Es reconeix i per tant se certifica l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centre Europeu d'Evolució Econòmica, S. a., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des de 1965, i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Estratègia Empresarial.
- Organització Funcional.
- Control de Gestió.

Amb el segell de qualitat, la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC distingeix a l'empresa TECNICISER, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

23/09/2019

Lliurament del segell NORMA DE QUALITAT EMPRESARIAL a l'empresa ZARPPALO, S.L. (BULEVIP)

Després de la intervenció de CEDEC i amb una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en la següent àrea:

- Estratègia Empresarial.

L'empresa ZARPPALO, S.L. (BULEVIP)és una empresa que centra la seva activitat com a botiga de nutrició i suplementació esportiva online, en la qual es pot trobar la més àmplia varietat de suplements esportius com a proteïnes (whey protein), aminoàcids (BCAA)creatina, recuperadors musculars, gels energètics, i fit food, a més de la millor selecció de complements per a fitness i accessoris per a ciclistes i esportistes fitness. A més de comptar amb més de 500 marques oficials, l'empresa disposa de la seva pròpia marca de complements nutricionals BulePRO.

El principal objectiu de l'empresa és poder atendre les necessitats dels seus clients, bona prova d'això és la seva gran especialització a través de les seves línies de negoci de suplementació esportiva i accessoris per objectius, centrant-se en les següents:

• Guany muscular: Proteïnes, creatina, aminoàcids i voluminzadors.
• Millorar rendiment esportiu: Energia, hidratació i recuperació Butil (Offshore).

• Pèrdua de pes: L-carnitinas, cremadors, substitutius i aliments baixos en greix.
• Accessoris i complements fitness.
• Accessoris i complements per a esports de resistència
• GPS i pulsòmetres
• Ciclisme i triatló: Cascos de ciclisme i components.
• Salut i benestar: Vitamines i cura de les articulacions
• Alimentació saludable: Fit food, salses i cheatmeal.
• Aliments i suplements alimentosos: sense gluten, sense lactosa, sense lactosa i aptes per a vegans.

• Massatge esportiu: Gels i cremes musculars.
• Higiene personal i bellesa: Parafarmàcia i cosmètica.


ZARPPALO, S.L. porta col·laborant des de maig de 2018 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC.

Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa ZARPPALO, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits

ZARPPALO

http://www.bulevip.com

23/09/2019

EVOLYA, S.L. és reconeguda per la seva labor i implicació empresarial

S'ha lliurat el certificat de la Norma CEDEC de Qualitat Empresarial a l'empresa EVOLYA, S.L. la seu de la qual està situada a Torrefarrera (Lleida) i que centra la seva activitat a comercialitzar productes per a l'aplicació agrícola, ramadera i indústries derivades.

L'empresa sempre s'ha distingit per incorporar la seva experiència i visió en la seva política d'empresa, bona prova d'això són els seus principals valors:

EXPERIÈNCIA: L'empresa al llarg dels anys s'ha anat adaptant a les exigències dels seus clients, donant-los solucions a mesura per a cada cas, podent satisfer millor les necessitats dels projectes o les demandes desitjades.
PROFESSIONALITAT: L'experiència cumulada, el treball en equip i la cerca de l'excel·lència permeten a EVOLYA S.L realitzar els seus projectes amb la màxima garantia.
COMUNICACIÓ: Oferir el millor als seus clients passa per la detecció precisa de les seves necessitats i el diàleg continu durant tot el procés.

Actualment l'empresa aposta per la diferenciació dels seus productes i compta amb la següent oferta:

Sistemes de protecció: Protecció específica en agricultura amb sistemes anti calamarsa, d'ombrejo, anti-pluja, tutoradio i tancaments.
Fertilització i nutrició: Es compta amb diverses línies de productes amb abonaments orgànics, abonaments convencionals i ADOS solucions agrícoles.
Embalatges: Podent donar el servei de muntatge i distribució, ajustant i personalitzant segons les necessitats dels clients, podent adaptar els diferents formats disponibles.
Farratges: Es disposa de diferents tipus de farratges com són la palla, alfals, festucaraygrass i civada. Quant a les llavors s'ofereixen també en ordi, blat, blat de moro i girasol.


EVOLYA, S.L. porta col·laborant des de desembre de 2017 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC, líder en gestió, direcció i organització d'empreses des de 1965.

Després de la intervenció de CEDEC i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC, atorgant a l'empresa el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Organització Funcional.
- Control de Gestió.
- Control de Costos.

Amb el segell de qualitat, CEDEC distingeix a l'empresa EVOLYA, S.L. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

logo evolya

http://www.evolya.com

16/09/2019

PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE, S.L ÀMPLIA LES SEVES INSTAL•LACIONS I REMODELA EN CONJUNT LA FÀBRICA

PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE S.L és una empresa que es va crear en 1998 i que des d'un inici ha buscat a través de les inversions en les seves instal·lacions i maquinària, donar el millor servei als seus clients i adaptar-se a les necessitats del Mercat.

Dins de la nostra política de millora contínua, hem ampliat les instal·lacions en 560 metres quadrats que, juntament amb els 3.500 metres quadrats ja existents, conformen unes instal·lacions de més de 4.000 metres quadrats.

Aquesta ampliació millora el moll de càrrega, la logística interna i el conjunt d'instal·lacions amb l'ampliació del Departament de qualitat i el seu laboratori, així com una nova sala de juntes per a les reunions dels equips de producció i logística.

Aprofitant aquesta ampliació, s'ha remodelat incorporant la imatge corporativa, en colors, logotips i cartelleria al conjunt de la fàbrica.

PLÁSTICOS VILLAMARCHANTE S.L ve col·laborant des de setembre de 2016 amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC.

16/09/2019

LARIBAR INDUSTRIAL, S.L.U. recibe el certificado de cumplimiento de la Norma CEDEC de Calidad Empresarial

L'empresa LARIBAR INDUSTRIAL, S.L.U. (englobada dins del Grup Barberán) amb seu en Los Barrios (Cádiz), compta amb una experiència en el sector Industrial de més de 30 anys i l'activitat dels quals se centra en oferir els serveis industrials de muntatge i manteniment de plantes productives, d'estacions de serveis, obra civil, construcció, logística i instal·lacions.

L'empresa s'ha enfocat en un dels seus principals compromisos que és garantir puntualitat i eficiència dels serveis que desenvolupen, i bona prova d'això és l'aposta sistemàtica en els valors de l'empresa:

• ESPECIALITZACIÓ, es compta en la seva plantilla amb: Enginyers Tècnics, Enginyers Superiors, Llicenciats en direcció i administració d'empreses, Tècnics Superiors en prevenció de riscos laborals, Encarregats d'obres experimentats, etc.

• RESPONSABILITAT, l'empresa s'implica en els reptes dels seus clients, assumint una estreta col·laboració com a part del seu èxit.

• ADAPTABILITAT, adaptant-se a les demandes canviants del sector i anticipant-se als canvis sectorials, socials i econòmics.

 • CONTINUÏTAT i IMÁGEN, les relacions amb els clients són el fruit d'un intens treball de proximitat, amb tot això es reforça la sòlida imatge que s'ha guanyat durant dècades i que genera la confiança que han dipositat els clients en l'empresa.

NOUS REPTES, l'empresa es presenta com una empresa sòlida, seriosa i molt professional per als nous concursos, ofertes, licitacions i nous clients potencials.

QUALITAT i CERTIFICACIONS, un dels principis bàsics que regeixen l'activitat de l'empresa és la cerca permanent de la Qualitat en els seus processos, bona prova d'això són les certificacions obtingudes per l'empresa com són Certificació IQNet en Management System, Certificació Achilles en Estàndards Industrials i Regulador, així com la Certificació SGS com a contractista acreditat per al sector Petroquímic per les empreses REPSOL, CEPSA, GALP, BP, DISA i SARAS.

LARIBAR INDUSTRIAL, S.L.U. porta col·laborant amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC© des d'octubre de 2016.

Després de la intervenció de CEDEC© i després d'una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Estratègia Empresarial.

- Organització Funcional.

 - Control de Gestió.

Amb el segell de qualitat, CEDEC© distingeix a l'empresa LARIBAR INDUSTRIAL, S.L.U. i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

16/09/2019

ROCAM llança la nova línia de negoci de venda on-line de productes BIO

PROCAM neix el 1983 de la mà de productors d'alvocats i xirimoies de la Costa Tropical de Motril i són pioners en l'especialització en productes tropicals. La trajectòria ascendent de la companyia els porta a incorporar productes hortícoles com el tomàquet, el cogombre o el carbassó.

No obstant això, el factor diferencial que impulsa la trajectòria de PROCAM té lloc amb la creació d'una nova línia de producció i comercialització de productes d'agricultura ecològica. Seguint la política de diversificació de les línies de negoci, s'ha creat una botiga ON LINE des de la qual s'ofereix tots els productes ecològics de temporada, conreats a les finques dels nostres agricultors.

Els productes es presenten en un caixa anomenada BIOPACK, amb diferents assortits de fruites i hortalisses, el que permet apropar al consumidor de qualsevol punt de la península un producte acabat de collir, de la màxima qualitat i en un període de 24 hores.

En correlació amb la Política de Responsabilitat Social Corporativa de la Cooperativa, BIOPACK està fabricat amb cartró reciclable 100%.

PROCAM col·labora des de l'any 2014 amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC.

16/09/2019

Certificació del treball realitzat per la 2a generació en l'empresa SANTIAGO CARMONA, S.A.

Ens complau especialment el lliurament d'aquesta nova distinció en l'empresa, ja que es van fer treballs de consultoria en una 1a intervenció amb el fundador en 1986 i una 2a intervenció en 2018 amb la següent generació, concretament amb el fill del fundador i actual gerent.

L'empresa SANTIAGO CARMONA, S.A. és una empresa amb seu a Còrdova i l'activitat de la qual se centra en l'explotació i extracció d'àrids de pedreres naturals, la seva comercialització i distribució.

En aquesta 2a fase s'han fet treballs de control de gestió i costos, organització funcional, així com d'establiment de processos i protocols en la gestió de la Política de Qualitat, estant clarament enfocada cap al compromís amb els seus clients i amb el medi ambient.

Després d'aquesta última intervenció de CEDEC i amb una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de Qualitat establerts per CEDEC© i es va decidir atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Control de Gestió i Costos.

- Organització Funcional.

Amb el segell de qualitat, CEDEC distingeix a l'empresa SANTIAGO CARMONA, S.A i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

05/09/2019

CORDELERIA MACIA, S.L segueix creixent amb la tercera generació al capdavant

CORDELERIA MACIA, S.L empresa dedicada a la fabricació i comercialització de corda i xarxes per a vaixells de pesca, recolzant-se en CEDEC, està duent a terme la consolidació de la tercera generació al capdavant de la direcció de l'empresa.

Li tercera generació no només està mantenint els objectius marcats per les anteriors generacions, sinó que els està millorant i augmentant.

El producte que fabrica CORDELERIA MACIA S.L., és un producte d'alta qualitat. Gràcies a aquesta alta qualitat en els productes que fabrica, CORDELERIA MACIA S.L. exporta el 45% de la seva fabricació a països Africans i d'Orient Mitjà.

CORDELERIA MACIA S.L, col·labora des de març de 2018 amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC.

Actualment està estudiant ofertes d'obertura en nous mercats internacionals.

logo cordeleria macia

05/09/2019

TECNOEX S.A. obté el reconeixement de la revista “VENTANAS, PUERTAS Y CERRAMIENTOS”

TECNOEX S.A. és una empresa especialitzada en la fabricació de perfils plàstics d'alta qualitat mitjançant extrusió, co-extrusió i tri-extrusió de tot tipus de matèries plàstiques (PVC, PMMA, PP, PE, PC, ABS, EPDM, NBR, etc.).

TECNOEX S.A. ha comptat amb el reconeixement de la revista “VENTANAS, PUERTAS Y CERRAMIENTOS”  líder en el sector de fusteria industrial metàl·lica i de PVC.

TECNOEX S.A. sobresurt en el sector per les seves instal·lacions de 2.000 m2 a les que compta amb cinc línies d'extrusió, compostes de tres màquines cada línia. En total quinze extrusores de diferents eixos. Disposa a més, de tres extrusores Ø75, 5 extrusores de Ø45, 3 extrusores de O30 i quatre extrusores de Ø25. Així com dues màquines de refrigeració d'aigua, tres molins trituradors, serres de tall per perfils i una sala blanca de neteja de perfils que va dirigida a netejar perfils per a la indústria farmacèutica.

També és de remarcar, que disposa d'un taller equipat amb tot tipus de màquines i eines per a la fabricació tant de fileres i calibradors com els utillatges necessaris pel funcionament de la fàbrica en general. Totes les fileres i calibradors estan dissenyats en les nostres instal·lacions pel nostre personal tècnic. Actualment TECNOEX S.A. compte 20 persones en plantilla.

Aquest reconeixement és el resultat de molts anys en el sector donant solucions tècnica a clients de tot tipus de sectors: indústria farmacèutica, fusteria i construcció en general.


TECNOEX S.A (Tecnología de la Extrusión, S.A) ve col·laborant setembre de 2012 amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC.

L'optimització de l'organització interna i el control de gestió de l'empresa, així com en l'elaboració d'un pla director van ser les àrees d'actuació en què TECNOEX S.A i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'excel·lència empresarial, qualitat en el servei i el progrés i desenvolupament en el seu mercat.

logo texnoex

http://www.tecnoex.com

30/08/2019

Certificació a la Qualitat Empresarial a l'empresa S.C.L. DISVALL COOP  V

La Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC certifica la consolidació Estratègica de l'empresa S.C.L. DISVALL COOP  V, amb seu a Tavernes de la Valldigna (València) i que compta amb una trajectòria de més de 40 anys en el mercat i que va iniciar la seva marxa en 1977.

L'activitat de l'empresa es centra en la distribució tant de begudes com d'alimentació, tenint una cartera de productes amb més de 1.500 referències, entre les que destaquen les marques líders del mercat com ara Heineken, Lanjarón, Coca-Cola i Codorniu. A la secció d'alimentació s'abasteix gènere de les més prestigioses marques nacionals com són Puleva, Covap o Argal.

L'aposta de l'empresa ha estat clarament estratègica adaptant-se al mercat, a les demandes i als seus clients, adequant-se per tant les seves instal·lacions i processos a les noves normatives, en l'actualitat es disposa d'unes instal·lacions de més de 3500 m2 i un equip de 20 professionals qualificats.

S.C.L. DISVALL COOP V porta col·laborant amb la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC des d'abril de 2016.

Després de la intervenció de CEDEC i amb una nova avaluació, s'ha acreditat l'estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat establerts per CEDEC, i recompensant la seva tasca al atorgar-li el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees següents:

- Control de Gestió.

- Estratègia Comercial.

- Gestió econòmica de compres i estocs.

Amb el segell de qualitat, la Consultoria d'Organització Estratègica CEDEC distingeix a l'empresa S.C.L  DISVALL COOP V i garanteix la seva solidesa en aquests àmbits.

LOGO DISVALL

http://www.disvall.com

Descobreix més notícies
Mitjans
CEDEC© EN ELS MITJANS
L'activitat de la CEDEC© apareix regularment en la premsa econòmica.
Aquí trobarà alguns dels articles o notícies publicats.
LA VANGUARDIA
Economia&Empresa
CincoDias
Hotfrog
Hispanotas

El certificat de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL prestigia aquelles empreses que integren en els seus processos les estratègies, organització i sistemes d’organització definits a la GESTIÓ ESTRATÈGICA EMPRESARIAL i implantats pels nostres Responsables de Projectes. Aquest certificat demostra que l’Empresa segueix les pautes professionals, modernes, pràctiques i eficaces orientades a l’Excel·lència i als objectius de l’Empresa i l’Empresari. Molts dels nostres clients ja utilitzen aquest segell en les seves comunicacions comercials i a la seva imatge corporativa.