Skip to main content

EL PLANTEL SEMILLEROS (ESCUDERO Y MATEU S.L.), INAUGURA NOVES INSTAL•LACIONS

EL PLANTEL SEMILLEROS (ESCUDERO Y MATEU S.L.), INAUGURA NOVES INSTAL•LACIONS

EL PLANTEL SEMILLEROS va presentar el passat mes de febrer la seva primera delegació fora d'Almeria, ubicada a l'autovia A4 sortida 160 Carretera direcció Llanos del Caudillo 13220 a Llanos del Caudillo (Ciudad Real).

Amb la nova delegació EL PLANTEL SEMILLEROS aposta per la seva característica diferenciadora, que no és una altra que l'aposta per la disposició d'empelts precoços, molt ben acollits per als clients i que aconsegueixen un començament més ràpid de la producció.

L'objectiu inicial de la present campanya és de 20 milions de plantes, xifra que anirà creixent al llarg dels mesos d'hivern.

En relació a la primera campanya de la nova delegació del PLANTEL SEMILLEROS a Llanos del Caudillo (Ciudad Real), el seu director general el Sr. Manuel Escudero Navarro, destaca que els resultats recollits en el centre van superar les expectatives en més d'un 10%, indicant que la previsió inicial va ser de 2 milions d'empelts de síndria i es va concloure la campanya amb 2.260.000 unitats empeltades.

Enfocats a la campanya de la síndria s'espera duplicar les xifres produïdes l'any anterior i per això ja s'estan preparant el pla de producció que permeti donar cabuda a l'alta demanda sol·licitada per a realitzar l'entrega de la planta, a la data i en les condicions òptimes que esperen els clients.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

ESCUDERO Y MATEU, s.L. porta col·laborant des de juliol del 2014 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo d'Evolució Econòmica, S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització de l'acció comercial, l'adequació dels controls interns, l'optimització dels processos productius i l'organització dels recursos humans, van ser les àrees d'actuació en les que ESCUDERO Y MATEU, S.L. i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i en el progrés i desenvolupament en el seu mercat.

logos
logos
logos
logos