Skip to main content
News

Notícies del client

CEDEC s'enorgulleix de compartir l'èxit dels seus clients.
El seu èxit és el nostre millor ambaixador

O
O
20/07/2017

50 ANYS DE CASTAÑAS CAMPELO

FEM 50 CASTANYES!!!!!

CASTAÑAS CAMPELO compleix mig segle l'any 2017 d'ençà que Eduardo Campelo va fundar l'empresa. Es compleixen ara 50 anys de feina, de creixement, d'una empresa familiar i d'aposta per El Bierzo.

Per celebrar aquest aniversari, CASTAÑAS CAMPELO ha organitzat una sèrie d'activitats que combinen formació i entreteniment. Així, al llarg de "l'Any Campelo", es posaran en marxa diferents iniciatives relacionades amb les matèries en les quals Campelo té un compromís social, de forma que es desenvoluparan accions per la promoció de l'educació, l'esport i els productes de la nostra terra i el respecte per les nostres tradicions. Tot això s'anirà descobrint a través de les xarxes socials i de la seva pàgina web (www.campelo.net ). Una pàgina web que aviat es podrà veure totalment actualitzada i amb un nou disseny.

"L'any Campelo" començarà el febrer amb el desenvolupament de "Campelo Bosques", un programa de divulgació sobre la castanya del Bierzo. Aquest programa comptarà amb la col·laboració de la Marca de Garantia de la castanya del Bierzo i s'impartirà en col·legis de Ponferrada, Villafranca del Bierzo, Bembibre i Fabero.

Eduardo Campelo, amb la seva inseparable Conchita al seu costat, va ser un pioner de l'exportació, comercialitzant en aquells temps els seus productes al Brasil, Japó, República Txeca, Itàlia, Canadà, Estats Units, a més d'atendre el mercat nacional.

Avui "50 castanyes" després, CASTAÑAS CAMPELO és una de les principals referències d'Espanya en el subministrament d'hortalisses, fruita seca i fruita fresca. Compromesos amb el medi ambient i l'agricultura rural ha aconseguit ser la major comercialitzadora de Castaña del Bierzo i espera poder fer molts més anys servint els millors productes!


Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

CASTAÑAS CAMPELO EXPORTACIÓN S.A., porta col·laborant des de febrer del 2014 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo d'Evolució Econòmica S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització de l'acció comercial, l'adequació dels controls interns, el perfeccionament dels processos productius i l'organització dels recursos humans, van ser les àrees d'actuació en les que CASTAÑAS CAMPELO EXPORTACIÓN S.A. i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, Qualitat en el producte i el progrés i desenvolupament del seu mercat.

20/07/2017

EL GRUP SANCHILAN CONSOLIDA EL SEU TALLER DE REPARACIONS I REFORMA LA SEVA CAFETERIA

GASOLEOS DEL MORRAZO SANCHILAN S.L. i SANCHILAN S.L. empreses establertes dins del municipi de Moaña (Pontevedra), dediquen la seva activitat des de fa més de vint-i-cinc anys a la distribució i venda de gasoils i combustibles a la seva àrea d'influència on compten amb una estació de servei i punt de venda ubicat al carrer Abelendo núm. 1 del municipi de Moaña a la província de Pontevedra. És en aquesta àrea on vénen oferint als seus clients serveis de: taller de mecànica ràpida, zona de rentatge manual i automàtic per a vehicles, botiga de recanvis i consumibles per automòbils, supermercat i cafeteria.

A mitjans de l'any passat, un cop finalitzades i consolidades les obres de remodelació de la zona de rentatge i el nou taller de mecànica ràpida, la Gerència de les dues empreses encomanada a la Sra. Maria Gabriela Piñeiro Costa comença la consolidació del taller de mecànica ràpida de vehicles: incrementant la seva plantilla de mecànics per a les operacions de canvi i alineacions de pneumàtics, substitució d'olis, pastilles i discos de fre i amortidors, incorporant un supermercat de productes alimentaris.

Tot això els fa diferents, per la varietat del servei que ofereixen per la seva innovació tecnològica i sobretot per la cura i l'atenció amb què tracten als seus clients.

 

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

GASOLEOS DEL MORRAZO SANCHILAN S.L. porta col·laborant des de febrer del 2017 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo de Evolución Económica S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

Les millores i evolucions realitzades en l'àmbit de l'organització ha permès realitzar un Pla Estratègic que encamina a GASOLEOS DEL MORRAZO SANCHILAN S.L cap a l'Excel·lència Empresarial, així com a mantenir el seu lideratge en el mercat.

20/07/2017

EL PLANTEL SEMILLEROS (ESCUDERO Y MATEU S.L.), INAUGURA NOVES INSTAL•LACIONS

EL PLANTEL SEMILLEROS va presentar el passat mes de febrer la seva primera delegació fora d'Almeria, ubicada a l'autovia A4 sortida 160 Carretera direcció Llanos del Caudillo 13220 a Llanos del Caudillo (Ciudad Real).

Amb la nova delegació EL PLANTEL SEMILLEROS aposta per la seva característica diferenciadora, que no és una altra que l'aposta per la disposició d'empelts precoços, molt ben acollits per als clients i que aconsegueixen un començament més ràpid de la producció.

L'objectiu inicial de la present campanya és de 20 milions de plantes, xifra que anirà creixent al llarg dels mesos d'hivern.

En relació a la primera campanya de la nova delegació del PLANTEL SEMILLEROS a Llanos del Caudillo (Ciudad Real), el seu director general el Sr. Manuel Escudero Navarro, destaca que els resultats recollits en el centre van superar les expectatives en més d'un 10%, indicant que la previsió inicial va ser de 2 milions d'empelts de síndria i es va concloure la campanya amb 2.260.000 unitats empeltades.

Enfocats a la campanya de la síndria s'espera duplicar les xifres produïdes l'any anterior i per això ja s'estan preparant el pla de producció que permeti donar cabuda a l'alta demanda sol·licitada per a realitzar l'entrega de la planta, a la data i en les condicions òptimes que esperen els clients.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

ESCUDERO Y MATEU, s.L. porta col·laborant des de juliol del 2014 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo d'Evolució Econòmica, S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització de l'acció comercial, l'adequació dels controls interns, l'optimització dels processos productius i l'organització dels recursos humans, van ser les àrees d'actuació en les que ESCUDERO Y MATEU, S.L. i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i en el progrés i desenvolupament en el seu mercat.

19/07/2017

ASPRAT ASCENSORS LLANÇA LA SEVA NOVA PÀGINA WEB

ASPRAT ASCENSORS S.L. som una empresa fundada l'any 1983. La nostra política durant aquests anys s´ha basat en el tracte amb els nostres clients. El nostre objectiu és complir el compromís adquirit de forma ràpida i professionalment eficaç. Per això, disposem d'un equip humà qualificat per garantir un bon servei tant en l'àmbit de muntatge com de conservació i reparació.

En el nostre afany de millora contínua llançem la nostra nova pàgina web on recollim els productes i serveis que oferim, i acabem de finalitzar el procés de renovació de l'ISO 9001. Més de 850 clients avalen la nostra trajectòria.

Volem facilitar el dia a dia dels nostres clients: els aparells elevadors (munta càrregues, ascensors, etc.) poden arribar a ser un element crític en les línies de producció d'una empresa. Han de cobrir les necessitats de mobilitat de cada negoci, i un bon manteniment preventiu són fonamentals. No es tracta només d'anar a un avís d'avaria sinó de prevenir l'avaria. És un benefici per al nostre client i per a nosaltres. És el nostre objectiu.

Oferim els serveis de muntatge, reparació i conservació de: ascensors, munta càrregues i plataformes elevadores per a persones amb mobilitat reduïda.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

ASPRAT ASCENSORS S.L., porta col·laborant des de l’abril del 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo d'Evolució Econòmica S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització dels procesos productius, la millor organització dels Recursos Humans, la millora de l'acció comercial, l'adequació dels controls interns, el perfeccionament dels processos productius i l'organització dels recursos humans, van ser les àrees d'actuació en les que ASPRAT ASCENSORS S.L.,  i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, Qualitat en el servei i progrés i desenvolupament del seu mercat.

 

09/05/2017

SUMINISTROS AGRÍCOLAS SAN JORGE S.L. ES CONSOLIDA EN LA FABRICACIÓ D'ESTRUCTURES PER HIVERNACLES DE QUALSEVOL TIPUS ADAPTANT-SE A LES NECESSITATS ESPECÍFIQUES DEL CLIENT

SUMINISTROS E INSTALACIONES AGRÍCOLAS SAN JORGE S.L. és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el sector agroindustrial, per això gaudeixen d'una gran experiència que els avala tant a Espanya com a fora, realitzant projectes a Amèrica, Àsia i Àfrica i a la resta d'Europa.

Disposen dels professionals més qualificats del mercat, i compten també amb la col·laboració de les empreses més fortes en el sector agrícola i industrial. Només treballen amb les millors marques i fan tots els treballs a mida, estudien les necessitats específiques de cadascun dels seus clients perquè quedin satisfets.

Per l'optimització de la seva estructura productiva s'ha inaugurat una nova fàbrica per a l'elaboració dels hivernacles, que es preveu ampliar aviat, gràcies al gran increment de la demanda d'aquest producte. La filosofia en aquesta activitat consisteix en l'adaptació a les necessitats del client al qual se li facilita un manual d'instal·lació amb gràfics de muntatge realitzats específicament per facilitar la seva construcció en el camp. El resultat d'això és que s'aconsegueix una estructura versàtil i econòmica.

 

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

SUMINISTROS AGRÍCOLAS SAN JORGE, S.L,, porta col·laborant des de maig del 2014 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo de Evolució Econòmica, S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'adequació dels controls interns i un pla estratègic, van ser les àrees d'actuació en les que SUMINISTROS AGRÍCOLAS SAN JORGE S.L. i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i en el progrés i desenvolupament en el seu mercat.

09/05/2017

DIEGO DIAZ LOPEZ S.L. INTRODUEIX CANVIS PER ENFOCAR LA DOMÒTICA I ELS COTXES ELÈCTRICS COM CLAU DE FUTUR

L'any 1995 va començar el camí de DIEGO DIAZ LOPEZ com magatzem distribuïdor de material elèctric i des de llavors l'objectiu s'ha mantingut intacte: oferir el millor als nostres clients gràcies a la nostra dilatada experiència en el sector.

Dins del procés de millora continua al que ens devem per donar el millor servei als nostres clients, s'hi han posat en marxa innovacions que ens permeten diferenciar-nos dels nostres competidors i oferir nous productes i serveis. Per això s'està procedint a la domotització de tots els nostres punts de venda, per oferir als nostres clients aquest servei que millorarà les condicions de treball i consegüent estalvi energètic i de costos.

Per una altra banda s'han incorporat a la unitat de repartiment dos furgons elèctrics que parlen de la cultura de l'empresa i de la responsabilitat social corporativa, al mateix temps que ens permeten posicionar-nos en l'oportunitat de venda de carregadors elèctrics per aquest sector de l'automòbil.
Tots aquests avenços posen de manifest l'aposta de Diego Diaz Lopez per la innovació, de forma que permeti traslladar les seves experiències als seus clients.

 

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

DIEGO DIAZ LOPEZ s.L. porta col·laborant des de desembre del 1999 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo de Evolució Econòmica, S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'adequació dels controls interns i l'optimització dels recursos tècnics i humans van ser les àrees d'actuació en les que DIEGO DIAZ LOPEZ S.L. i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial i QUALITAT en el servei.

 

26/04/2017

FERMUPE S.L. RENOVA LA SEVA PÀGINA WEB

FERMUPE S.L. des del 1993 ha manifestat la seva aposta per la innovació, que ens va porta a obrir una nova línia de treball fonamentada en les noves fonts d'energia. Per això ha desenvolupat els seus propis models d'equips de neteja de miralls de camps solars, tant de concentració en torre com de CCP, així com de panells fotovoltaics.

Aquest servei de neteja es veu complementat amb un tractament integral de camp solar, englobant alhora el desbrossament i el tractament fitosanitari del terreny.

Dintre de la nostra aposta per la innovació i la millora continua, hem renovat la nostra pàgina web introduint l'anglès, per impulsar les vendes en el mercat internacional dels nostres equips de neteja, a més d'incloure un testimoni del nostre principal client en el qual el Cap de Planta manifesta la seva satisfacció amb els serveis que prestem i posa de manifest l'adequació de les nostres solucions tecnològiques.

 

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

FERMUPE, S.L., porta col·laborant des del març del 2016 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo d'Evolució Econòmica, S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització de l'acció comercial, l'adequació dels controls interns i un pla estratègic, van ser les àrees d'actuació en les que FERMUPE S.L. i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i en el progrés i desenvolupament en el seu mercat.

21/03/2017

ROLDAN GRÁFICAS, S.L. POTENCIA LA SEVA IMATGE CORPORATIVA AMB LA CONFECCIÓ D'UN NOU CATÀLEG ON MOSTRA LA SEVA ALTA CAPACITAT TECNOLÒGICA

ROLDAN GRAFICAS S.L és una empresa dedicada a la fabricació de targetes de plàstic amb les més elevades prestacions en termini i qualitat, oferint molta flexibilitat en el servei a preus molt competitius. Disposa d'un centre de treball a Terrassa (Barcelona) i disposa de la maquinària més moderna podent realitzar qualsevol tipus de feina per molt complexa que sigui.

Amb l'objectiu de millorar el servei al client, s'ha modernitzat la pàgina web per fer-la més interactiva (www.roldangraficas.com) i s'ha realitzat un nou catàleg amb motiu de la incorporació de noves màquines i ampliant la informació referent a la producció pròpia. Aquest catàleg en forma de caixa inclou gran part de les versions de targetes que l'empresa pot realitzar: relleu, hologrames, targetes ecològiques, peces amb forma especial, etc.

 

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

ROLDAN GRAFICAS, S.L., porta col·laborant des de l'octubre del 2010 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo de Evolución Económica, S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització de l'acció comercial, l'adequació dels controls interns i un pla estratègic, van ser les àrees d'actuació en les que ROLDAN GRAFICAS, S.L. i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i en el progrés i desenvolupament en el seu mercat.

19/12/2016

ESTRUCTURAS Y CERRAJERIA EL SOBRADILLO, S.L. EN COL•LABORACIÓ AMB LA CONSULTORA CEDEC©, IMPLANTA UN NOU SISTEMA DE GESTIÓ (ERP) I APLICA LA MARCA DE LA EXCEL•LÈNCIA EMPRESARIAL DE CEDEC A LES SEVES FACTURES.

L'empresa ESTRUCTURAS Y CERRAJERIA EL SOBRADILLO S.L.U. obté el certificat de l'excel·lència empresarial atorgada per CEDEC i se signa un nou conveni de col·laboració entre les dues empreses que s'uniran en un projecte de seguiment per complir els objectius de productivitat marcats, durant un any i mig mes.

Dintre del procés del Pla Director marcat per la gerència de l'empresa D. Miguel Ángel Díaz Peña en col·laboració amb CEDEC, ESTRUCTURAS Y CERRAJERIA EL SOBRADILLO S.L.U. canvia el seu sistema de gestió amb la implantació d'un nou ERP i incorpora la marca d'excel·lència empresarial de CEDEC en els seus documents comercials.

 

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

ESTRUCTURAS Y CERRAJERIA EL SOBRADILLO, S.L.porta col·laborant des de Març del 2015 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo de Evolución Económica, S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització de l'organització dels Recursos Humans i la millora dels controls interns i el disseny d'un pla estratègic i comercial varen ser les àrees d'actuació en les que ESTRUCTURAS Y CERRAJERÍA EL SOBRADILLO S.L. van col·laborar per a assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial i el progrés i desenvolupament en el seu mercat.

02/12/2016

ASTELLPAPEL INDUSTRIA BOLSERA, S.L. TRASLLADA LES SEVES INSTAL•LACIONS I OFICINES

Els inicis de l'actual ASTELLPAPEL INDUSTRIA BOLSERA, SA es remunta als anys quaranta del segle passat, desenvolupant inicialment l'activitat d'impressió de paper, i establerta a la localitat d’Iscar (Valladolid).

Diferents esdeveniments han portat l'empresa fins al moment actual, en el que la tercera generació continua amb l'activitat empresarial amb el mateix entusiasme i energia que en els orígens. Els inicis en el món del paper van portar a realitzar tot tipus d'impresos, bosses de diverses fulles, papers parafinats i altres derivats fins a dia d’avui, en el que està especialitzada en la realització de bosses de paper, tant de base hexagonal com planes.

Juntament amb les màquines tradicionals, degudament adaptades i modernitzades, disposem de l'última tecnologia per a la fabricació de bosses impreses amb tot tipus d'opcions, que ens permeten adaptar-nos al producte que demanden els nostres clients.

Dins del pla d'expansió que està realitzant ASTELLPAPEL INDUSTRIA BOLSERA, SA i en la línia de millora del servei al client que ha presidit l'activitat de l'empresa des de la seva fundació fins als nostres dies, el passat mes de juliol es va portar a terme el canvi d'oficines, instal·lacions i magatzems a una nau de 3.500 m2 construïts en planta i 250 m2 d'oficines, situada en el polígon industrial San Cristóbal, carrer Cobalto, 57 de 47012 Valladolid, ubicat a la zona d'expedició i recepció de mercaderies, magatzems de matèries primeres i productes acabats i les àrees de producció de bosses planes i bosses hexagonals, així com la raó social i les oficines administratives i comercials de la mercantil.

L'actual gerència de l'empresa, personificada en el Sr. Asterio De La Calle Mejías, en la seva estratègia professional centrada en la innovació, la implantació de noves tecnologies i apostant per productes d'alta qualitat, continuen en la implantació del seu pla estratègic de la mà de la Consultora CEDEC.

 

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica S.A., CEDEC©

ASTELLPAPEL INDUSTRIA BOLSERA, S.L., porta col·laborant des de l'abril del 2016 amb l'empresa de consultoria estratègica CEDEC - Centro Europeo de Evolució Econòmica, S.A., líder en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització dels processos de producció, la millor organització dels Recursos Humans i l'adequació dels controls interns, així com el disseny d'un pla estratègic, van ser les àrees d'actuació en les que ASTELLPAPEL INDUSTRIA BOLSERA S.A. i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes cotes d'Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i en el progrés i desenvolupament en el seu mercat.

Descobreix més notícies
Mitjans
CEDEC© EN ELS MITJANS
L'activitat de la CEDEC© apareix regularment en la premsa econòmica.
Aquí trobarà alguns dels articles o notícies publicats.
LA VANGUARDIA
Economia&Empresa
CincoDias
Hotfrog
Hispanotas
logos
logos
logos
logos